Samsung Galaxy S - trükkök, modding, romolás

Samsung márkájú készülékek témái
Macika
6. szint
6. szint
Készüléktípus: Huawei P30 Pro 8 256
Nem: Férfi
Has thanked: 321 times
Been thanked: 605 times

Re: Samsung Galaxy S - trükkök, modding, romolás

Hozzászólás Szerző: Macika »

kissati66 írta:
Macika írta:
kissati66 írta:Sziasztok

Kis segítség kellene. Adott egy wireless hálózati kártya a gépemben, ezzel szeretnék WiFit varázsolni a lakásba. Próbálkoztam a Connectify progival, ami pont erre van kitalálva, viszont az AP módot nem támogatja az én kártyámmal. Ad-hoc hálózatra pedig nem akar csatlakozni a GS-em, pedig már próbáltam 3 féle wpa_supplicant fájllal is (látja a hálózatot, megpróbál rácsatlakozni, majd kiírja h szétkapcsolva). :( Mit lehet még tenni? (router vásárláson kívül) Valahol a GS system mappájában találtam egy wpa_supplicant.conf file-t, ezzel valamit lehet kezdeni? Várom a javaslatokat... :)
Milyen oprendszer kocog a PC-n?
Mert csak a W7-nek része az AP-képes WLAN.
W7 van a gépen, viszont a kártya nem támogatja az AP módot, tehát marad az AD-hoc. Arra viszont nem csatlakozik az SGS, erre kellene valami gyógyszer...
Te biztos vagy benne, hogy ad-hoc-ban kiengedi a netre? Mert akkor mi különbség lenne az ad-hoc és az ap között?
Én úgy tudom, hog yaz ad-hoc mód két gép közötti kapcsolat és nem egy gép és a net közötti.
"A legjobb érv a demokrácia ellen egy ötperces beszélgetés egy átlagos szavazóval."
Sir Winston Churchill
kleingy
2. szint
2. szint
Készüléktípus: i9100
Nem:
Has thanked: 8 times
Been thanked: 20 times

Hozzászólás Szerző: kleingy »

Macika írta:Meg kell venni. Nem jó az Applanetes törés. Miután megvettem, még akkor sem akart menni, csak ha leszedtem az egészet és újra raktam a megvettet.
Köszönöm, így már tiszta. :)
CM9
Szijjas
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia N85+8GB + Sam. Galaxy S
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Re: Android: trükkök, modding, romolás

Hozzászólás Szerző: Szijjas »

moco írta:Rootolás telefonon, recoveryből (hangerő fel + HOME + bekapcsoló):
- Le kell tölteni az update.zip -et ------> http://www.alcaportal.hu/update.zip
- Másold rá a telefon saját tárhelyének (telefonon sdcard-ként találjuk) főkönyvtárába.
- Kapcsoljuk ki a telefont.
- Indítsuk el recovery módban a készüléket: hangerő fel + HOME + bekapcsoló gomb lenyomásával.
- A hangerő gombbal tudunk mozogni a menüben, így válasszuk ki: Apply sdcard : update.zip, majd a Home gombbal okézd le.
- Ezután a telefon újra indul.
Most már rootolva van a telefonod.
Megcsináltam, és mikor leOKéztam, hibaüzenetet( E: signature verification failed Installation aborted) írt ki és nem indult újra a teló.
Vegyem ki a mem.kártyát talán? - mégsem, ez sem segített Neki... :S

Esetleg más ötlet?

Előre is köszönöm.

Üdv.,
t0m1
1. szint
1. szint
Készüléktípus: SGS DocRom_V9.1.4_XWJS3-smk13c

Re: Android: trükkök, modding, romolás

Hozzászólás Szerző: t0m1 »

Szijjas írta:
moco írta:Rootolás telefonon, recoveryből (hangerő fel + HOME + bekapcsoló):
- Le kell tölteni az update.zip -et ------> http://www.alcaportal.hu/update.zip
- Másold rá a telefon saját tárhelyének (telefonon sdcard-ként találjuk) főkönyvtárába.
- Kapcsoljuk ki a telefont.
- Indítsuk el recovery módban a készüléket: hangerő fel + HOME + bekapcsoló gomb lenyomásával.
- A hangerő gombbal tudunk mozogni a menüben, így válasszuk ki: Apply sdcard : update.zip, majd a Home gombbal okézd le.
- Ezután a telefon újra indul.
Most már rootolva van a telefonod.
Megcsináltam, és mikor leOKéztam, hibaüzenetet( E: signature verification failed Installation aborted) írt ki és nem indult újra a teló.
Vegyem ki a mem.kártyát talán? - mégsem, ez sem segített Neki... :S

Esetleg más ötlet?

Előre is köszönöm.

