Nokia E52
- robi_
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia E52
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Re: Nokia E52
Sziasztok!
Nemrég frissítettem a telefonom szoftverjét ovival. (persze előtte csináltam biztonsági mentést) Miután újraindult vettem észre, hogy nem teszi be felülre az alkalmazáshivatkozások sort. Nekem az nagyon hiányzott. Persze a vezérlőpultban a beállításoknál próbáltam beállítani, de nem engedett belépni a menüpontba, hanem egyből visszadobott. Gondoltam csinálok egy hard resetet, hátha segít. Segített is, immár visszatért a felső sor, és faszán működött is. Gondoltam visszatöltöm a beállításaimat, meg minden mást. Szépen vissza is tette, újraindul, és lám, megint nincs Alkalmazáshivatkozás. Ismét próbáltam a beállításoknál, visszatenni, de nem segített. Hát újra hard reset, megint jó, megjelenik, visszatöltöttem mindent, csak a beállításokat nem, és működik a gyorsindító. Ennyivel boldog is lennék, mert simán beállítom újra, csakhogy nem tudok pl csengőhangot állítani. Csak azt ajánlja fel, hogy letöltsek, vagy kikapcsolom. Persze megoldottam ezt még, úgy, hogy rámentem a zenére, elindítottam, és ott beállítottam csengőhangként. De pl sms, és emailjelzőt, vagy jelzéshangot, pl már nem tudom módosítani. /Ja és most jut eszembe, hogy az elején fél órát szenvedtem az emailbeállítás varázslóval, egy gmail fiók beállításával, és nem sikerült, csak a visszatöltés után/. A másik zavaró, hogy az ovi store-t megnyitva, kiírja, hogy nem friss frissítsünk, mondom oké (bár fura, hogy az új fw-ben nem friss az ovi store), megnyitja -az immáron origós képecskével ellátott böngészőt- (lol) kiszürkíti, és nem csinál semmit, eldobja az internetkapcsolatot, 3G-t és Wifit egyaránt.
Szóval nekem nagyon nem jött be ez a fw. (egyedül a gyorsasága tetszik) Kérdés, hogy mit csináljak? Vissza tudom egyszerűen tenni az előzőt? (mert végigolvastam a phoenix-es telepítést, de nekem nem egyértelmű)
Edit: tudtam, hogy kihagytam valamit: FW: 052.003(251.03) RM-469 az előző verzíót sajnos nem tudom
Nemrég frissítettem a telefonom szoftverjét ovival. (persze előtte csináltam biztonsági mentést) Miután újraindult vettem észre, hogy nem teszi be felülre az alkalmazáshivatkozások sort. Nekem az nagyon hiányzott. Persze a vezérlőpultban a beállításoknál próbáltam beállítani, de nem engedett belépni a menüpontba, hanem egyből visszadobott. Gondoltam csinálok egy hard resetet, hátha segít. Segített is, immár visszatért a felső sor, és faszán működött is. Gondoltam visszatöltöm a beállításaimat, meg minden mást. Szépen vissza is tette, újraindul, és lám, megint nincs Alkalmazáshivatkozás. Ismét próbáltam a beállításoknál, visszatenni, de nem segített. Hát újra hard reset, megint jó, megjelenik, visszatöltöttem mindent, csak a beállításokat nem, és működik a gyorsindító. Ennyivel boldog is lennék, mert simán beállítom újra, csakhogy nem tudok pl csengőhangot állítani. Csak azt ajánlja fel, hogy letöltsek, vagy kikapcsolom. Persze megoldottam ezt még, úgy, hogy rámentem a zenére, elindítottam, és ott beállítottam csengőhangként. De pl sms, és emailjelzőt, vagy jelzéshangot, pl már nem tudom módosítani. /Ja és most jut eszembe, hogy az elején fél órát szenvedtem az emailbeállítás varázslóval, egy gmail fiók beállításával, és nem sikerült, csak a visszatöltés után/. A másik zavaró, hogy az ovi store-t megnyitva, kiírja, hogy nem friss frissítsünk, mondom oké (bár fura, hogy az új fw-ben nem friss az ovi store), megnyitja -az immáron origós képecskével ellátott böngészőt- (lol) kiszürkíti, és nem csinál semmit, eldobja az internetkapcsolatot, 3G-t és Wifit egyaránt.
Szóval nekem nagyon nem jött be ez a fw. (egyedül a gyorsasága tetszik) Kérdés, hogy mit csináljak? Vissza tudom egyszerűen tenni az előzőt? (mert végigolvastam a phoenix-es telepítést, de nekem nem egyértelmű)
Edit: tudtam, hogy kihagytam valamit: FW: 052.003(251.03) RM-469 az előző verzíót sajnos nem tudom
- MrAngelo
- Kiemelt 5. szint
- Készüléktípus: LG G4 + Sony Xperia Tab Z
- Nem: Férfi
- Has thanked: 52 times
- Been thanked: 86 times
A problémáidnak több oka is lehet:
A biztonsági másolat visszatétele nem mindig tökéletes, nekem konkrétan egyszer sem sikerült, mindig volt vele ilyen-olyan gondom.
A memóriakártyát is formáztad? Ezt mindenképpen ajánlott.
A biztonsági másolat visszatétele nem mindig tökéletes, nekem konkrétan egyszer sem sikerült, mindig volt vele ilyen-olyan gondom.
A memóriakártyát is formáztad? Ezt mindenképpen ajánlott.
- robi_
- Újonc
Nem formáztam külön, csak a hard reset kódot ütöttem be.
De nem vágom, hogy mi köze a problémákhoz a memóriakártyának...
Meg az ok, hogy nem tökéletes a visszatétel, de miért nem enged csengőhangot kiválasztani? Nekem ez inkább FW gondnak tűnik...
De nem vágom, hogy mi köze a problémákhoz a memóriakártyának...
Meg az ok, hogy nem tökéletes a visszatétel, de miért nem enged csengőhangot kiválasztani? Nekem ez inkább FW gondnak tűnik...
- MrAngelo
- Kiemelt 5. szint
- Készüléktípus: LG G4 + Sony Xperia Tab Z
- Been thanked: 86 times
A feltelepített alkalmazások egy része a memkarira is rak ezt-azt. Ezek szoktak gondot okozni, a csengőhang hiba is erre vezethető vissza. Hidd el, kártya format után valószínű jó lesz (nem egy példa volt már rá). Próbáld csak ki, előtte csinálj róla mentést. Az is elég lehet ha a private, sys, system, resource mappákat törlöd.
-
- Újonc
- Készüléktípus: N8-00
-
- 1. szint
- Készüléktípus: N8-00
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 5 times
köszönöm!laci64 írta:GYIKt65a írta:sziasztok!
nekem olyan gondom lenne az új fw-el, hogy telefonról frissítettem, mivel talált és fel is ajánlotta a telepítést, viszont a újraindítás után nincs benne magyar nyelvi csomag.
(jelzem! a készülék lengyel piacra készült, kártyafüggetlen!) korábbi frissítéseket is így végeztem el és ez idáig megtartotta a magyar nyelvet.
kérdés, hogy miként lehet a magyar változatot feltenni? az ovi nekem ez idáig nem talált új software -t, tehát nem tudom újratelepíteni!
válaszotokat előre is köszönöm!
t65a
ui: nokia szerviz 3500 huf -ért megcsinálja (én nem adnék érte pénzt ha nem muszáj)
http://nokiaprogramok.hu/forum/viewtopic.php?f=80&t=140
a phoenix telepítéskor befagyott, ráadásul a víruskereső is kiabált!
arra jöttem rá (miután átolvastam a magyarítás műveletét) , hogy lehet kiöregedtem?!

