Nokia C7-00
-
- 5. szint
- Készüléktípus: Galaxy S7
- Has thanked: 56 times
- Been thanked: 444 times
Re: Nokia C7-00
Sziasztok!
Találkozott már valaki a következő jelenséggel?
Reggel ébresztésnél bekapcsol a teló! A telcsinek ugye 3 kezdőképernyője van, miután feláll a rendszer az elsőröl ha lapozok a következőre akkor beadja rendesen, viszont 2 másodperc múlva újraindul a kezdőképernyő úgy, hogy visszaáll az elsőre mintha akkor kapcsolna be, ezekután viszont lehet lapozni és semmilyen probléma nem lép fel! Ezt a jelenséget mindig csak reggel a bekapcsolásnál produkálja! Nincs hack-elve a teló!
Találkozott már valaki a következő jelenséggel?
Reggel ébresztésnél bekapcsol a teló! A telcsinek ugye 3 kezdőképernyője van, miután feláll a rendszer az elsőröl ha lapozok a következőre akkor beadja rendesen, viszont 2 másodperc múlva újraindul a kezdőképernyő úgy, hogy visszaáll az elsőre mintha akkor kapcsolna be, ezekután viszont lehet lapozni és semmilyen probléma nem lép fel! Ezt a jelenséget mindig csak reggel a bekapcsolásnál produkálja! Nincs hack-elve a teló!
-
- Újonc
- Készüléktípus: c7
- Has thanked: 6 times
- Been thanked: 0
Én arra gondoltam h a hátulján olyan mintha két helyröl is jönne a hang, de csak az egyikböl jön. Nem panaszkodni akartam, sose volt még ilyen jo hangminösége egy telefonomnak se, csak viccesnek találtam h a másik részböl nem jön semmi, csak dísz.Todo írta: Azt soha nem mondta senki, hogy a C7-nek 2 hangszorója van! Csak egy van , de az müködik rendesen!
- laziga
- 1. szint
- Készüléktípus: 720
- Has thanked: 18 times
- Been thanked: 7 times
Sziasztok
A giroszkópot hogy lehet be állítani, mert minden játéknál kb 15-20fokkal jobbra elvan fordítva a teló hogy egyenesen menjek.
Nem tudok rájönni
Oké rájöttem ha valakinek van ilyen problémája úgy indítsa el a játékot hogy amennyit csal annyit az ellenkező irányba elfordítja a telót és akkor pont jó lesz. Bár nem hiszem, hogy így kellene működni de mindegy. Azt hinném hogy egy ilyen teló az asztalon vízszintesen indítva már úgy is lövi be magát vagy csak az enyém nem működik megfelelően?
A giroszkópot hogy lehet be állítani, mert minden játéknál kb 15-20fokkal jobbra elvan fordítva a teló hogy egyenesen menjek.
Nem tudok rájönni
Oké rájöttem ha valakinek van ilyen problémája úgy indítsa el a játékot hogy amennyit csal annyit az ellenkező irányba elfordítja a telót és akkor pont jó lesz. Bár nem hiszem, hogy így kellene működni de mindegy. Azt hinném hogy egy ilyen teló az asztalon vízszintesen indítva már úgy is lövi be magát vagy csak az enyém nem működik megfelelően?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára laziga 2011-03-02 szer. 15:15:27-kor.
- Taylor
- 4. szint
- Készüléktípus: Nokia N8 DG Pro
- Nem: Férfi
- Has thanked: 86 times
- Been thanked: 508 times
- Kapcsolat:
Ki milyen képernyővédő fóliát használ? Tudom hogy a Brando Ultra Clear a legjobb. Abban még nem csalódtam.
-
- Újonc
- Készüléktípus: C7-00
- Has thanked: 0
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy elég-e class 2-es sd kártya pl. a video felvételhez?
Köszi.
b.
Az lenne a kérdésem, hogy elég-e class 2-es sd kártya pl. a video felvételhez?
Köszi.
b.
-
- Újonc
- Has thanked: 4 times
hy all.
A Forum Nokia oldalon már elérhető a Qt SDK 1.1, mely a technológia előzetes frissítésének is tekinthető. A kezelőfelületeket JavaScript-szerű nyelvvel leíró Qt Quick mostantól a rendszer szerves részévé vált, így a Qt Creator 2.1-es változata már a tervezés folyamatát is segíti. A QML leírónyelv segítségével készített kezelőfelületek JavaScript kódrészek segítségével önálló alkalmazásként is üzemelhetnek, illetve natív C++ kódrészek könnyen cserélhető kezelőfelületeként is funkcionálhatnak.
ez most minket érint vmiben? nem vagyok jártas ilyen dolgokba, h ez most jo e nekünk valamire?:) elöre is thx
A Forum Nokia oldalon már elérhető a Qt SDK 1.1, mely a technológia előzetes frissítésének is tekinthető. A kezelőfelületeket JavaScript-szerű nyelvvel leíró Qt Quick mostantól a rendszer szerves részévé vált, így a Qt Creator 2.1-es változata már a tervezés folyamatát is segíti. A QML leírónyelv segítségével készített kezelőfelületek JavaScript kódrészek segítségével önálló alkalmazásként is üzemelhetnek, illetve natív C++ kódrészek könnyen cserélhető kezelőfelületeként is funkcionálhatnak.
ez most minket érint vmiben? nem vagyok jártas ilyen dolgokba, h ez most jo e nekünk valamire?:) elöre is thx
- Pacee
- 2. szint
- Készüléktípus: Microsoft Lumia 950
- Nem: Férfi
- Has thanked: 12 times
- Been thanked: 39 times
A fejlesztést teszi könnyebbé. A "mezei" felhasználót ez annyiban érinti, hogy talán több alkalmazást kapunk.
Eddigi készülékeim (sorban): Nokia 2110, Ericsson T20, Nokia 7210, Nokia 3650, Nokia 6230 & 3120, Nokia E51, Nokia C7-00, Nokia Lumia 620, LG Optimus F6, Blackberry Z10, Microsoft Lumia 950
- laziga
- 1. szint
- Készüléktípus: 720
- Has thanked: 18 times
- Been thanked: 7 times
A BOLT böngésző .86 verziószámú program, amely immár gyors és stabil, támogatja a stream videókat, a flash tartalmakat, a JavaScriptet és az AJAX-ot, de nem okoz gondot neki az SSL oldalak megnyitása sem. Külön piros pont azért, hogy alsó- és felső kategóriás mobilokra is feltelepíthető és ugyanúgy használhat. A böngésző letölthető http://boltbrowser.com/home.html
Próbálgatom tesztelgetem tényleg nem rossz de a tökéletestől még odébb van. De grat a fiuknak
Próbálgatom tesztelgetem tényleg nem rossz de a tökéletestől még odébb van. De grat a fiuknak
-
- Újonc
- Készüléktípus: nokia c7
- Has thanked: 0
HI!
légyszíves segítsetek! van egy olyan problémám hogy a nokia c7-em van és nincs rajt magyar nyelv. hogy tudnám megoldani hogy legyen rajt magyar is? mikre van szükségem? előre is köszi a segítséget
légyszíves segítsetek! van egy olyan problémám hogy a nokia c7-em van és nincs rajt magyar nyelv. hogy tudnám megoldani hogy legyen rajt magyar is? mikre van szükségem? előre is köszi a segítséget