Samsung GT-i9000 Galaxy S
-
- 1. szint
- Készüléktípus: Samsung Galaxy S
- Has thanked: 14 times
- Been thanked: 2 times
Re: Samsung GT-i9000 Galaxy S
Sziasztok!
Be lehet-e állítani valahogy, hogy a névjegyzékben a facebook-ról szinkronizált névjegy képek eredeti formájukban jelenjenek meg, ne széthúzva hogy kitöltsék a négyzetet? Ez a probléma a gyári 2.1-es romtól JS5-ig megmaradt. Úgy tűnik nem torzítva töltődtek le a képek, mert névjegyzéken kívül láttam már jól is megjelenítve őket.
Köszi előre is!
Be lehet-e állítani valahogy, hogy a névjegyzékben a facebook-ról szinkronizált névjegy képek eredeti formájukban jelenjenek meg, ne széthúzva hogy kitöltsék a négyzetet? Ez a probléma a gyári 2.1-es romtól JS5-ig megmaradt. Úgy tűnik nem torzítva töltődtek le a képek, mert névjegyzéken kívül láttam már jól is megjelenítve őket.
Köszi előre is!
-
- 1. szint
- Készüléktípus: Galaxy S
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Sziasztok!
Én is egy régebbi problémára keresek megoldást. A telefonba beállítottam a #31# előhívót, hogy a tárcsázóból indított hívásokhoz ne legyen elküldve a számom. De sajnos az előhívót nem menti el a telefon, ezért ha a naplóból újra felhívok valakit, akkor már ki fogja jelezni a számom. Mindig újra beírni pedig már nem nagy kedvem van.
Esetleg erre tudtok valami megoldást?
Én is egy régebbi problémára keresek megoldást. A telefonba beállítottam a #31# előhívót, hogy a tárcsázóból indított hívásokhoz ne legyen elküldve a számom. De sajnos az előhívót nem menti el a telefon, ezért ha a naplóból újra felhívok valakit, akkor már ki fogja jelezni a számom. Mindig újra beírni pedig már nem nagy kedvem van.
-
- 3. szint
- Készüléktípus: Samsung Galaxy S 8GB + 16GB SD
- Has thanked: 6 times
- Been thanked: 89 times
Ezt próbáltad már esetleg?peter82 írta:Sziasztok!
Beállítások>Hívásbeállítások>Összes hívás>Saját számot megjelenít>Elrejt
Samsung GT-I9000 Galaxy S ([IMM76I] ICS F4k MOD v4.0.4 r3 Deodex [AOSP][4.0.4] Multilanguage, [Kernel][ICS] Devil3_1.4.1 (Voodoo Snd v10 + OC/UV + BLN))
-
- 1. szint
Persze, de ha a névjegyzékből hívok valakit, akkor el akarom küldeni a számom. Szóval ez sajnos nem megoldás.MattRex írta:Ezt próbáltad már esetleg?peter82 írta:Sziasztok!
Beállítások>Hívásbeállítások>Összes hívás>Saját számot megjelenít>Elrejt
- Macika
- 6. szint
- Készüléktípus: Huawei P30 Pro 8 256
- Nem: Férfi
- Has thanked: 321 times
- Been thanked: 605 times
Saját vélemény, de én fel sem veszek olyan hívást, aminél nem küldik a számot, mert bunkóságnak tartom.
"A legjobb érv a demokrácia ellen egy ötperces beszélgetés egy átlagos szavazóval."
Sir Winston Churchill
Sir Winston Churchill
- moco
- Fő moderátor
- Készüléktípus: Samsung Note 20
- Nem: Nő
- Has thanked: 930 times
- Been thanked: 1093 times
Én felveszem, mert volt már olyan, hogy elfelejtették visszaállítani, tehát nem direkt volt rejtve a szám.Macika írta:Saját vélemény, de én fel sem veszek olyan hívást, aminél nem küldik a számot, mert bunkóságnak tartom.
VESZEKEDNI CSAK PRIVÁTBAN LEHET! AKI A FÓRUMBAN VESZEKSZIK,1 HÉTRE KITILTOM !!
S10+ Dual / SGS4
S10+ Dual / SGS4
- laci64
- Moderátor
- Készüléktípus: Galaxy S2
- Nem: Férfi
- Has thanked: 52 times
- Been thanked: 808 times
Ezzel én is így vagyok. Elegem lett a bankok, meg a biztosítok ajánlataiból.Macika írta:Saját vélemény, de én fel sem veszek olyan hívást, aminél nem küldik a számot, mert bunkóságnak tartom.
Ha valaki segít itt a fórumba neked egy hozzászólásával, ne felejtsd el megköszönni az idézet gomb felett lévő kis gombbal!
- moco
- Fő moderátor
- Készüléktípus: Samsung Note 20
- Nem: Nő
- Has thanked: 930 times
- Been thanked: 1093 times
engem sosem kerestek még ilyeneklaci64 írta:Ezzel én is így vagyok. Elegem lett a bankok, meg a biztosítok ajánlataiból.Macika írta:Saját vélemény, de én fel sem veszek olyan hívást, aminél nem küldik a számot, mert bunkóságnak tartom.
ha meg keresnének, akkor meg azért venném fel, hogy jól elküldjem őket ..oda, de előtte megkérdezném, hogy ki adott arra engedélyt, hogy az én számomat használják, hiszen sehol nincs feltüntetve nyilvánosan. utána jönne az, hogy amennyiben még egyszer egy picurit is megcsörren tőlük a telóm, úgy feljelentem őket, hogy csak úgy nyekkennek.
VESZEKEDNI CSAK PRIVÁTBAN LEHET! AKI A FÓRUMBAN VESZEKSZIK,1 HÉTRE KITILTOM !!
S10+ Dual / SGS4
S10+ Dual / SGS4
-
- 1. szint
Nálam alapból tiltva van az összes magántelefonszámról jövő hívás fogadása. De olyan cégeknek, amiket csak felhívok egy-két alkalommal valamilyen információ miatt, akkor sem fogom elküldeni a számom. Nyugodtan vessetek meg emiatt.
Amúgy azért szeretem, hogy a Galaxy egyből berakja a #31#-et a tárcsázóba, mert így ha el akarom küldeni a számom, akkor csak egyszerűen kitörlöm. Viszont jó lenne, ha ezt is elmentené a hívásokhoz, nem csak a számot.
Tudom, nyugodtan írjak a support@android.com - ra.
Amúgy azért szeretem, hogy a Galaxy egyből berakja a #31#-et a tárcsázóba, mert így ha el akarom küldeni a számom, akkor csak egyszerűen kitörlöm. Viszont jó lenne, ha ezt is elmentené a hívásokhoz, nem csak a számot.
Tudom, nyugodtan írjak a support@android.com - ra.
-
- Újonc
- Készüléktípus: Samsung GT-I9000
Sziasztok!
Olyan program létezik amivel telefonon tudom az otthoni gépet távolból kezelni? Symbianra volt ilyen de androidos lettem és még csak most tanulom.Galaxy s-em van. Előre is köszönöm.
Olyan program létezik amivel telefonon tudom az otthoni gépet távolból kezelni? Symbianra volt ilyen de androidos lettem és még csak most tanulom.Galaxy s-em van. Előre is köszönöm.