Nokia C7-00

Kizárólag a Nokia C szériával foglalkozó témák
Todo
5. szint
5. szint
Készüléktípus: Galaxy S7
Has thanked: 56 times
Been thanked: 444 times

Re: Nokia C7-00

Hozzászólás Szerző: Todo »

switchlocker írta:hello

valaki segitsen pls . nem indul ovi tölt egy darabig majd kilép mit csináljak eltávolitani ujrarakni sem tudom .
valalki irj le hogy mit csináljak köszönöm
Saját tapasztalataim szerint csak az segít ha phoenix-szel újrateszed a szoftot!
wonthy
2. szint
2. szint
Készüléktípus: Samsung Galaxy S7 edge
Has thanked: 29 times
Been thanked: 8 times

Hozzászólás Szerző: wonthy »

Mar vagy egy oraja a gmail-lel sz*rakodom nem tudom szinkronizalni a nevjegyeimet meg a naptarat :duhos2: !Tudna valaki esetleg segiteni
csili77
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Nokia C7
Nem: Férfi
Has thanked: 6 times
Been thanked: 4 times

Hozzászólás Szerző: csili77 »

switchlocker írta:hello

valaki segítsen pls . nem indul ovi tölt egy darabig majd kilép mit csináljak eltávolitani ujrarakni sem tudom .
valaki írj le hogy mit csináljak köszönöm
Szia!
Az ovi elkezdi a betöltést és megszakad kilép akkor lehet hogy töröltél róla egy qt fájlt,nekem legalább is ez volt a gond rakjál fel próba képpen egy olyan játékot ami tartalmaz qt pl: Solitaire qt http://store.ovi.com/content/77605és utána próbáld meg az ovit felrakni vagy elinditani nekem ez segített ha nem kell utána majd törlöd.
Majestic
1. szint
1. szint
Készüléktípus: iPhone 4S
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Hozzászólás Szerző: Majestic »

Én is a klubba léptem egy vadiúj darabbal :taps1: Mindent sikerült beállítgatnom viszont a Webinfók nem működnek. Pontosan az történik, hogy beállítok egy webinfót, mentem és frissíteni akarom, erre az egész lefagy azzal az üzenettel, hogy ismeretlen hiba. Az egész telcsi lefagy úgy 10 másodpercig, aztán megy megint minden mint azelött. Ha megismétlem a dolgot, a jelenség ugyanaz. Egyébként a legújabb szoft van rajta és gyárilag független a készülék.

Két kérdésem lenne:

1. Mi lehet a baj?

2. Van-e olyan különálló RSS olvasó progi ami a Webböngészőtől függetlenül működik (pl. mint az iPhonehoz: http://img.apps.su/imgs/29/33/65/321/mz ... 480-75.jpg)?

Ja azt még megjegyezném, hogy a Nokia féle beta Reader nem működik a telón.

Előre is köszi a válaszokat!
pccase
Újonc
Újonc
Készüléktípus: C7-00

Hozzászólás Szerző: pccase »

Sziasztok!
Hangrögzítő programot keresek, olyat ami rögzítés közben nem pittyeg...! A Total Recall-t próbáltam, minden beállítással csipog, illetve a Ultimate Voice Recorder v6.1.1 de azt nem tudtam feltenni.

Kösz:
burasu
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Nokia E7

Hozzászólás Szerző: burasu »

Majestic írta:Én is a klubba léptem egy vadiúj darabbal :taps1: Mindent sikerült beállítgatnom viszont a Webinfók nem működnek. Pontosan az történik, hogy beállítok egy webinfót, mentem és frissíteni akarom, erre az egész lefagy azzal az üzenettel, hogy ismeretlen hiba. Az egész telcsi lefagy úgy 10 másodpercig, aztán megy megint minden mint azelött. Ha megismétlem a dolgot, a jelenség ugyanaz. Egyébként a legújabb szoft van rajta és gyárilag független a készülék.

Két kérdésem lenne:

1. Mi lehet a baj?

2. Van-e olyan különálló RSS olvasó progi ami a Webböngészőtől függetlenül működik (pl. mint az iPhonehoz: http://img.apps.su/imgs/29/33/65/321/mz ... 480-75.jpg)?

Ja azt még megjegyezném, hogy a Nokia féle beta Reader nem működik a telón.

Előre is köszi a válaszokat!
Én a Snaptu-t használom RSS-hez.
gerisgeris1970
3. szint
3. szint
Készüléktípus: Huawei P9 Lite
Has thanked: 298 times
Been thanked: 24 times

Hozzászólás Szerző: gerisgeris1970 »

pccase írta:Sziasztok!
Hangrögzítő programot keresek, olyat ami rögzítés közben nem pittyeg...! A Total Recall-t próbáltam, minden beállítással csipog, illetve a Ultimate Voice Recorder v6.1.1 de azt nem tudtam feltenni.

Kösz:
Hát erre én is kíváncsi vagyok,ugyanis nekem a DuDu is fent van és a BestCallRecorder is és azokat is akárhogyan állítom,mindég csipognak.Habár beállításaikban van olyan,hogy nem engedem csippanni,ennek ellenére eszi őket a fene. :wacko:
LG G3-16 Gb
V 20p-EUR-XX
+root
nokiac7
Újonc
Újonc
Készüléktípus: nokiac7

Hozzászólás Szerző: nokiac7 »

gerisgeris1970 írta:
pccase írta:Sziasztok!

Kösz:
Hát erre én is kíváncsi vagyok,ugyanis nekem a DuDu is fent van és a BestCallRecorder is és azokat is akárhogyan állítom,mindég csipognak.Habár beállításaikban van olyan,hogy nem engedem csippanni,ennek ellenére eszi őket a fene. :wacko:
Tudomásom szerint valami személyiségjogi izé miatt csipogniuk KELL .
nokiac7
Újonc
Újonc
Készüléktípus: nokiac7

Hozzászólás Szerző: nokiac7 »

Sziasztok !
Létezik , hogy a c7-en nincs gyárilag stopper ?
golozis
Újonc
Újonc

Hozzászólás Szerző: golozis »

SziasztokT
én 2 napja vagyok tulajdonosa egy nokia c7-nek!nagyon tetszik, mindig is nokiám volt, meg vagyok vele elégedve!vki tudna nekem segíteni hogy honnan tudok jó 3d-s játékokat mert találtam külföldi fórumokon de nem merem feltelepíteni,illetve vki egy legegyszerűbb módot a szignózásra mert annyit olvastam már nem tom melyiket használjam!szívesen fogadok minden ötletet tapasztalatot!előre is köszönöm
Válasz küldése

Vissza: “C-széria”