Androidról általában...

Minden olyan téma, ami Android operációs rendszert futtató készülékekről szól.
Fórum szabályok
Tilos a fórumban az IGO-s, Electronic Arts és Gameloft-os programok kérése, és bármilyen megosztása, belinkelése!
Az ilyen fajta tevékenység kitiltást von maga után.
dbcooper
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Nokia Lumia 1020
Has thanked: 2 times
Been thanked: 2 times

Re: Androidról általában...

Hozzászólás Szerző: dbcooper »

tomika085 írta:
funky71 írta:Vegyél Samsung Galaxy S már használtan kapsz 80.000Ft-ért. Nagyon jó teló megéri a pénzét.Ezek az új telók 180.000 körül lesznek.
Bizony jó ám, és ha ezek a dual procis telók kijönnek akkor még lentebb megy az ára szerintem.
Eddig Nokias voltam :P s most is azt szerettem volna... szoval nokia v htc kozul kellene valasztani. Gondolkodtam meg a c6-on, ahoz mit szoltok?
emery1975
3. szint
3. szint
Készüléktípus: Galaxy SII iPad 2 16GB
Nem: Férfi
Has thanked: 43 times
Been thanked: 58 times

Hozzászólás Szerző: emery1975 »

dbcooper írta:
tomika085 írta:
funky71 írta:Vegyél Samsung Galaxy S már használtan kapsz 80.000Ft-ért. Nagyon jó teló megéri a pénzét.Ezek az új telók 180.000 körül lesznek.
Bizony jó ám, és ha ezek a dual procis telók kijönnek akkor még lentebb megy az ára szerintem.
Eddig Nokias voltam :P s most is azt szerettem volna... szoval nokia v htc kozul kellene valasztani. Gondolkodtam meg a c6-on, ahoz mit szoltok?
Hogy felejtsd el a Nokiát! Egy "más" világ tárul eléd!! ;)
Aktuális rom verzióm: GoaTrip 4.6-by- R2D2
Csak akkor köszönd meg, ha tényleg tudtam segíteni! És ha nem vagy szégyenlős....
szutty
3. szint
3. szint
Készüléktípus: SGS 4 SGS 4 mini Note 10.1
Has thanked: 66 times
Been thanked: 82 times

Hozzászólás Szerző: szutty »

dbcooper írta:
tomika085 írta:
Nekem SGS előtt N96 volt, de így visszagondolva az nem is volt sehol ehhez képest.
SGS 4 mini: stock
SGS 4:Wanam 1.5
Note 10.1: stock + root
tomika085
4. szint
4. szint
Készüléktípus: Samsung S7 Edge
Has thanked: 21 times
Been thanked: 24 times

Hozzászólás Szerző: tomika085 »

szutty írta: Nekem SGS előtt N96 volt, de így visszagondolva az nem is volt sehol ehhez képest.
Szintén zenész :D . Én mondjuk egyébként sem szerettem az N96-ot ;) . A GS-t viszont imádom :D .
Múlt: Nokia 3310, Nokia 3410, Samsung X660, Samsung E250, Nokia N95 8Gb, Nokia N96, Samsung I9000.
Jelen: Samsung Galaxy S7 Edge, Galaxy S4, Galaxy S4 Mini, Nokia N80
emery1975
3. szint
3. szint
Készüléktípus: Galaxy SII iPad 2 16GB
Has thanked: 43 times
Been thanked: 58 times

Hozzászólás Szerző: emery1975 »

tomika085 írta:
szutty írta: Nekem SGS előtt N96 volt, de így visszagondolva az nem is volt sehol ehhez képest.
Szintén zenész :D . Én mondjuk egyébként sem szerettem az N96-ot ;) . A GS-t viszont imádom :D .
Nekem meg N95 8GB, majd I8910HD, és utána jött Ő!!
Aktuális rom verzióm: GoaTrip 4.6-by- R2D2
Csak akkor köszönd meg, ha tényleg tudtam segíteni! És ha nem vagy szégyenlős....
xd991
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Samsung Galaxy S
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Re: Hasznos Android programok!

