Nokia N97
- potter55
- Moderátor
- Készüléktípus: Nokia N73
- Nem: Férfi
- Has thanked: 10 times
- Been thanked: 551 times
Re: Nokia N97
Én csak úgy tudom, hogy az EMEA-ban van magyar nyelv.zero.cool írta:Akkor esetleg valaki más?
Van egy megoldás. Ha pl farkas-laci tagnak küldesz egy pü-t, hogy a magyar szoftverbe rakjon bele német nyelvet. És utána azt felrakod és akkor lesz mindkét nyelv a telefonon.
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.
Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki.
Nokia mobilok zenei klipekben.
-
- Újonc
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Köszönöm.potter55 írta:Én csak úgy tudom, hogy az EMEA-ban van magyar nyelv.zero.cool írta:Akkor esetleg valaki más?
Van egy megoldás. Ha pl farkas-laci tagnak küldesz egy pü-t, hogy a magyar szoftverbe rakjon bele német nyelvet. És utána azt felrakod és akkor lesz mindkét nyelv a telefonon.
-
- Újonc
- Készüléktípus: nokia n97
érdeklődnék pár problémám van nem nagyon értek hozzá úgyhogy ha valaki válaszol legyen szíves szájbarágósan tegye
van 1 kanadai n97 essem szeretném ha magyar lenne a nyelv rajta meg magyar szolgáltatót is használjon nagyon kösz
van 1 kanadai n97 essem szeretném ha magyar lenne a nyelv rajta meg magyar szolgáltatót is használjon nagyon kösz
- potter55
- Moderátor
- Készüléktípus: Nokia N73
- Has thanked: 10 times
- Been thanked: 551 times
pity86:
Ha nem RM száma nem 505 akkor nem fog összejönni, mert csak arra az RM számra van magyar nyelv.
Aksi alatt tudod megnézni az RM számot.
Ha nem RM száma nem 505 akkor nem fog összejönni, mert csak arra az RM számra van magyar nyelv.
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.
- kat001
- 1. szint
- Készüléktípus: nokia N8
- Has thanked: 7 times
- Been thanked: 1 time
csao! Szerintetek lehet reménykedni? Hátha mi is megkapjuk a frissítést? Ha már a mini kap....
- Macika
- 6. szint
- Készüléktípus: Huawei P30 Pro 8 256
- Has thanked: 321 times
- Been thanked: 605 times
Kanadában - eltérően az USA-tól - ugyanaz a GSM-norma van, mint nálunk, tehát van esély, hogy RM-505 legyen...potter55 írta:pity86:
"A legjobb érv a demokrácia ellen egy ötperces beszélgetés egy átlagos szavazóval."
Sir Winston Churchill
Sir Winston Churchill
- Macika
- 6. szint
- Készüléktípus: Huawei P30 Pro 8 256
- Has thanked: 321 times
- Been thanked: 605 times
Az nem világos (talán mert virágnyelven írtad), hogy hálózatfüggő is a készülék?pity86 írta:érdeklődnék pár problémám van nem nagyon értek hozzá úgyhogy ha valaki válaszol legyen szíves szájbarágósan tegye
"A legjobb érv a demokrácia ellen egy ötperces beszélgetés egy átlagos szavazóval."
Sir Winston Churchill
Sir Winston Churchill
- solyomsandor
- Újonc
- Készüléktípus: N97
Hello!
A problemam a kovetkezo lenne: nem sikerul feltelepitenem az Ovi Maps v3.06.587-t, pontosabban sikerul(legalabbis ugy irja ki a telepites vegen) de aztan mikor elinditom az alkalmazast s megnezem a verzio szamot ott a kovetkezo jelenik meg: v3.03 10wk08 (s mukodik is, terkepekkel 'meg minden)... ha jol emlekszem innen toltottem le. Probalkoztam az Ovi Suite-val is, de hibat irt ki ott is valami otletetek lenne? elore is koszonom!
u.i.: vajon en is azt kellene csinaljam, amit Damir kollega irt a lentebb:
A problemam a kovetkezo lenne: nem sikerul feltelepitenem az Ovi Maps v3.06.587-t, pontosabban sikerul(legalabbis ugy irja ki a telepites vegen) de aztan mikor elinditom az alkalmazast s megnezem a verzio szamot ott a kovetkezo jelenik meg: v3.03 10wk08 (s mukodik is, terkepekkel 'meg minden)... ha jol emlekszem innen toltottem le. Probalkoztam az Ovi Suite-val is, de hibat irt ki ott is valami otletetek lenne? elore is koszonom!
u.i.: vajon en is azt kellene csinaljam, amit Damir kollega irt a lentebb:
Damir írta:Szia!totika111 írta:Helló!
Letöltöttem innen az oldalról az új, 3.06-os ovi maps-ot ugyebár ez nem kezeli az előző térképeket de az ovi suite pedig nem az új fajtát rakja fel hanem a 3.04-hez valót. Akkor most mi a teendő? (az ovi áruház meg az ovi suite fel sem ajánlotta az új térképeket és nem tudom miért?!)
Töröld a cities mappát és a qf fájlt, majd indítsd el a Maps-ot, zárd be, és úgy töltsd rá a térképeket.
Nem.danieln95 írta:N97-en nem lehet húzni a CPU-n?
Utolsó mondatok...: "Büdös kölyök, ne rázd a létrát!"
- Freddycom
- 1. szint
- Készüléktípus: N97
Letezeik N97-hez olyan 3rd party app, ami jol hasznalhato virtualis billentyuzetet ad ki, mint az opera mobilos bongeszojeben?