Samsung Galaxy S - trükkök, modding, romolás

Samsung márkájú készülékek témái
kisdobos
3. szint
3. szint
Készüléktípus: Galaxy Note4
Has thanked: 55 times
Been thanked: 6 times

Re: Samsung Galaxy S - trükkök, modding, romolás

Hozzászólás Szerző: kisdobos »

Mitöl lehet hogy a videókba belépve megháromszorozta a címeket? Csak egy indul el de három van mindenből.
Rom: NG1
axlfsi
2. szint
2. szint
Készüléktípus: SGS
Has thanked: 5 times
Been thanked: 7 times

Hozzászólás Szerző: axlfsi »

zn135399 írta:
axlfsi írta:Az szerintetek mitol lehet es, hogy orvosolhato, hogy a gyari levelezo alkalmazasban, amikor valaszolni vagy tovabbitani szeretnek egy levelet, force close tortenik. Mar kiprobaltam azt is, hogy az SGS Tools-szal felteszem a Galaxy Tab email klienset, de ugyanez a helyzet ... kifogytam az otletekbol, de fontos lenne a beepitett mail kliens szamomra (ceges levelezeseim onnan tortennek...).
Elore is koszi a tippeket!
Beállítás vagy ROM hiba lehet, mert én most küldtem cégesről gmailre gyárival és elment gond nélkül. SMTP-t beállíottad?
Igen, SMTP be van allitva ... de kozben rajottem mi volt a hiba. Leirom, hatha valaki hasonlo cipoben jar majd valamikor. Tehat, a lenyeg:
Uj ROM-ot tettem fel par napja es elotte mindent lementettem Titanium Backup-pal. Uj ROM felkerult, programok a beallitasokkal vissza (ahogy ez email postafiokok is (nem gmail)). Ment is minden tokeletesen, lejottek a levelek (pop3, imap), nem tunt fel semmi hiba. Viszont kuldeni addig nem tudtam (fc), amig bele nem mentem az SMTP beallitasokba (ahol egyebkent hibatlanul ki volt toltve minden parameter - titanium backup restore megoldassal), es ahol nyomnom kellett egy NEXT-et, majd kilepett az elozo menube es onnantol mar mukodik a reply/forward ... erdekes anomalia, de ez a gyogyir ra 8-)

SZERK.: mellesleg, ha mar itt tartunk, nektek (aki hasznalja es probalta), hogy tetszik a Galaxy Tab-bol kilopott levelezo? Nem rossz, csak talan a Combined inbox hianyzik (de egyertelmuen szebb, a html leveleket jol jeleniti meg) ... es talan azzal a feher alap-hatterrel picit tobbet fogyaszt (SGS-ben ugyebar fekete).
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára axlfsi 2011-03-11 pén. 09:30:20-kor.
Bezke 4.2 XXJVP KERNEL: TEGRAK build 24 -> OC: valtozo (1-1.2Ghz)
" ... Begbie didn't do drugs either. He just did people ... "
gyotam20
2. szint
2. szint
Készüléktípus: Samsung I9000 GalaxyS
Been thanked: 10 times

Hozzászólás Szerző: gyotam20 »

szutty írta:
gyotam20 írta:És még annyit szeretnék kérdezni hogy ezt is nyugodtan fel lehet tenni mint a többi DOC romot ? NEW* ZSJPG v9.9 WIPE nem fogja piszkálni az IMEI-t meg ilyenek ugye ??? Mert akkor inkább felteszem ezt és ebbe főzöm bele a Voodoo _t
JPG-t ne tedd rá, mert az Ázsiai rom.

Na mind1 most tettem fel :) De nem látok sok különbséget benne az előző JS7 hez képest . Van ebben is magyar nyelv ugyanúgy és az IMEI-m is megmaradt :)
Zte Blade Cm7 Godfather Edition.
MattRex
3. szint
3. szint
Készüléktípus: Samsung Galaxy S 8GB + 16GB SD
Has thanked: 6 times
Been thanked: 89 times

Hozzászólás Szerző: MattRex »

Ki tapasztalt olyat, hogy a feladatkezelő/Összesítés-t ha megnézi, akkor az ott látható Személyes adatok tárhely majdnem teljesen tele van (87,00MB/96,86MB), és ezért a telefon néha sipákol is, hogy töröljek névjegyzékből, meg cache-t meg egyebeket. Értelemszerűen névjegyzékből, meg smsekből nem fogok törölni, mert ami van az mind kell, de ha kiürítem a böngésző cache-t meg egy két nem használt program adatait törlöm az alkalmazás listánál, akkor is csak 4-5 MB-ot sikerül felszabadítanom, és ugye ahogy használom a böngészőt, meg azokat az alkalmazásokat, egyből létrehozza újra azokat az adatokat, és megint sipákol. Jelzem alig van fenn kb 40 alkalmazás, kb 130 név van a névjegyzékbe, meg van kb 100 sms, szóval nem tudom mitől telik be ilyen könnyen ez a 96,86 MB, de elég szűkre szabták. A telepített programok is csak 230MB/1,68MB, szóval még bőven kéne férnie.

