Akkor talán kékhez kellet volna nyúlniuk, az a kedvencem(hogy miert nem tartottak kutatast szín ugyben). Ha hamarabb lesz 2.3 a GS-re akkor attól teszem fuggove a GS II vásárlását hogy mennyire fog tetszeni az a "nyavalyás" gingerbread. pedig már épp eladni készultem a GS-t, addig míg jó ára van.moco írta:ha minden igaz és fönt is úgy akarják, akkor márciusban lesz GS-re is 2.3.phoebus írta:Jelenlegi mobilszolgáltatóm (3 UK) majusra hirdeti az eljovetelét a GS II-nek. Ha veszek is akkor csak fuggetlent, de tulajdonkeppen nem is erdekel annyira, csak a vaku jo lenne a kamera mellé. A GINGERBREAD kinezete sztem elég egyhangú. Ezek a zoldes ikonok ..hát nem tudom, jo persze ezen lehet valtoztatni.
állítólag a 2.3 állatul felgyorsítja a telót. na kíváncsi leszek rá.
a ződ meg azért ződ, mert egy kis színt akartak az életünkbe vinni kicsit siváran , meg hogy tudjuk már, hogy androidos telónk van.
Telefon váró - Bejelentésre/megjelenésre váró telefonok.
- phoebus
- 2. szint
- Készüléktípus: I9506 LTE-A
- Has thanked: 0
- Been thanked: 14 times
Re: Telefon váró - bejelentésre/megjelenésre váró telefonok.
"Álmodnak-e az androidok elektronikus bárányokkal?"
- moco
- Fő moderátor
- Készüléktípus: Samsung Note 20
- Nem: Nő
- Has thanked: 930 times
- Been thanked: 1093 times
Nyilvánosságra került a Samsung i9100 Galaxy S II ára, Svájcban előrendelési áron 699 CHF-ért – 150 ezer forintért – elvihető hamarosan a tizenhat gigabájtos változat.
lehet, hogy mégiscsak ki kéne mennem Svájcba?
lehet, hogy mégiscsak ki kéne mennem Svájcba?
VESZEKEDNI CSAK PRIVÁTBAN LEHET! AKI A FÓRUMBAN VESZEKSZIK,1 HÉTRE KITILTOM !!
S10+ Dual / SGS4
S10+ Dual / SGS4
- rydair
- 4. szint
- Készüléktípus: Samsung P6800 + Note 3 + Gear
- Nem: Férfi
- Has thanked: 28 times
- Been thanked: 15 times
Nekem tetszik a zöld, jelenleg is olyan témát használok, a kéket alig lehetne látni szerintem. Mellesleg a 2.2-ről is azt mondták hogy húú ilyen meg olyan gyors lesz és használat alapján mondom hogy lassabb és laggosabb. Basszus a redőny laggol. De lehet mert csak olyan képet tettek be ennél a témánál, na mindegy..phoebus írta:Akkor talán kékhez kellet volna nyúlniuk, az a kedvencem(hogy miert nem tartottak kutatast szín ugyben). Ha hamarabb lesz 2.3 a GS-re akkor attól teszem fuggove a GS II vásárlását hogy mennyire fog tetszeni az a "nyavalyás" gingerbread. pedig már épp eladni készultem a GS-t, addig míg jó ára van.moco írta:ha minden igaz és fönt is úgy akarják, akkor márciusban lesz GS-re is 2.3.phoebus írta:Jelenlegi mobilszolgáltatóm (3 UK) majusra hirdeti az eljovetelét a GS II-nek. Ha veszek is akkor csak fuggetlent, de tulajdonkeppen nem is erdekel annyira, csak a vaku jo lenne a kamera mellé. A GINGERBREAD kinezete sztem elég egyhangú. Ezek a zoldes ikonok ..hát nem tudom, jo persze ezen lehet valtoztatni.
állítólag a 2.3 állatul felgyorsítja a telót. na kíváncsi leszek rá.
a ződ meg azért ződ, mert egy kis színt akartak az életünkbe vinni kicsit siváran , meg hogy tudjuk már, hogy androidos telónk van.
A gömb nem más mint egy töredezettségmentesített kocka...
