Nokia E72

Kizárólag Nokia E-szériával foglalkozó témák
gator
Újonc
Újonc
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Re: Nokia E72

Hozzászólás Szerző: gator »

Ahogy látom helloox2-vel nem lehet hackelni. Viszont a navifirmben meg nem talalok megegyezo szoftvert az enyemmel.
Valaki már hackelte a telefonját?
sinci
1. szint
1. szint
Készüléktípus: NOKIA E52
Has thanked: 11 times

Hozzászólás Szerző: sinci »

Tudtok ajánlani valami víruskeresőt E72-re? Köszönöm. Esetleg egy linket is megköszönnék.! :))
potter55
Moderátor
Moderátor
Készüléktípus: Nokia N73
Nem: Férfi
Has thanked: 10 times
Been thanked: 551 times

Hozzászólás Szerző: potter55 »

sinci írta:Tudtok ajánlani valami víruskeresőt E72-re? Köszönöm. Esetleg egy linket is megköszönnék.! :))
Nem kell rá. Nincs rá vírus, a számítógépes vírus meg nem hat rá.
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.

Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki. :)

Nokia mobilok zenei klipekben. :D
sinci
1. szint
1. szint
Készüléktípus: NOKIA E52
Has thanked: 11 times

Hozzászólás Szerző: sinci »

potter55 írta:
sinci írta:Tudtok ajánlani valami víruskeresőt E72-re? Köszönöm. Esetleg egy linket is megköszönnék.! :))
Nem kell rá. Nincs rá vírus, a számítógépes vírus meg nem hat rá.
Köszi!
kisg
Újonc
Újonc
Készüléktípus: E72
Has thanked: 0

Hozzászólás Szerző: kisg »

Megérkezett a 052.005sw a Telenor-os készülékekre...hajrá :lol3:
Newyorker
2. szint
2. szint
Has thanked: 6 times

Hozzászólás Szerző: Newyorker »

valaki feltette már a függetlenre a 053.001 v10 (EURO) FW-t?
változás?
★★★★★★ fiatal CSINCSILLA eladó tenyésztőtől ★★★ elérhetőség: s.zsolt@vnet.hu ; +36-70/5-333-777 ★★★★★★
bump3r
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia E72
Has thanked: 2 times

Hozzászólás Szerző: bump3r »

sziasztok elsőre lehet hülyeségnek fog tűnni amit írok de megpróbálom elmagyarázni.

E72m van, és felraktam rá egy alkalmazást. Gondolom többen ismeritek, CClock a neve, nagyméretű órát, dátumot tudsz kipakolni képernyővédőként.
Tökéletesen működik, nagyon szeretem is. Viszont az utóbbi napokban azt vettem észre, hogy ez az óra (igaz halványabban) megjelenik az MINDEN menüben, de még a képekben is, bekapcsolt kijelző esetén MINDIG OTT VAN. A számok elmosódva, a 2011 és a hónap látszik tisztán, mert ugye ezek ritkábban változnak. Az idő és a nap olvashatatlan.

Természetesen nem ment soha háttérvilágítás, miközben a telefon billentyűzár alatt volt.

Összegezve, amennyire meg tudom állapítani az alkalmazás beleégette magát a kijelzőbe, iszonyatosan zavaró és fogalmam sincs hogyan tüntessem el. Esetleg valamilyen segítséget szívesen meghallgatnék köszi
Todo
5. szint
5. szint
Készüléktípus: Galaxy S7
Has thanked: 56 times
Been thanked: 444 times

Hozzászólás Szerző: Todo »

bump3r írta:sziasztok elsőre lehet hülyeségnek fog tűnni amit írok de megpróbálom elmagyarázni.

E72m van, és felraktam rá egy alkalmazást. Gondolom többen ismeritek, CClock a neve, nagyméretű órát, dátumot tudsz kipakolni képernyővédőként.
Tökéletesen működik, nagyon szeretem is. Viszont az utóbbi napokban azt vettem észre, hogy ez az óra (igaz halványabban) megjelenik az MINDEN menüben, de még a képekben is, bekapcsolt kijelző esetén MINDIG OTT VAN. A számok elmosódva, a 2011 és a hónap látszik tisztán, mert ugye ezek ritkábban változnak. Az idő és a nap olvashatatlan.

Természetesen nem ment soha háttérvilágítás, miközben a telefon billentyűzár alatt volt.

Összegezve, amennyire meg tudom állapítani az alkalmazás beleégette magát a kijelzőbe, iszonyatosan zavaró és fogalmam sincs hogyan tüntessem el. Esetleg valamilyen segítséget szívesen meghallgatnék köszi
Én az E52-es telomnál használtam hosszú ideig de nem vettem észre, hogy beleégette volna magát a kijelzőbe!
Limahl
6. szint
6. szint
Készüléktípus: Samsung galaxy s7 edge
Has thanked: 264 times
Been thanked: 1859 times

Hozzászólás Szerző: Limahl »

Todo írta:
bump3r írta:sziasztok elsőre lehet hülyeségnek fog tűnni amit írok de megpróbálom elmagyarázni.

Én az E52-es telomnál használtam hosszú ideig de nem vettem észre, hogy beleégette volna magát a kijelzőbe!
Nálam is volt anno n-96 on aztán rájöttem hogy bekellet volna állitani hogy mozogjon be lehet hogy ne egyhelyben álljon hanem változtassa a helyét a kijelzön :duhos2:
Samsung galaxy s7 edge
Newyorker
2. szint
2. szint
Has thanked: 6 times

Hozzászólás Szerző: Newyorker »

és akkor beleégett a kijelzőbe? vagy utána jó lett?
★★★★★★ fiatal CSINCSILLA eladó tenyésztőtől ★★★ elérhetőség: s.zsolt@vnet.hu ; +36-70/5-333-777 ★★★★★★
Válasz küldése

Vissza: “E-széria”