Nokia C7-00

Kizárólag a Nokia C szériával foglalkozó témák
cyberlaci
Újonc
Újonc
Készüléktípus: C7
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Re: Nokia C7-00

Hozzászólás Szerző: cyberlaci »

Azért gondoltam, hogy felsőbb kategóriás a teló, mert nem 20-50e ft között van az ára . Tény, hogy hozzá lehet jutni igen jó áron, de akkor vegyük középkategóriásnak........Amúgy szerintem az a probléma, hogy a flash player-t nem tudja ez sem mint ahogy az N97 mini sem tudta .......Mi akkor a felsőbb kategória ifon 4G ???
potter55
Moderátor
Moderátor
Készüléktípus: Nokia N73
Nem: Férfi
Has thanked: 10 times
Been thanked: 551 times

Hozzászólás Szerző: potter55 »

cyberlaci írta:Azért gondoltam, hogy felsőbb kategóriás a teló, mert nem 20-50e ft között van az ára . Tény, hogy hozzá lehet jutni igen jó áron, de akkor vegyük középkategóriásnak........Amúgy szerintem az a probléma, hogy a flash player-t nem tudja ez sem mint ahogy az N97 mini sem tudta .......Mi akkor a felsőbb kategória ifon 4G ???
Nálad lesz valami probléma, mert pont most írták, hogy neki jó a Youtube. Vagyis tudja a flasht.
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.

Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki. :)

Nokia mobilok zenei klipekben. :D
gerisgeris1970
3. szint
3. szint
Készüléktípus: Huawei P9 Lite
Has thanked: 298 times
Been thanked: 24 times

Hozzászólás Szerző: gerisgeris1970 »

cyberlaci írta:Sziasztok ! Az lenne a kérdésem, hogy ugye ez egy felsőbb kategóriás telefon, akkor vajon miért van az, hogy egy szimpla youtube-os videót képtelen akadozás nélkül lejátszani ???!! Viszont, a 25-30 e ft os samsung galaxy spica 2.1 szoft-al, simán visz mindent egyetlen akadás nélkül !Azért igazán tudnia kéne, vagy valamilyen progival megoldható, esetleg kuka, sajnos nem csodálkozom a Nokia lejtőjéről ..............azért köszi
Szerintem is nálad van a gond.Nálam az opera mini és gyári böngésző is szépen,akadás mentesen játsza a YT videókat.
LG G3-16 Gb
V 20p-EUR-XX
+root
cyberlaci
Újonc
Újonc
Készüléktípus: C7

Hozzászólás Szerző: cyberlaci »

akkor mi lehet a probléma í??? Milyen beállításokat kellene elvégezni , nekem is a web böngésző van illetve az opera mini ..
Előre is köszi a segítséget
switchlocker
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia C Seven

Hozzászólás Szerző: switchlocker »

Srácok ha felteszem Alternate Readert akkor adobet töröljem?Mert cucokat nekem még mindig adobe al nyitja és nem tudom alapértelmezetként rakni . Még egy kérdés nokia beta labs bubbles valakinek fent van hogy kell beállitani mert nekem azse megy kösz . ja és milyen progit szedjek a qt fájlhoz hova másoljam vagy hova telepitsem?
sevsen
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia C7

Hozzászólás Szerző: sevsen »

Pár nappal ezelőtt kérdeztem, hogy mi a teendő, ha elfelejtettem a jelszót az F-Security programhoz, és az blokkolta a Nokia C7-es telefont.
Nos, -bár itt nem kaptam választ :sly: - de rájöttem, nem volt nehéz :D

Leírom a megoldást, hátha később valakinek segíteni fog...
Ha "elfelejtettem" a jelszót az F-Secure programhoz, a F-Secure finn központjához kell fordulni, chatelni lehet velük és pillanatok alatt orvosoltják a problémát!!! (Persze minden személyes és telefonadatot tudnod kell, hogy segíthessenek...)
sanyci
2. szint
2. szint
Készüléktípus: Nokia 700
Has thanked: 4 times
Been thanked: 34 times

Hozzászólás Szerző: sanyci »

sevsen írta:Pár nappal ezelőtt kérdeztem, hogy mi a teendő, ha elfelejtettem a jelszót az F-Security programhoz, és az blokkolta a Nokia C7-es telefont.
Nos, -bár itt nem kaptam választ :sly: - de rájöttem, nem volt nehéz :D

Leírom a megoldást, hátha később valakinek segíteni fog...
Ha "elfelejtettem" a jelszót az F-Secure programhoz, a F-Secure finn központjához kell fordulni, chatelni lehet velük és pillanatok alatt orvosoltják a problémát!!! (Persze minden személyes és telefonadatot tudnod kell, hogy segíthessenek...)
Jó tudni. De mégjobb tudni, hogy az F-Secure-t érdemes azonnal törölni a telefonról. Semmi haszna, viszont lassítja a telefont és fogyasztja az akksit...
Nokia 3110>5110>6110>6210>6600>7610>6630>N70>E61>E50>E90>E51>E71>E52>5800XM>C7>700
Ericsson GA318>T39m (T39m még megvan!)
Samsung Galaxy Spica>HTC Desire (Az Android még nem nőtt fel a feladathoz)
sevsen
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia C7

Hozzászólás Szerző: sevsen »

sanyci: az aksit tényleg nagyon fogyassza, de van 1-2 funkciója amit néha használok. (Természetesen csak akkor indítom el, ha kell...)

Letölteni hogyan tudok programot?
Csak azért mert, a kezdőlapon a keny féle hack-et nem tudom letölteni, hiába regisztráltam (regiszt. után beenged, de amint rákattintok a linkre újra felhozza a regisztrációs oldalt :roll:
Damir
Kiemelt 6. szint
Kiemelt 6. szint
Has thanked: 48 times
Been thanked: 349 times

Hozzászólás Szerző: Damir »

sevsen írta:sanyci: az aksit tényleg nagyon fogyassza, de van 1-2 funkciója amit néha használok. (Természetesen csak akkor indítom el, ha kell...)

Letölteni hogyan tudok programot?
Csak azért mert, a kezdőlapon a keny féle hack-et nem tudom letölteni, hiába regisztráltam (regiszt. után beenged, de amint rákattintok a linkre újra felhozza a regisztrációs oldalt :roll:
Ha rákattintasz a linkre, akkor ott újra jelentkezz be.
techart
Újonc
Újonc
Készüléktípus: N97 MINI

Hozzászólás Szerző: techart »

Sziasztok olyan kérdésem lenne szerintetek van rá esély ,hogy a C7 későbbiekben tud majd ac3-mat lejátszani vagy nem mert ha ez a helyzet jobban tetszik mint az N8 de akkor kénytelen leszek arra kicserélni a telot semmi bajom a C7-el de de nagyon zavar hogy nem játssza le.Vagy esetleg lehet rá telepíteni működő media player-t?
Válasz küldése

Vissza: “C-széria”