Telefon váró - Bejelentésre/megjelenésre váró telefonok.

Kötetlen csevegések témái
phoebus
2. szint
2. szint
Készüléktípus: I9506 LTE-A
Has thanked: 0
Been thanked: 14 times

Re: Telefon váró - bejelentésre/megjelenésre váró telefonok.

Hozzászólás Szerző: phoebus »

moco írta:
phoebus írta:Jelenlegi mobilszolgáltatóm (3 UK) majusra hirdeti az eljovetelét a GS II-nek. Ha veszek is akkor csak fuggetlent, de tulajdonkeppen nem is erdekel annyira, csak a vaku jo lenne a kamera mellé. A GINGERBREAD kinezete sztem elég egyhangú. Ezek a zoldes ikonok ..hát nem tudom, jo persze ezen lehet valtoztatni.
ha minden igaz és fönt is úgy akarják, akkor márciusban lesz GS-re is 2.3.
állítólag a 2.3 állatul felgyorsítja a telót. na kíváncsi leszek rá.
a ződ meg azért ződ, mert egy kis színt akartak az életünkbe vinni :wacko: kicsit siváran :confused3:, meg hogy tudjuk már, hogy androidos telónk van. :D
Akkor talán kékhez kellet volna nyúlniuk, az a kedvencem(hogy miert nem tartottak kutatast szín ugyben). Ha hamarabb lesz 2.3 a GS-re akkor attól teszem fuggove a GS II vásárlását hogy mennyire fog tetszeni az a "nyavalyás" gingerbread. :lol: pedig már épp eladni készultem a GS-t, addig míg jó ára van.
"Álmodnak-e az androidok elektronikus bárányokkal?"
moco
Fő moderátor
Fő moderátor
Készüléktípus: Samsung Note 20
Nem:
Has thanked: 930 times
Been thanked: 1093 times

Hozzászólás Szerző: moco »

Nyilvánosságra került a Samsung i9100 Galaxy S II ára, Svájcban előrendelési áron 699 CHF-ért – 150 ezer forintért – elvihető hamarosan a tizenhat gigabájtos változat.

lehet, hogy mégiscsak ki kéne mennem Svájcba? :D
VESZEKEDNI CSAK PRIVÁTBAN LEHET! AKI A FÓRUMBAN VESZEKSZIK,1 HÉTRE KITILTOM !! :deal:
S10+ Dual / SGS4
rydair
4. szint
4. szint
Készüléktípus: Samsung P6800 + Note 3 + Gear
Nem: Férfi
Has thanked: 28 times
Been thanked: 15 times

Hozzászólás Szerző: rydair »

phoebus írta:
moco írta:
phoebus írta:Jelenlegi mobilszolgáltatóm (3 UK) majusra hirdeti az eljovetelét a GS II-nek. Ha veszek is akkor csak fuggetlent, de tulajdonkeppen nem is erdekel annyira, csak a vaku jo lenne a kamera mellé. A GINGERBREAD kinezete sztem elég egyhangú. Ezek a zoldes ikonok ..hát nem tudom, jo persze ezen lehet valtoztatni.
ha minden igaz és fönt is úgy akarják, akkor márciusban lesz GS-re is 2.3.
állítólag a 2.3 állatul felgyorsítja a telót. na kíváncsi leszek rá.
a ződ meg azért ződ, mert egy kis színt akartak az életünkbe vinni :wacko: kicsit siváran :confused3:, meg hogy tudjuk már, hogy androidos telónk van. :D
Akkor talán kékhez kellet volna nyúlniuk, az a kedvencem(hogy miert nem tartottak kutatast szín ugyben). Ha hamarabb lesz 2.3 a GS-re akkor attól teszem fuggove a GS II vásárlását hogy mennyire fog tetszeni az a "nyavalyás" gingerbread. :lol: pedig már épp eladni készultem a GS-t, addig míg jó ára van.
Nekem tetszik a zöld, jelenleg is olyan témát használok, a kéket alig lehetne látni szerintem. Mellesleg a 2.2-ről is azt mondták hogy húú ilyen meg olyan gyors lesz és használat alapján mondom hogy lassabb és laggosabb. Basszus a redőny laggol. De lehet mert csak olyan képet tettek be ennél a témánál, na mindegy..
A gömb nem más mint egy töredezettségmentesített kocka...
Phablet :D
hunhool
3. szint
3. szint
Készüléktípus: Google Nexus5 32gb black
Has thanked: 27 times
Been thanked: 38 times

