Szerintem ugyanúgy látja a KIES, mert az produkt kód alapján frissít. Ahhoz a root meg nem nyúl .baranyzo írta:Sziasztok:)
A kérdés alap !
A root megtörténte után ! Ha lenne hivatalos frissítés akkor én azt a KIES-el nem érhetem el ?
Vagy ? unroot ? És mintha misem történt volna ?
Választ előre is köszönöm.......
Samsung GT-i9000 Galaxy S
- tomika085
- 4. szint
- Készüléktípus: Samsung S7 Edge
- Nem: Férfi
- Has thanked: 21 times
- Been thanked: 24 times
Re: Samsung GT-i9000 Galaxy S
Múlt: Nokia 3310, Nokia 3410, Samsung X660, Samsung E250, Nokia N95 8Gb, Nokia N96, Samsung I9000.
Jelen: Samsung Galaxy S7 Edge, Galaxy S4, Galaxy S4 Mini, Nokia N80
Jelen: Samsung Galaxy S7 Edge, Galaxy S4, Galaxy S4 Mini, Nokia N80
-
- Újonc
- Készüléktípus: i9000 pda kwjpf phone xxjp
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Köszönöm a válaszodat....remélem így is van, mert a Rom-mal semmi gondom. Csak a GPS lassan tér észre. És egy Lagfix sem ártana.......tomika085 írta:Szerintem ugyanúgy látja a KIES, mert az produkt kód alapján frissít. Ahhoz a root meg nem nyúl .baranyzo írta:Sziasztok:)
A kérdés alap !
A root megtörténte után ! Ha lenne hivatalos frissítés akkor én azt a KIES-el nem érhetem el ?
Vagy ? unroot ? És mintha misem történt volna ?
Választ előre is köszönöm.......
- moco
- Fő moderátor
- Készüléktípus: Samsung Note 20
- Nem: Nő
- Has thanked: 930 times
- Been thanked: 1093 times
Légy szíves javítsd ki a készülék típusodat, valamint írd be az aláíráshoz a romverziódat is, mert fontos, hogy tudjunk segíteni (*#1234#)baranyzo írta:Csak a GPS lassan tér észre. És egy Lagfix sem ártana.......
VESZEKEDNI CSAK PRIVÁTBAN LEHET! AKI A FÓRUMBAN VESZEKSZIK,1 HÉTRE KITILTOM !!
S10+ Dual / SGS4
S10+ Dual / SGS4
- qpica
- 2. szint
- Készüléktípus: n7100
- Has thanked: 5 times
- Been thanked: 3 times
Valaki meg tudná mondani nekem hogy az előlapot körbe ölelő króm keret cserélhető-e önmagában ? Megnéztem youtube-on a telefon szét és összeszerelését és az alapján nem bizakodom bár erre a részre nem annyira tértek ki szóval hátha... Komplett házat nem szeretnék cserélni de a tegnapi esés után elég csúnya lett ez a króm rész. Vaterán nézegettem de ott sem találtam hozzá ilyesmi alkatrészt, megköszönném ha valaki felvilágosítana. Nagyjából mennyi az annyi és honnan tudnék rendelni hozzá?
- Macika
- 6. szint
- Készüléktípus: Huawei P30 Pro 8 256
- Has thanked: 321 times
- Been thanked: 605 times
Tudom, hogy eső után köpönyeg, de ezért éri meg a gyári fekete szilikontok használata. ALIG (de tényleg) alig vehető észre, hogy rajta van, ugyanakkor tökéletesen védi a készüléket az sérülékeny helyeken.qpica írta:Valaki meg tudná mondani nekem hogy az előlapot körbe ölelő króm keret cserélhető-e önmagában ? Megnéztem youtube-on a telefon szét és összeszerelését és az alapján nem bizakodom bár erre a részre nem annyira tértek ki szóval hátha... Komplett házat nem szeretnék cserélni de a tegnapi esés után elég csúnya lett ez a króm rész. Vaterán nézegettem de ott sem találtam hozzá ilyesmi alkatrészt, megköszönném ha valaki felvilágosítana. Nagyjából mennyi az annyi és honnan tudnék rendelni hozzá?