Phablet
Phablet
- hunhool
- 3. szint
- Készüléktípus: Google Nexus5 32gb black
- Has thanked: 27 times
- Been thanked: 38 times
minél többet olvasok az lg optimus 2x-ről,annál jobban tetszik.... csak jó lenne látni a samut,meg az lg-t egymás mellett,hogy mit tudnak. úgy könnyebb lenne a választás
Google Nexus5 32gb Black
- phoebus
- 2. szint
Jön az LG Optimus 3D is a nyáron, kettő darab 5Mp kamerával a hátulján.hunhool írta:minél többet olvasok az lg optimus 2x-ről,annál jobban tetszik.... csak jó lenne látni a samut,meg az lg-t egymás mellett,hogy mit tudnak. úgy könnyebb lenne a választás
- Macika
- 6. szint
- Készüléktípus: Huawei P30 Pro 8 256
- Has thanked: 321 times
- Been thanked: 605 times
Egyszerűen nincs bizalmam az LG-hez mobiltelefonban...phoebus írta:Jön az LG Optimus 3D is a nyáron, kettő darab 5Mp kamerával a hátulján.hunhool írta:minél többet olvasok az lg optimus 2x-ről,annál jobban tetszik.... csak jó lenne látni a samut,meg az lg-t egymás mellett,hogy mit tudnak. úgy könnyebb lenne a választás
Bááááár, tavaly ilyenkor még a Samsunghoz sem volt. Most meg imádom az SGS-t...
Mondjuk az is sokat számít, hogy az android előtti korban a gyártók készülékeire rányomta a bélyegét az alkalmazott operációs rendszer, annak logikussága, kezelhetősége. Amióta az android úgy 90%-ban szabványos oprendszert jelent minden androidos telónál, azóta a HW a különbség, azt pedig tudhatnak igen jót gyártani mások is, nem csak a Nokia.
De akkor is szokatlan lenne egy kétbetűs gyártó a mobilomon. De ha tényleg annyit tud, ami hírlik, nem zárom ki...
"A legjobb érv a demokrácia ellen egy ötperces beszélgetés egy átlagos szavazóval."
Sir Winston Churchill
Sir Winston Churchill
- hunhool
- 3. szint
Ez a 3D bigyó annyira nem mozgat meg...Bar lehet ha élőben látnám más lenne a véleményemphoebus írta:Jön az LG Optimus 3D is a nyáron, kettő darab 5Mp kamerával a hátulján.hunhool írta:minél többet olvasok az lg optimus 2x-ről,annál jobban tetszik.... csak jó lenne látni a samut,meg az lg-t egymás mellett,hogy mit tudnak. úgy könnyebb lenne a választás
Google Nexus5 32gb Black
- hunhool
- 3. szint
Nekem nincs rossza tapasztalatom az LG-rol(asszonyomnak volt sokáig,és elég megbízható kis cucc volt)Macika írta: Egyszerűen nincs bizalmam az LG-hez mobiltelefonban...
Bááááár, tavaly ilyenkor még a Samsunghoz sem volt. Most meg imádom az SGS-t...
Mondjuk az is sokat számít, hogy az android előtti korban a gyártók készülékeire rányomta a bélyegét az alkalmazott operációs rendszer, annak logikussága, kezelhetősége. Amióta az android úgy 90%-ban szabványos oprendszert jelent minden androidos telónál, azóta a HW a különbség, azt pedig tudhatnak igen jót gyártani mások is, nem csak a Nokia.
De akkor is szokatlan lenne egy kétbetűs gyártó a mobilomon. De ha tényleg annyit tud, ami hírlik, nem zárom ki...
Az első Samum az I8510 volt,de azóta nem veszek más telefont.Es úgy néz ki hogy egy darabig nem is fogok
Google Nexus5 32gb Black
- phoebus
- 2. szint
Azt hiszem megtalàltam az utódot, ami bizony HTC még pedig Desire S személyében. Nem nagy, de nem is kicsi a 3.7" colos kijelzőjével ami S-LCD típusú. Valahogy minőségibbnek látszanak a HTC telefonjai a Samsunghoz képest. Teszek a 2magos procira, meg a többi hardveres nagyzolásra. A jelenlegi 339MB RAM-ot sem használom ki, mihez kezdenék 1GB -val. Egy szó mint száz szép a Desire S a lekerekített sarkaival.
- tomika085
- 4. szint
- Készüléktípus: Samsung S7 Edge
- Has thanked: 21 times
- Been thanked: 24 times
És ha kijönnek olyan programok amik majd jobban eszik a ramot? Akkor meg majd kevés lesz. Egyébként nem rosz kis teló, de nekem nem tetszik.phoebus írta:Azt hiszem megtalàltam az utódot, ami bizony HTC még pedig Desire S személyében. Nem nagy, de nem is kicsi a 3.7" colos kijelzőjével ami S-LCD típusú. Valahogy minőségibbnek látszanak a HTC telefonjai a Samsunghoz képest. Teszek a 2magos procira, meg a többi hardveres nagyzolásra. A jelenlegi 339MB RAM-ot sem használom ki, mihez kezdenék 1GB -val. Egy szó mint száz szép a Desire S a lekerekített sarkaival.
Múlt: Nokia 3310, Nokia 3410, Samsung X660, Samsung E250, Nokia N95 8Gb, Nokia N96, Samsung I9000.
Jelen: Samsung Galaxy S7 Edge, Galaxy S4, Galaxy S4 Mini, Nokia N80
Jelen: Samsung Galaxy S7 Edge, Galaxy S4, Galaxy S4 Mini, Nokia N80