Itt is ha megfelelő product kódot választod ki, akkor magyar lesz.badmad írta: Köszönöm értem csak az a bajom hogy ha phoenixel csinálom akkor úgye a product miatt nem lesz benne magyar.Nekem ugyanis valami más régiós a teló.Vagy ennél a telefonnál a phoenixel máshogy csinálják.Írnál eről egy kicsit bővebben hogy hogyan?
Nokia C7-00
- potter55
- Moderátor
- Készüléktípus: Nokia N73
- Nem: Férfi
- Has thanked: 10 times
- Been thanked: 551 times
Re: Nokia C7-00
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.
Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki.
Nokia mobilok zenei klipekben.
- csili77
- 1. szint
- Készüléktípus: Nokia C7
- Has thanked: 6 times
- Been thanked: 4 times
Sziasztok !
Esetleg ha valakit érdekel az NFC chip lényege az itt megtekintheti http://www.mobilport.hu/nokia_blog/2011 ... funkcioja/.
Esetleg ha valakit érdekel az NFC chip lényege az itt megtekintheti http://www.mobilport.hu/nokia_blog/2011 ... funkcioja/.
-
- 4. szint
- Készüléktípus: Xiaomi mi 9 SE
- Has thanked: 183 times
- Been thanked: 211 times
És mi az az NFC chip?csili77 írta:Sziasztok !
- potter55
- Moderátor
Tessék.nokiae668 írta:És mi az az NFC chip?csili77 írta:Sziasztok !
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.
-
- Újonc
- Készüléktípus: nokia 6310i
- Has thanked: 0
- Been thanked: 1 time
Értem én de hogyan lessz magyar az általam leszedet EURO3-nak ugye nem ugyanaz a codja ami a telefonnak.Jobban mondva hogyan tegyem rá ha nem egyeznek a dolgok.Már bocsi de kértem hogy egy kicsit bővebben ha lehet.Ez olyan baromi nagy kérés volt írtál egy mondatot amiből semi nem derült ki.Nem csesztetni akarlak de tényleg nem kérlek írd már le egy kicsit érthetőbben a dolgot!potter55 írta:Itt is ha megfelelő product kódot választod ki, akkor magyar lesz.badmad írta: Köszönöm értem csak az a bajom hogy ha phoenixel csinálom akkor úgye a product miatt nem lesz benne magyar.Nekem ugyanis valami más régiós a teló.Vagy ennél a telefonnál a phoenixel máshogy csinálják.Írnál eről egy kicsit bővebben hogy hogyan?
- potter55
- Moderátor
Erre is csak egy mondat a válasz. Majd a Phoenix átírja a kódot és frissítheted az EURO3-as szoftverrel.badmad írta: Értem én de hogyan lessz magyar az általam leszedet EURO3-nak ugye nem ugyanaz a codja ami a telefonnak.Jobban mondva hogyan tegyem rá ha nem egyeznek a dolgok.Már bocsi de kértem hogy egy kicsit bővebben ha lehet.Ez olyan baromi nagy kérés volt írtál egy mondatot amiből semi nem derült ki.Nem csesztetni akarlak de tényleg nem kérlek írd már le egy kicsit érthetőbben a dolgot!
- csili77
- 1. szint
- Készüléktípus: Nokia C7
- Has thanked: 6 times
- Been thanked: 4 times
Szia!badmad írta:Értem én de hogyan lessz magyar az általam leszedet EURO3-nak ugye nem ugyanaz a codja ami a telefonnak.Jobban mondva hogyan tegyem rá ha nem egyeznek a dolgok.Már bocsi de kértem hogy egy kicsit bővebben ha lehet.Ez olyan baromi nagy kérés volt írtál egy mondatot amiből semi nem derült ki.Nem csesztetni akarlak de tényleg nem kérlek írd már le egy kicsit érthetőbben a dolgot!potter55 írta:Itt is ha megfelelő product kódot választod ki, akkor magyar lesz.badmad írta: Köszönöm értem csak az a bajom hogy ha phoenixel csinálom akkor úgye a product miatt nem lesz benne magyar.Nekem ugyanis valami más régiós a teló.Vagy ennél a telefonnál a phoenixel máshogy csinálják.Írnál eről egy kicsit bővebben hogy hogyan?
Próbáld ki a keny féle hack-et ,nekem is az van fent egy russian product kódu ami tartalmaz magyar szöveget http://nokiaprogramok.hu/modules.php?na ... w&id=39035 de ha visszaolvasol kb a 2011-01-24-én mikor megvette keny a C7-t utána leírja a dolgokat de ha telenoros vagy ne a vodást tedd fel a beállítások miatt és az eredeti product kód megmaradt .
