Nokia C7-00
-
- Újonc
- Készüléktípus: C7
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Re: Nokia C7-00
némi pénzért minden van ...........................De valóban létezik a szoftver, nekem is felment!
- sanyci
- 2. szint
- Készüléktípus: Nokia 700
- Nem: Férfi
- Has thanked: 4 times
- Been thanked: 34 times
De az új FW minden telóra lejött nekem a Nokia szervíz-szervereiről, csak a C7-é nem! Már C6-01-re is van fent magyar FW, csak C7-re nincs!!!Damir írta:Nem lehet, hogy a Telenor bolton belül van külön Nokia szerviz, és ott tették rá neki?
A szolgáltatók tudomásom szerint csak a sajátjukat fogják feltenni.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára sanyci 2011-02-12 szomb. 17:25:25-kor.
Nokia 3110>5110>6110>6210>6600>7610>6630>N70>E61>E50>E90>E51>E71>E52>5800XM>C7>700
Ericsson GA318>T39m (T39m még megvan!)
Samsung Galaxy Spica>HTC Desire (Az Android még nem nőtt fel a feladathoz)
Ericsson GA318>T39m (T39m még megvan!)
Samsung Galaxy Spica>HTC Desire (Az Android még nem nőtt fel a feladathoz)
-
- 5. szint
- Készüléktípus: Galaxy S7
- Has thanked: 56 times
- Been thanked: 444 times
Biztos, hogy létezik csak azt nem tudom, hogy a navifirm miért nem látja??!! Hamarabb olvastam róla mint az N8 vagy az X6-ra érkezőkre ennek ellenére ezekre már dugig van a navifirm, C7-re meg semmi! Ez a szívás!cyberlaci írta:némi pénzért minden van ...........................De valóban létezik a szoftver, nekem is felment!
-
- Újonc
- Készüléktípus: nokia 6310i
- Nem: Férfi
- Been thanked: 1 time
Bocsi helyesbitenem kell magam a telenorosok csak a független softot tolták fel az embernek másnap OTA frissitésként ajálotta fel a legújabbat.A tisztánlátás végett írtam le ,nem akartam legendákat gyártani! Azért megjegyzem ha igy is volt király a dolog Telenoros softal várhatott volna karácsonyig.sanyci írta:De az új FW minden telóra lejött nekem a Nokia szervíz-szervereiről, csak a C7-é nem! Már C6-01-re is van fent magyar FW, csak C7-re nincs!!!Damir írta:Nem lehet, hogy a Telenor bolton belül van külön Nokia szerviz, és ott tették rá neki?
-
- 5. szint
- Készüléktípus: Galaxy S7
- Has thanked: 56 times
- Been thanked: 444 times
Akkor ezt mostmár végképp nem értem! Én úgy tudtam, hogy a symbian^3 product code-ját nem lehet átírni! Phoenix-szel ugyan fel lehet tenni a független szoftot de a product code nem változik! Namármost az én ismereteim szerint ha FOTA-n frissít az ember akkor a nokia szervere nem a frimware-t olvassa hanem a product code alapján azonosítja a készüléket, illetve ez után olvassa ki a szoftververziót és az alapján kinál (vagy nem )frissítést! Elveszítettem a fonalat!!!badmad írta:Bocsi helyesbitenem kell magam a telenorosok csak a független softot tolták fel az embernek másnap OTA frissitésként ajálotta fel a legújabbat.A tisztánlátás végett írtam le ,nem akartam legendákat gyártani! Azért megjegyzem ha igy is volt király a dolog Telenoros softal várhatott volna karácsonyig.sanyci írta:De az új FW minden telóra lejött nekem a Nokia szervíz-szervereiről, csak a C7-é nem! Már C6-01-re is van fent magyar FW, csak C7-re nincs!!!Damir írta:Nem lehet, hogy a Telenor bolton belül van külön Nokia szerviz, és ott tették rá neki?
-
- Újonc
- Készüléktípus: e66
Sziasztok !
Tudna valaki abban segíteni, hogy a c7 villogófénye nem működik, ha a kijelzővédőt nagy óra módba állítom. A beállításokban pedig a villogó fény bekapcsolását is aktiváltam. Korábban működött, most valamitől megszűnt.
Tudna valaki abban segíteni, hogy a c7 villogófénye nem működik, ha a kijelzővédőt nagy óra módba állítom. A beállításokban pedig a villogó fény bekapcsolását is aktiváltam. Korábban működött, most valamitől megszűnt.
-
- Újonc
Sziasztok!
van-e olyan beállítás, hogy a GPS hangja kikapcsoljon, ha van bejövő hívás? Mert alapesetben némítja a hangszórókat addig, míg a hangos navigáció épp beszél hozzád. Se te nem hallod a hívót, sem ő téged...
van-e olyan beállítás, hogy a GPS hangja kikapcsoljon, ha van bejövő hívás? Mert alapesetben némítja a hangszórókat addig, míg a hangos navigáció épp beszél hozzád. Se te nem hallod a hívót, sem ő téged...
-
- Újonc
Illetve még egy kérdés: van-e valakinek tapasztalata a nokia betalabsról letölthető ovi suite beta/ovi térképek béta (http://betalabs.nokia.com/apps/ovi-maps ... bile-v3-06) verziójával?
- wonthy
- 2. szint
- Készüléktípus: Samsung Galaxy S7 edge
- Has thanked: 29 times
- Been thanked: 8 times
Ha fel raktad az SKLCHAN N8 módot és kipipáltad a light szenzoros részt,akkor az a gond :-)Portugeza írta:Sziasztok !
-
- 1. szint
- Készüléktípus: HUAWEI P9
- Has thanked: 3 times
- Been thanked: 12 times
Azt leszámítva, hogy a magyarországi térképe kb. 2 évvel ezelőtti, az útvonaltervezése egy rakás sz.r és a kijelzőn kb. 2-3 kocsihosszal lemaradva mutat, nálam hibátalanul működik. Kár ezekért, pedig jó kis navigáció lehetne: Autópályákon sávinformáció, kanyarodás előtt utcanevet bemondja, lakott területen kívül kereszteződésnél a település nevét is bemondja, hogy merre kanyarodj, fokozatmentes térképzoom...ikebana írta:Illetve még egy kérdés: van-e valakinek tapasztalata a nokia betalabsról letölthető ovi suite beta/ovi térképek béta (http://betalabs.nokia.com/apps/ovi-maps ... bile-v3-06) verziójával?
Egyébként az OVI Suite-tel egyszerűbb felrakni, mint a Betalabs-ről.
2110i, 6110, 7110, 6210, 6310, 6230i, E51, C7 RIP NOKIA :-( Galaxy S4 mini, HUAWEI P9