Samsung GT-i9000 Galaxy S

Samsung márkájú készülékek témái
tradd1
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Samsung Galaxy S
Has thanked: 14 times
Been thanked: 2 times

Re: Samsung GT-i9000 Galaxy S

Hozzászólás Szerző: tradd1 »

Sziasztok!

Be lehet-e állítani valahogy, hogy a névjegyzékben a facebook-ról szinkronizált névjegy képek eredeti formájukban jelenjenek meg, ne széthúzva hogy kitöltsék a négyzetet? Ez a probléma a gyári 2.1-es romtól JS5-ig megmaradt. Úgy tűnik nem torzítva töltődtek le a képek, mert névjegyzéken kívül láttam már jól is megjelenítve őket.
Köszi előre is!
peter82
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Galaxy S
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Hozzászólás Szerző: peter82 »

Sziasztok!
Én is egy régebbi problémára keresek megoldást. A telefonba beállítottam a #31# előhívót, hogy a tárcsázóból indított hívásokhoz ne legyen elküldve a számom. De sajnos az előhívót nem menti el a telefon, ezért ha a naplóból újra felhívok valakit, akkor már ki fogja jelezni a számom. Mindig újra beírni pedig már nem nagy kedvem van.
Esetleg erre tudtok valami megoldást?
MattRex
3. szint
3. szint
Készüléktípus: Samsung Galaxy S 8GB + 16GB SD
Has thanked: 6 times
Been thanked: 89 times

Hozzászólás Szerző: MattRex »

peter82 írta:Sziasztok!
Én is egy régebbi problémára keresek megoldást. A telefonba beállítottam a #31# előhívót, hogy a tárcsázóból indított hívásokhoz ne legyen elküldve a számom. De sajnos az előhívót nem menti el a telefon, ezért ha a naplóból újra felhívok valakit, akkor már ki fogja jelezni a számom. Mindig újra beírni pedig már nem nagy kedvem van.
Ezt próbáltad már esetleg?
Beállítások>Hívásbeállítások>Összes hívás>Saját számot megjelenít>Elrejt
Samsung GT-I9000 Galaxy S ([IMM76I] ICS F4k MOD v4.0.4 r3 Deodex [AOSP][4.0.4] Multilanguage, [Kernel][ICS] Devil3_1.4.1 (Voodoo Snd v10 + OC/UV + BLN))
peter82
1. szint
1. szint

MattRex írta:
peter82 írta:Sziasztok!
Ezt próbáltad már esetleg?
Beállítások>Hívásbeállítások>Összes hívás>Saját számot megjelenít>Elrejt
Persze, de ha a névjegyzékből hívok valakit, akkor el akarom küldeni a számom. Szóval ez sajnos nem megoldás. :(
Macika
6. szint
6. szint
Készüléktípus: Huawei P30 Pro 8 256
Nem: Férfi
Has thanked: 321 times
Been thanked: 605 times

Hozzászólás Szerző: Macika »

Saját vélemény, de én fel sem veszek olyan hívást, aminél nem küldik a számot, mert bunkóságnak tartom.
"A legjobb érv a demokrácia ellen egy ötperces beszélgetés egy átlagos szavazóval."
Sir Winston Churchill
moco
Fő moderátor
Fő moderátor
Készüléktípus: Samsung Note 20
Nem:
Has thanked: 930 times
Been thanked: 1093 times

Hozzászólás Szerző: moco »

Macika írta:Saját vélemény, de én fel sem veszek olyan hívást, aminél nem küldik a számot, mert bunkóságnak tartom.
Én felveszem, mert volt már olyan, hogy elfelejtették visszaállítani, tehát nem direkt volt rejtve a szám.
VESZEKEDNI CSAK PRIVÁTBAN LEHET! AKI A FÓRUMBAN VESZEKSZIK,1 HÉTRE KITILTOM !! :deal:
S10+ Dual / SGS4
laci64
Moderátor
Moderátor
Készüléktípus: Galaxy S2
Nem: Férfi
Has thanked: 52 times
Been thanked: 808 times

Hozzászólás Szerző: laci64 »

Macika írta:Saját vélemény, de én fel sem veszek olyan hívást, aminél nem küldik a számot, mert bunkóságnak tartom.
Ezzel én is így vagyok. Elegem lett a bankok, meg a biztosítok ajánlataiból.
Ha valaki segít itt a fórumba neked egy hozzászólásával, ne felejtsd el megköszönni az idézet gomb felett lévő :up: kis gombbal!
moco
Fő moderátor
Fő moderátor
Készüléktípus: Samsung Note 20
Nem:
Has thanked: 930 times
Been thanked: 1093 times

Hozzászólás Szerző: moco »

laci64 írta:
Ezzel én is így vagyok. Elegem lett a bankok, meg a biztosítok ajánlataiból.
engem sosem kerestek még ilyenek :hmm2:
ha meg keresnének, akkor meg azért venném fel, hogy jól elküldjem őket ..oda, de előtte megkérdezném, hogy ki adott arra engedélyt, hogy az én számomat használják, hiszen sehol nincs feltüntetve nyilvánosan. utána jönne az, hogy amennyiben még egyszer egy picurit is megcsörren tőlük a telóm, úgy feljelentem őket, hogy csak úgy nyekkennek.
VESZEKEDNI CSAK PRIVÁTBAN LEHET! AKI A FÓRUMBAN VESZEKSZIK,1 HÉTRE KITILTOM !! :deal:
S10+ Dual / SGS4
peter82
1. szint
1. szint

Nálam alapból tiltva van az összes magántelefonszámról jövő hívás fogadása. De olyan cégeknek, amiket csak felhívok egy-két alkalommal valamilyen információ miatt, akkor sem fogom elküldeni a számom. Nyugodtan vessetek meg emiatt. :)
Amúgy azért szeretem, hogy a Galaxy egyből berakja a #31#-et a tárcsázóba, mert így ha el akarom küldeni a számom, akkor csak egyszerűen kitörlöm. Viszont jó lenne, ha ezt is elmentené a hívásokhoz, nem csak a számot.
Tudom, nyugodtan írjak a support@android.com - ra. :D
cola77
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Samsung GT-I9000

Hozzászólás Szerző: cola77 »

Sziasztok!
Olyan program létezik amivel telefonon tudom az otthoni gépet távolból kezelni? Symbianra volt ilyen de androidos lettem :whaaa: és még csak most tanulom.Galaxy s-em van. Előre is köszönöm.
Válasz küldése

Vissza: “Samsung”