-
- 5. szint
- Készüléktípus: Galaxy S7
- Has thanked: 56 times
- Been thanked: 444 times
Az enyém ugyan ez volt ( szintén telenor ) müködött rendesen, de 3 napja feltettem rá az új EURO3-ast és most is tökéletesen müködik! Azokat viszont egy kicsit nem értem akik nem akarnak adatforgalmat generálni ha nincs wifi a közelben, mert egy ilyen telcsi mellé már dukálna valami kis szolgáltatói internet csomag ( minden szolgáltatónál van már ).6_2_3_0_i írta:Tulajdonképpen nem megcáfoltál, hanem részben megerősítettél , hiszen nálad is felmegy automatikusan. Elhiszem neked, hogy nálad a postafiók ellenőrzése után egyből leválik, másoknál (így nálam is) meg nem.Todo írta:Sziasztok!
Ezt az első oldalon levő állitást egy kicsit megcáfolnám!
"6_2_3_0_i írta:
(...)..."
Én a Nokia Messaging-ot használom, be van állitva a szinkronizálás gyakorisága 4 órára és nem akar folyamatosan csatlakozni a wifimre!
Ha otthon vagyok akkor wifivel ellenőrzi 4 óránként ha máshol akkor a szolgáltatói internetes csatlakozási ponttal! Mind a két esetben az ellenörzés után automatikusan bontja a kapcsolatot! Gmail-os fiók.
(A widget-ek offline-ban vannak)
Viszont mióta nincs Messaging Service beállítva egyáltalán nem megy fel magától. Wlan-nal teljesen elfogadható, hogy felmegy, postafiókot frissít és leválik. De van, aki nem akar adatforgalmat, ha éppen nincs wlan a közelben.
Neked milyen szoft verziód van? Az enyém 012.003.271.02 telenoros.
Egyszerű email-hez nem kell havi több GB-os internetcsomag!
-
- 4. szint
- Készüléktípus: Xiaomi mi 9 SE
- Has thanked: 183 times
- Been thanked: 211 times
Az első oldalon lévő hackbe a 12.004 es vodafone os szoftver van írva, ezt a hecket meglehet csinálni a 12.004 tmobilossal is?
A másik kérdés, a product code megváltozik, ha phonixel telepitek egy hackelt szoftvert, akkor gondolom biztos hogy nem ha az erdeti tmobilos szoftvert ami alapbol a telomon van és azt telepitem és ua. a product codeja??? (phonixel navifirmrol)
Harmadik ha most a 012.004 szoft van fent a telomon akkor rá lehet telepíteni ua. csak azokkal az uda filekkel?
Utolsó kérdésem ha nem változik a product akkor ugye ovi suitos újratelepítéssel is ellehet tüntetni a hacket, garancia vesztés nélkül?
Előre is köszönöm!
Jó lenne meghackelni csak ezeket tudnom kéne előbb!!!
A másik kérdés, a product code megváltozik, ha phonixel telepitek egy hackelt szoftvert, akkor gondolom biztos hogy nem ha az erdeti tmobilos szoftvert ami alapbol a telomon van és azt telepitem és ua. a product codeja??? (phonixel navifirmrol)
Harmadik ha most a 012.004 szoft van fent a telomon akkor rá lehet telepíteni ua. csak azokkal az uda filekkel?
Utolsó kérdésem ha nem változik a product akkor ugye ovi suitos újratelepítéssel is ellehet tüntetni a hacket, garancia vesztés nélkül?
Előre is köszönöm!
Jó lenne meghackelni csak ezeket tudnom kéne előbb!!!
-
- 5. szint
- Készüléktípus: Galaxy S7
- Has thanked: 56 times
- Been thanked: 444 times
Sziasztok!
Észrevettem, hogy a C7 frissítésbe már nem fért bele a Quickoffice licenc! A verziót ugyan frissítették, de szerkeszteni továbbra sem lehet (az N8- nál úgytudom igen)!
Nem lehet ezt valahogy megoldani? Persze úgy, hogy megmaradjon a magyar nyelv!
Észrevettem, hogy a C7 frissítésbe már nem fért bele a Quickoffice licenc! A verziót ugyan frissítették, de szerkeszteni továbbra sem lehet (az N8- nál úgytudom igen)!
Nem lehet ezt valahogy megoldani? Persze úgy, hogy megmaradjon a magyar nyelv!