A Speedshopban lehet kapni 8e Ft környékén keretet hozzá.
A gyári fekete szilikontok ennek a harmada
"A legjobb érv a demokrácia ellen egy ötperces beszélgetés egy átlagos szavazóval."
Sir Winston Churchill
Sir Winston Churchill
- qpica
- 2. szint
Hát akkor ezt megpróbálom megtalálni és remélem, hogy igazad van ugyanis Vaterán meg ezt írták : " Sajnos a króm keretet nem tudod magába kicserélni, mivel a kijelző gyárilag ragasztva van a felső részhez, és ennek része a keret is, sajnálom"Macika írta:Tudom, hogy eső után köpönyeg, de ezért éri meg a gyári fekete szilikontok használata. ALIG (de tényleg) alig vehető észre, hogy rajta van, ugyanakkor tökéletesen védi a készüléket az sérülékeny helyeken.qpica írta:Valaki meg tudná mondani nekem hogy az előlapot körbe ölelő króm keret cserélhető-e önmagában ? Megnéztem youtube-on a telefon szét és összeszerelését és az alapján nem bizakodom bár erre a részre nem annyira tértek ki szóval hátha... Komplett házat nem szeretnék cserélni de a tegnapi esés után elég csúnya lett ez a króm rész. Vaterán nézegettem de ott sem találtam hozzá ilyesmi alkatrészt, megköszönném ha valaki felvilágosítana. Nagyjából mennyi az annyi és honnan tudnék rendelni hozzá?
A Speedshopban lehet kapni 8e Ft környékén keretet hozzá.
A gyári fekete szilikontok ennek a harmada
szerk. : Ezt kereshetem? http://www.speedshop.hu/talalatok/kateg ... lolap.html
- Macika
- 6. szint
- Készüléktípus: Huawei P30 Pro 8 256
- Has thanked: 321 times
- Been thanked: 605 times
Elvileg ez az.qpica írta:Hát akkor ezt megpróbálom megtalálni és remélem, hogy igazad van ugyanis Vaterán meg ezt írták : " Sajnos a króm keretet nem tudod magába kicserélni, mivel a kijelző gyárilag ragasztva van a felső részhez, és ennek része a keret is, sajnálom"
De SOSEM csináltam még ilyen cserét, nem tudom, lehet-e külön cserélni.
És mivel fotó sincs róla, ezért még csak támpont sincs.
"A legjobb érv a demokrácia ellen egy ötperces beszélgetés egy átlagos szavazóval."
Sir Winston Churchill
Sir Winston Churchill
- qpica
- 2. szint
Érdeklődtem majd ha válaszolnak talán okosabb leszek. Köszönöm a segítséget!Macika írta:Elvileg ez az.qpica írta:Hát akkor ezt megpróbálom megtalálni és remélem, hogy igazad van ugyanis Vaterán meg ezt írták : " Sajnos a króm keretet nem tudod magába kicserélni, mivel a kijelző gyárilag ragasztva van a felső részhez, és ennek része a keret is, sajnálom"
-
- 3. szint
- Készüléktípus: Galaxy Note4
- Has thanked: 55 times
- Been thanked: 6 times
Nekem van hozzá gyári de csak így tudom adni egyben 12500Hufqpica írta:Érdeklődtem majd ha válaszolnak talán okosabb leszek. Köszönöm a segítséget!Macika írta:Elvileg ez az.qpica írta:Hát akkor ezt megpróbálom megtalálni és remélem, hogy igazad van ugyanis Vaterán meg ezt írták : " Sajnos a króm keretet nem tudod magába kicserélni, mivel a kijelző gyárilag ragasztva van a felső részhez, és ennek része a keret is, sajnálom"
https://picasaweb.google.com/viragotto/20110310#
Vagy végül is odaadom külön is 7000Huf
Rom: NG1
- qpica
- 2. szint
Na ez nem is hangzik rosszul, speedshoposoktól 8500 lenne. Alszom még rá egy kettőt addig utána járok a beszereltetésének mert az sem utolsó szempont.Nekem van hozzá gyári de csak így tudom adni egyben 12500Huf
https://picasaweb.google.com/viragotto/20110310#
Vagy végül is odaadom külön is 7000Huf