Hozzászólás Szerző: xd991 »

hali mindenkinek csak azt szeretném kérdezni hogy mi a megoldás arra hogy a gépem felismerje a telómat Galaxy S em van és sehogyse ismeri fel..:S összeugom a géppel és azt írja ki hogy a gép hogy új hadver samsung android utána egyből kiírja hogy mtp device és utána meg a hadver telepítés során probléma lépet fel az új hadver nem fog megfelelően működni mit csináljak??? és médiatáron van beállítva az usb.. ha a háttértárra megyek akkor kiírja a h és g meghajtót de nem működik:S
kleingy
2. szint
2. szint
Készüléktípus: i9100
Nem:
Has thanked: 8 times
Been thanked: 20 times

Hozzászólás Szerző: kleingy »

dbcooper írta:Eddig Nokias voltam :P s most is azt szerettem volna... szoval nokia v htc kozul kellene valasztani. Gondolkodtam meg a c6-on, ahoz mit szoltok?
5800-ról váltottam, nagyon durván nem bántam meg. Ehhez képest a Symbian egy rakás izé. :)
xd991 írta:hali mindenkinek csak azt szeretném kérdezni hogy mi a megoldás arra hogy a gépem felismerje a telómat Galaxy S em van és sehogyse ismeri fel..:S összeugom a géppel és azt írja ki hogy a gép hogy új hadver samsung android utána egyből kiírja hogy mtp device és utána meg a hadver telepítés során probléma lépet fel az új hadver nem fog megfelelően működni mit csináljak??? és médiatáron van beállítva az usb.. ha a háttértárra megyek akkor kiírja a h és g meghajtót de nem működik:S
PDA FanClub SGS FAQ driverek feltelepítése? ;) Valamint háttértár használatánál NE legyen az USB debugging bekapcsolva.
CM9
kormoscs
Újonc
Újonc
Készüléktípus: HTC Legend

Hozzászólás Szerző: kormoscs »

Sziasztok!

Tudnátok segíteni abban, hogy egy ideje ha programot szeretnék telepíteni vagy updatelni, akkor ez a hibaüzenet jön: "A csomag szintaktikus elemzés során probléma merült fel" Az applanet updatenál is ezt csinálja és sok programnál, amik eddig felmentek. Már megcsináltam a gyári beállítás visszaállítását de ez sem segített. A teló egy HTC Legend vodás.
Légyszíves segítsetek!!!!!!!
sharkyn
Újonc
Újonc
Készüléktípus: SE Xperia X10

Hozzászólás Szerző: sharkyn »

Sziasztok olyan kérdésem lenne hogy előfizettem a mobilnetre és a 3G watchdoggal figyelem a felhasználást, ezen látszik hogy a le és feltöltés együttesen adja a felhsznált bájtokat ami után számláznak viszont a feltöltés folyamatosan megy ami jócskán megnöveli a felhasznált megabájtok mennyiségét. Tehát az lenne a kérdés hogy meg lehet e akadályozni azt hogy a telefon ( SE Xperia X10i Andro2.1) folyamatosan töltsön fel bármit is? Van e erre bármi beállítási lehetőség ill program? Előre köszi.
dvtkfan
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Sony Xperia S
Has thanked: 2 times

Hozzászólás Szerző: dvtkfan »

sharkyn írta:Sziasztok olyan kérdésem lenne hogy előfizettem a mobilnetre és a 3G watchdoggal figyelem a felhasználást, ezen látszik hogy a le és feltöltés együttesen adja a felhsznált bájtokat ami után számláznak viszont a feltöltés folyamatosan megy ami jócskán megnöveli a felhasznált megabájtok mennyiségét. Tehát az lenne a kérdés hogy meg lehet e akadályozni azt hogy a telefon ( SE Xperia X10i Andro2.1) folyamatosan töltsön fel bármit is? Van e erre bármi beállítási lehetőség ill program? Előre köszi.
A program neve a Droidwall! Ez egy tűzfal program akar lenni, amivel be tudod állítani, hogy mi az ami wifit vagy 3g-t használjon vagy kimehet e egyáltalán a hálózatra! Én ezt használom, nekem tökéletesen bevált! :!:
Válasz küldése

Vissza: “Android”