na majd nekifutok még ennek a dolognak...... aztán lesz ami lesz! bátraké a szerencse!
"...nem vak, csak bátor!"

t65a
- laci64
- Moderátor
- Készüléktípus: Galaxy S2
- Been thanked: 808 times
Pedig nincs benne vírus. Szerintem pár ezren használjuk.t65a írta:a phoenix telepítéskor befagyott, ráadásul a víruskereső is kiabált!
arra jöttem rá (miután átolvastam a magyarítás műveletét) , hogy lehet kiöregedtem?!
na majd nekifutok még ennek a dolognak...... aztán lesz ami lesz! bátraké a szerencse!
"...nem vak, csak bátor!"![]()
t65a
Ha valaki segít itt a fórumba neked egy hozzászólásával, ne felejtsd el megköszönni az idézet gomb felett lévő
kis gombbal!

- laci64
- Moderátor
- Készüléktípus: Galaxy S2
- Been thanked: 808 times
Navifirmaszilagyi1 írta:Segítsetek? Hol találom meg az 54-es szoftvert.
Előre is köszönöm.
Ha valaki segít itt a fórumba neked egy hozzászólásával, ne felejtsd el megköszönni az idézet gomb felett lévő
kis gombbal!

- robi_
- Újonc
MrAngelo írta:A feltelepített alkalmazások egy része a memkarira is rak ezt-azt. Ezek szoktak gondot okozni, a csengőhang hiba is erre vezethető vissza. Hidd el, kártya format után valószínű jó lesz (nem egy példa volt már rá). Próbáld csak ki, előtte csinálj róla mentést. Az is elég lehet ha a private, sys, system, resource mappákat törlöd.
Nagyon szépen köszönöm! Minden probléma megoldódott!