Nokia 5230
-
- 1. szint
- Készüléktípus: nokia 5320
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Re: Nokia 5230
Ha zenét szeretnék feltenni az mp3 fileokat mappába tegyem,vagy csak ömlesztve a kártyára?
- laci64
- Moderátor
- Készüléktípus: Galaxy S2
- Nem: Férfi
- Has thanked: 52 times
- Been thanked: 808 times
Szerintem ezt neked kel eldönteni. De én mappába tenném.csutak1 írta:Ha zenét szeretnék feltenni az mp3 fileokat mappába tegyem,vagy csak ömlesztve a kártyára?
Ha valaki segít itt a fórumba neked egy hozzászólásával, ne felejtsd el megköszönni az idézet gomb felett lévő
kis gombbal!

-
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia 5230 Navi
Sziasztok! Sikeresen felraktam egy főzött romot a telefonomra, de nem vált be. Egy olyan kérdésem lenne, hogy a gyárit, hogy tudnám vissza tenni?
- Walaki01
- 4. szint
- Készüléktípus: Nokia 5800 Xpress Red
- Has thanked: 34 times
- Been thanked: 130 times
A karin van egy Music,vagy egy hangfájlok nevű mappa.Ott a helyük.csutak1 írta:Ha zenét szeretnék feltenni az mp3 fileokat mappába tegyem,vagy csak ömlesztve a kártyára?

Számolj le a negatív hozzáállással, mint a nem fog sikerülni! Legyél pozitív! Biztosan el fogom rontani.
Az áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyik nincs áram alatt. Csak más a fogása.
- potter55
- Moderátor
- Készüléktípus: Nokia N73
- Has thanked: 10 times
- Been thanked: 551 times
Tessék.HorDani írta:Sziasztok! Sikeresen felraktam egy főzött romot a telefonomra, de nem vált be. Egy olyan kérdésem lenne, hogy a gyárit, hogy tudnám vissza tenni?
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.
Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki.
Nokia mobilok zenei klipekben.
Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki.

Nokia mobilok zenei klipekben.

-
- Újonc
- Készüléktípus: Samsung Galaxy Ace2
- Has thanked: 1 time
Nekem is ezt csinálta a legelső töltésnél, de csak az volt a gond, hogy nem nyomtam be elég erősen a csatlakozót. Új teló, új töltő, még nem volt összekopva.csutak1 írta:Egy napos telefon:D De marhára idegesít,hogy kb 15 másodpercenként csipog és kivilágosodik a kijelzője.Walaki01 írta:Szia!csutak1 írta:Sziasztok.Olyan gondom van,hogy mikor töltöm az aksit folyamatosan hangjelzéssel az irkálja ki,hogy az energia takarékosság érdekében húzzam ki a töltőt.Nem lehet ezt valami módon kikapcsolni?
Nem lehetséges,hogy elkoszolódott a töltő csatlakozód és nem jó a kontakt?Tehát hol érintkezik,hol meg nem?
-
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia 5230
Sziasztok megtudná mondani nekem valaki a menüben: beálitás - telefon - telefonkezelés - gyáribeálitás - bizto
nsági kodját ? Előreis köszi a segitséget
nsági kodját ? Előreis köszi a segitséget
-
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia 5230
Asegitségeteket kérem: Amikor megkaptam az 5230-som és elkeztem használni ha hozzáértem a kilyelzö jobb felső sarkához lenyitott egy menűsort,de valószinüleg valamit elálithattam mert most csak az órát és az ébresztés idejét mutatja,ha erre is rányomok akkor az új jelzést,jelzést és a világórát jelzi ki. Hogyan tudnám visszaálítani ? A gyári visszaálitást már probáltam de nem sikerűlt visszaálitanom . A segitségeteket előre is hálásan köszönöm .