Más, hogy van ezzel, vagy hogy oldja meg hogy elférjenek az adatai ezen a 96 megán, vagy valahogy meg lehetne ezt a tárhelyet növelni? Elvileg megnéztem ez a könyvtár Root Explorerrel a /data/data lenne.
Samsung GT-I9000 Galaxy S ([IMM76I] ICS F4k MOD v4.0.4 r3 Deodex [AOSP][4.0.4] Multilanguage, [Kernel][ICS] Devil3_1.4.1 (Voodoo Snd v10 + OC/UV + BLN))
Macika
6. szint
6. szint
Készüléktípus: Huawei P30 Pro 8 256
Nem: Férfi
Has thanked: 321 times
Been thanked: 605 times

Hozzászólás Szerző: Macika »

gyotam20 írta:
szutty írta:
gyotam20 írta:És még annyit szeretnék kérdezni hogy ezt is nyugodtan fel lehet tenni mint a többi DOC romot ? NEW* ZSJPG v9.9 WIPE nem fogja piszkálni az IMEI-t meg ilyenek ugye ??? Mert akkor inkább felteszem ezt és ebbe főzöm bele a Voodoo _t
JPG-t ne tedd rá, mert az Ázsiai rom.
Na mind1 most tettem fel :) De nem látok sok különbséget benne az előző JS7 hez képest . Van ebben is magyar nyelv ugyanúgy és az IMEI-m is megmaradt :)
Azért e két dolgon kívül van még pár dolog, ami viszont nem maradt meg...
És nem ártana, ha megmaradt volna.
"A legjobb érv a demokrácia ellen egy ötperces beszélgetés egy átlagos szavazóval."
Sir Winston Churchill
gyotam20
2. szint
2. szint
Készüléktípus: Samsung I9000 GalaxyS
Been thanked: 10 times

Hozzászólás Szerző: gyotam20 »

Azért e két dolgon kívül van még pár dolog, ami viszont nem maradt meg...
És nem ártana, ha megmaradt volna.[/quote]

Mi lenne az ?
Zte Blade Cm7 Godfather Edition.
szutty
3. szint
3. szint
Készüléktípus: SGS 4 SGS 4 mini Note 10.1
Has thanked: 66 times
Been thanked: 82 times

Hozzászólás Szerző: szutty »

Ilyen variációt próbált már valaki?
JS7- JPM- JS1

A JPM a DOC konyhás TMH csc.
A modemre lennék kíváncsi.
SGS 4 mini: stock
SGS 4:Wanam 1.5
Note 10.1: stock + root
hunhool
3. szint
3. szint
Készüléktípus: Google Nexus5 32gb black
Has thanked: 27 times
Been thanked: 38 times

Hozzászólás Szerző: hunhool »

Gondoltam bepróbálom a zsjpg-t a DOC konyhán.Föltettem xxjpy+oxajpy-vel. :D
Eddig meglepően jo :yes:
5ora17perc40mp telt el a leválasztás óta és 4%-ot esett csupán.
kijelző 48%, cella 8%, wifi 28%, telo készenlétben 16%.kivancsi leszek estig mi változik...
Google Nexus5 32gb Black
axlfsi
2. szint
2. szint

... en most mar akarmilyen rommal probalkozom, a wifi-rol mindig leakad kikapcsolt kepernyovel, par 10 perc utan a telefon - raadasul csaloka, mert siman azt latom, hogy wifi-n van, de igazabol zero adatforgalom! ... legalabb akkor leakadna es atmenne 3G-re es igy nem szakadok le gtalkrol, levelellenorzes nem all le emiatt ...
Nem tudom mit csinalhatnek :( ... Termeszetesen a WiFi Sleep Policy -> NEVER-en van (nem tudom magyarul pontosan, de tudjatok hol van ez...).

Van valakinek otlete? (meg csak a routerre sem gyanakszom, mert a cegben szinte ugyanez tortenik...)
axlfsi
2. szint
2. szint

szutty írta:
mediumgecso írta:
szutty írta: Nekem is ugyan ez van fent. (doc ...+ speedmod)
alap lagfix + 5 tweak aktiválva + FUGU tweak is van rajta. reggel 7-kor vettem le a töltőről és most 54% on van. Netezés frissitgetés, kis játék ...
És tényleg eddig a leggyorsabb rom :D

Mellesleg van ANZO konyha: itt
Ez nem olyan mint a DOC féle, mert itt le kell tölteni egy progit hozzá.
Hogy is kell használni pontosan az ANZO konyhát??? Már elfelejtettem hogy kell azt beállítani hogy csak GSM hálózatot használjak.....vmi kódot kellett beütni csak már nem emlékszem....
Ha valaki leírná akkor THX

szutty: FUGU tweak pontosan mit takar és miért jó nekem ill. hogy kell felteni és aktiválni....röviden ennyi :D
ANZO konyháról nem tudok semmit, csak láttam hogy van.
A FUGU tweakról szintén semmit, csak annyit hogy azt irták hogy gördülékenyebb lesz tőle. felrakniCWM-ből kell.
Tudnatok dobni egy linket? ((en ezt talaltam -> [MOD] FuguTweaks))
Válasz küldése

Vissza: “Samsung”