Hozzászólás Szerző: hunhool »

minél többet olvasok az lg optimus 2x-ről,annál jobban tetszik.... csak jó lenne látni a samut,meg az lg-t egymás mellett,hogy mit tudnak. úgy könnyebb lenne a választás
Google Nexus5 32gb Black
phoebus
2. szint
2. szint

hunhool írta:minél többet olvasok az lg optimus 2x-ről,annál jobban tetszik.... csak jó lenne látni a samut,meg az lg-t egymás mellett,hogy mit tudnak. úgy könnyebb lenne a választás
Jön az LG Optimus 3D is a nyáron, kettő darab 5Mp kamerával a hátulján.
Macika
6. szint
6. szint
Készüléktípus: Huawei P30 Pro 8 256
Has thanked: 321 times
Been thanked: 605 times

Hozzászólás Szerző: Macika »

phoebus írta:
hunhool írta:minél többet olvasok az lg optimus 2x-ről,annál jobban tetszik.... csak jó lenne látni a samut,meg az lg-t egymás mellett,hogy mit tudnak. úgy könnyebb lenne a választás
Egyszerűen nincs bizalmam az LG-hez mobiltelefonban...

Bááááár, tavaly ilyenkor még a Samsunghoz sem volt. Most meg imádom az SGS-t...

Mondjuk az is sokat számít, hogy az android előtti korban a gyártók készülékeire rányomta a bélyegét az alkalmazott operációs rendszer, annak logikussága, kezelhetősége. Amióta az android úgy 90%-ban szabványos oprendszert jelent minden androidos telónál, azóta a HW a különbség, azt pedig tudhatnak igen jót gyártani mások is, nem csak a Nokia.
De akkor is szokatlan lenne egy kétbetűs gyártó a mobilomon. De ha tényleg annyit tud, ami hírlik, nem zárom ki... :)
"A legjobb érv a demokrácia ellen egy ötperces beszélgetés egy átlagos szavazóval."
Sir Winston Churchill
hunhool
3. szint
3. szint

phoebus írta:
Ez a 3D bigyó annyira nem mozgat meg...Bar lehet ha élőben látnám más lenne a véleményem ;)
Google Nexus5 32gb Black
hunhool
3. szint
3. szint

Macika írta: Egyszerűen nincs bizalmam az LG-hez mobiltelefonban...

Bááááár, tavaly ilyenkor még a Samsunghoz sem volt. Most meg imádom az SGS-t...

Mondjuk az is sokat számít, hogy az android előtti korban a gyártók készülékeire rányomta a bélyegét az alkalmazott operációs rendszer, annak logikussága, kezelhetősége. Amióta az android úgy 90%-ban szabványos oprendszert jelent minden androidos telónál, azóta a HW a különbség, azt pedig tudhatnak igen jót gyártani mások is, nem csak a Nokia.
De akkor is szokatlan lenne egy kétbetűs gyártó a mobilomon. De ha tényleg annyit tud, ami hírlik, nem zárom ki... :)
Nekem nincs rossza tapasztalatom az LG-rol(asszonyomnak volt sokáig,és elég megbízható kis cucc volt)
Az első Samum az I8510 volt,de azóta nem veszek más telefont.Es úgy néz ki hogy egy darabig nem is fogok :mrgreen:
Google Nexus5 32gb Black
phoebus
2. szint
2. szint

Azt hiszem megtalàltam az utódot, ami bizony HTC még pedig Desire S személyében. Nem nagy, de nem is kicsi a 3.7" colos kijelzőjével ami S-LCD típusú. Valahogy minőségibbnek látszanak a HTC telefonjai a Samsunghoz képest. Teszek a 2magos procira, meg a többi hardveres nagyzolásra. A jelenlegi 339MB RAM-ot sem használom ki, mihez kezdenék 1GB -val. Egy szó mint száz szép a Desire S a lekerekített sarkaival.
tomika085
4. szint
4. szint
Készüléktípus: Samsung S7 Edge
Has thanked: 21 times
Been thanked: 24 times

Hozzászólás Szerző: tomika085 »

phoebus írta:Azt hiszem megtalàltam az utódot, ami bizony HTC még pedig Desire S személyében. Nem nagy, de nem is kicsi a 3.7" colos kijelzőjével ami S-LCD típusú. Valahogy minőségibbnek látszanak a HTC telefonjai a Samsunghoz képest. Teszek a 2magos procira, meg a többi hardveres nagyzolásra. A jelenlegi 339MB RAM-ot sem használom ki, mihez kezdenék 1GB -val. Egy szó mint száz szép a Desire S a lekerekített sarkaival.
És ha kijönnek olyan programok amik majd jobban eszik a ramot? Akkor meg majd kevés lesz. Egyébként nem rosz kis teló, de nekem nem tetszik. ;)
Múlt: Nokia 3310, Nokia 3410, Samsung X660, Samsung E250, Nokia N95 8Gb, Nokia N96, Samsung I9000.
Jelen: Samsung Galaxy S7 Edge, Galaxy S4, Galaxy S4 Mini, Nokia N80
Válasz küldése

Vissza: “Kötetlen”