"Hasznos" Android játékok!
Fórum szabályok
Tilos a fórumban az IGO-s, Electronic Arts és Gameloft-os programok kérése, és bármilyen megosztása, belinkelése!
Az ilyen fajta tevékenység kitiltást von maga után.
Tilos a fórumban az IGO-s, Electronic Arts és Gameloft-os programok kérése, és bármilyen megosztása, belinkelése!
Az ilyen fajta tevékenység kitiltást von maga után.
-
- 1. szint
- Készüléktípus: samsung i9000
- Has thanked: 8 times
- Been thanked: 0
Re: "Hasznos" Android játékok!
Sziasztok
van iphone ra egy bizonyos real racing 2 nevu jatek. Erdekelne hogy valaki nem talalkozott e vele androidra (sgs) es ha igen honnan lehet letolteni?
Vagy esetleg nem talaltak meg ki olyan progit ami kezeli az iphone os alkalmazasokat?
Elore is koszi a valaszokat
pezoka
van iphone ra egy bizonyos real racing 2 nevu jatek. Erdekelne hogy valaki nem talalkozott e vele androidra (sgs) es ha igen honnan lehet letolteni?
Vagy esetleg nem talaltak meg ki olyan progit ami kezeli az iphone os alkalmazasokat?
pezoka
- moco
- Fő moderátor
- Készüléktípus: Samsung Note 20
- Nem: Nő
- Has thanked: 930 times
- Been thanked: 1093 times
ilyen van csakpezoka írta:Sziasztok
pezoka
GrandPrix Live Racing v1.12 Android
érdekel?
VESZEKEDNI CSAK PRIVÁTBAN LEHET! AKI A FÓRUMBAN VESZEKSZIK,1 HÉTRE KITILTOM !! 
S10+ Dual / SGS4

S10+ Dual / SGS4
-
- 1. szint
- Készüléktípus: samsung i9000
- Has thanked: 8 times
Igen erdekel dobsz egy linket?moco írta:ilyen van csakpezoka írta:Sziasztok
pezoka
érdekel?
- moco
- Fő moderátor
- Készüléktípus: Samsung Note 20
- Nem: Nő
- Has thanked: 930 times
- Been thanked: 1093 times
pezoka írta:Igen erdekel dobsz egy linket?moco írta:ilyen van csakpezoka írta:Sziasztok
pezoka
érdekel?
Kód: Egész kijelölése
Download Instructions:
http://ul.to/q4xszv
Mirror:
http://www.megaupload.com/?d=S1XRFCOI
VESZEKEDNI CSAK PRIVÁTBAN LEHET! AKI A FÓRUMBAN VESZEKSZIK,1 HÉTRE KITILTOM !! 
S10+ Dual / SGS4

S10+ Dual / SGS4
- szutty
- 3. szint
- Készüléktípus: SGS 4 SGS 4 mini Note 10.1
- Has thanked: 66 times
- Been thanked: 82 times
Ja így már értem.MattRex írta:Azért kell a szolgáltatónál letiltani, mert neki egyszerűbb volt beslattyogni/felhívni a szolgáltatót és letiltatni, mint elolvasni a telefon kezelési leírását...szutty írta:Ezt most nem értem.bebe717 írta:Sziasztok bármejik szolgáltatónál (vodafone, telenor mind1) le lehet tiltatni az internetet nekem sikerült galaxy s em van és eltünt fölűről a 3gp meg az a h betű és már nem kell vesződni a repülő üzemmóddal.
Miért kell a szolgáltatónál letiltani, mikor a telefon is tudja ezt.

SGS 4 mini: stock
SGS 4:Wanam 1.5
Note 10.1: stock + root
SGS 4:Wanam 1.5
Note 10.1: stock + root
-
- Újonc
- Készüléktípus: samsung galaxy 3
- Has thanked: 0
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem. Tudna valaki segíteni nekem megszerezni a "Space Hell" című játékot?
(Galaxy 3-ra)
Köszi előre is!

Lenne egy kérdésem. Tudna valaki segíteni nekem megszerezni a "Space Hell" című játékot?
(Galaxy 3-ra)
Köszi előre is!

-
- Újonc
- Készüléktípus: E51 ZTE Blade T-s froyo
- Has thanked: 0
A videó alapján eléggé megnyerő, de szerintem minimum froyo kell neki,mert 2.1-en állandóan közli, hogy nem lehet telepíteni egyébként blade-en próbáltam, valakinek van ilyen jellegű tapasztalata?Secpali írta:Hoppá! Tényleg nem semmi!Imádom az ilyen appokat, melyekben főként a kreativitásra kell alapozni!
- luciuscornelius
- Moderátor
- Has thanked: 12 times
- Been thanked: 19 times
Samsung Galaxy Ace-re vannak már jó játékok?
Persze tudom ez relatív, de pl. a Ragging Thunder 2-őt jónak tartom és az egyik tesztben ezt futtatta a tesztelő csóka, de gondolom ez nem ingyenes játék.
Annak se néztem még utána, de lehet, hogy az Angry Birds ingyenesen letölthető rá.
Szóval hogyan áll most ez a teló játékokkal?
Persze tudom ez relatív, de pl. a Ragging Thunder 2-őt jónak tartom és az egyik tesztben ezt futtatta a tesztelő csóka, de gondolom ez nem ingyenes játék.
Annak se néztem még utána, de lehet, hogy az Angry Birds ingyenesen letölthető rá.
Szóval hogyan áll most ez a teló játékokkal?
-
- 2. szint
- Készüléktípus: Samsung I9000 GalaxyS
- Has thanked: 5 times
- Been thanked: 10 times
Ez a játék nálam a favorit jelenleg !!!! Eszméletlen szép dolgokat lehet venni és készíteni benne !!! Érdemes ki próbálni !!!konk írta:A videó alapján eléggé megnyerő, de szerintem minimum froyo kell neki,mert 2.1-en állandóan közli, hogy nem lehet telepíteni egyébként blade-en próbáltam, valakinek van ilyen jellegű tapasztalata?Secpali írta:Hoppá! Tényleg nem semmi!Imádom az ilyen appokat, melyekben főként a kreativitásra kell alapozni!
Zte Blade Cm7 Godfather Edition.