Üdv.,

egyklikkes root vagy pl speedmodkernel
3210-5110-t28-3330-7110-t68-3510i-k750i-e65-sgs
Szijjas
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia N85+8GB + Sam. Galaxy S

Hozzászólás Szerző: Szijjas »

Az egy klikkes nem működik, a másikat nem ismerem, és mindenhol ezt a megoldást írják, amit itt is olvastam.

Esetleg más ötlet?
szutty
3. szint
3. szint
Készüléktípus: SGS 4 SGS 4 mini Note 10.1
Has thanked: 66 times
Been thanked: 82 times

Hozzászólás Szerző: szutty »

Szijjas írta:Az egy klikkes nem működik, a másikat nem ismerem, és mindenhol ezt a megoldást írják, amit itt is olvastam.

Esetleg más ötlet?
superoneclick root
cf root
Valamelyiknek működnie kell.
SGS 4 mini: stock
SGS 4:Wanam 1.5
Note 10.1: stock + root
t0m1
1. szint
1. szint
Készüléktípus: SGS DocRom_V9.1.4_XWJS3-smk13c

Hozzászólás Szerző: t0m1 »

Szijjas írta:Az egy klikkes nem működik, a másikat nem ismerem, és mindenhol ezt a megoldást írják, amit itt is olvastam.

Esetleg más ötlet?
csak kíváncsiságból kérdezem, hogy miért szeretnéd rootolni?
3210-5110-t28-3330-7110-t68-3510i-k750i-e65-sgs
moco
Fő moderátor
Fő moderátor
Készüléktípus: Samsung Note 20
Nem:
Has thanked: 930 times
Been thanked: 1093 times

Hozzászólás Szerző: moco »

mert rootolni jóóóó :D
VESZEKEDNI CSAK PRIVÁTBAN LEHET! AKI A FÓRUMBAN VESZEKSZIK,1 HÉTRE KITILTOM !! :deal:
S10+ Dual / SGS4
moco
Fő moderátor
Fő moderátor
Készüléktípus: Samsung Note 20
Nem:
Has thanked: 930 times
Been thanked: 1093 times

Hozzászólás Szerző: moco »

Esetleg más ötlet?
figyu. tegyél fel egy speedmod kernelt. azzal legalább le is tudod menteni cakkpakk a telefonodat. és még van benne sok okosság.
ha kell segítek a felrakásban.
VESZEKEDNI CSAK PRIVÁTBAN LEHET! AKI A FÓRUMBAN VESZEKSZIK,1 HÉTRE KITILTOM !! :deal:
S10+ Dual / SGS4
kissati66
2. szint
2. szint
Készüléktípus: Nexus 5 MPA44G 6.0 Marshmallow
Has thanked: 30 times
Been thanked: 15 times

Hozzászólás Szerző: kissati66 »

Macika írta:
kissati66 írta:
Macika írta:Sziasztok

Kis segítség kellene. Adott egy wireless hálózati kártya a gépemben, ezzel szeretnék WiFit varázsolni a lakásba. Próbálkoztam a Connectify progival, ami pont erre van kitalálva, viszont az AP módot nem támogatja az én kártyámmal. Ad-hoc hálózatra pedig nem akar csatlakozni a GS-em, pedig már próbáltam 3 féle wpa_supplicant fájllal is (látja a hálózatot, megpróbál rácsatlakozni, majd kiírja h szétkapcsolva). :( Mit lehet még tenni? (router vásárláson kívül) Valahol a GS system mappájában találtam egy wpa_supplicant.conf file-t, ezzel valamit lehet kezdeni? Várom a javaslatokat... :)
Milyen oprendszer kocog a PC-n?
Mert csak a W7-nek része az AP-képes WLAN.
W7 van a gépen, viszont a kártya nem támogatja az AP módot, tehát marad az AD-hoc. Arra viszont nem csatlakozik az SGS, erre kellene valami gyógyszer...
Te biztos vagy benne, hogy ad-hoc-ban kiengedi a netre? Mert akkor mi különbség lenne az ad-hoc és az ap között?
Én úgy tudom, hog yaz ad-hoc mód két gép közötti kapcsolat és nem egy gép és a net közötti.
Amikor létrehozol egy ad-hoc kapcsolatot, be tudod állítani, hogy megossza a netet ezen a kapcsolaton. A küllönbség az ad-hoc és az AP mód között többek közt az, hogy ad-hocban ha jól emlékszem max. 5 (?) kliens tud csat lakozni és csak WEP titkosítást tud, míg az AP-ra több száz (ha jól emlékszem kétszáz-valamennyi) kliens is csatlakozhat és több fajta titkosítás is használható. Hirtelen ezek jutottak eszembe, de biztos még akadnak küllönbségek. Egyébként működik a dolog, ki lett próbálva egy Nokiával, csak az SGS nem akarja a jót az Android miatt, hiába csrélem ki a wpa_supplicant filet.
Válasz küldése

Vissza: “Samsung”