Az email widgetből hogyan lehet törölni a nemlétező mailboxokat? (létezett csak a rossz beállítások miatt törölve lett, így az messaging-ben nincs, de a widgetben viszont igen)
Válaszotokat előre is köszi!
Üdv.: Ex0rcizt
Ez engem is érdekelne, ha valaki tudja, köszi.
Azt próbáltátok már, hogy leveszitek a widgetet, újrainditjátok a telot és újra kiteszitek?
Nekem nincs is kint a widget és volt párszor restart már.
Igazából nem zavar, csak láttam, hogy másnak is probléma a dolog, és gondoltam én is rákérdezek.
Hátha.
Azért köszi a tippet.
5800 topic első oldaláról származik e beállitásokkat használtam n97 en
Keress rá a letöltések között a Total video converter, Mediacoder,vagy Format Factory programokra!!!!! (ezek mind megtalálhatók a letöltések között!)
Általában a konvertálás beállításai:
felbontás 320x240 már nem tudom mekkorára állitottam anno igy lehet ez a felbontás nem jó
frame 25
16:9-es képarány
410-es audio hangosság és ha lehet mp3 a hangnak a típusa, ami 128 kbits-es
Formátum: mp4
Videó codec: mpeg4
Videó méret: max 640x480, ha kissebb a forrás akkor original (eredeti)
Videó bitarány: 800
Videó képkocka sebesség: 23.976
Audió codec: aac
Audió bitarány: 192
Audió frekvencia: 48kHz
Audió csatorna: 2 (stereo)
A telefonon kiváló kép és hangminőség! Egy átlagos film (1óra:30perc) kb 615-630Mb körül van, mp4-ben. A lejátszáshoz ajánlott lejátszó: gyári
(TV-re kötve is kiváló a hang és a kép minősége, viszont a lejátszásnál nálam van egy minimális szaggatás, nem tudom hogy miért)
Format factoryval történő konvertálási beállítás by Pethy
1gb-ból csinál kb 700mb-ot.
Eddigi saját telefonok:3210,R320,R380,6210,7650,3660,6630,E70,5800,Iphone 3g,N97 32gb black, Omnia 2, Galaxy Ace, samsung omniaHD
jelenlegi: Huawei s7slim& Nokia N8-00
Helló!
2kérdésem lenne. Elkezdtem végigolvasni a ~400 oldalnyi fórumot, hátha elhangoztak már, de elég hamar feladtam.
1. menü/Alk-ok/Hely/Helymeghatározás/Helymegh. módszerek menüben nem világos 2 pont. Mit jelent ahálózatalapú és a kiegészített? Az egyik cellainfóval a másik letöltött adatokkal segíti a navigálást? Melyik vesz le pénzt?
2. Használtan vettem a telefont, van rajta valamilyen navis liszensz (az ovimapson) ami folyton reklamál, félbeszakítja a navigálást és pénzért követelőddzik. Nem jöttem még rá hogyan lehetne levakarni a telómról (hardreseten kívül)
AccA88 írta:Helló!
2kérdésem lenne. Elkezdtem végigolvasni a ~400 oldalnyi fórumot, hátha elhangoztak már, de elég hamar feladtam.
1. menü/Alk-ok/Hely/Helymeghatározás/Helymegh. módszerek menüben nem világos 2 pont. Mit jelent ahálózatalapú és a kiegészített? Az egyik cellainfóval a másik letöltött adatokkal segíti a navigálást? Melyik vesz le pénzt?
2. Használtan vettem a telefont, van rajta valamilyen navis liszensz (az ovimapson) ami folyton reklamál, félbeszakítja a navigálást és pénzért követelőddzik. Nem jöttem még rá hogyan lehetne levakarni a telómról (hardreseten kívül)
Köszi a segítséget!
1. Én úgy tudom mindkettő, de a kiegészített az biztos vesz le pénzt, d enem sokat 5-10 kb az, amit letölt.
2. Érdekes, hogy reklamál, mert az OVI Maps az már ingyenes. Az alkalmazáskezelővel nem tudod eltávolítani?
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.
hello! Én is kíváncsi lennbk vmire! Az xplore c meghajtómra 73megát ír. 2hete hardreset volt, mivel sok volt már a lom a telón, időm volt, így rendet akartam tenni rajta.. /Checcino féle cuccal vagyok, nagyon bejön./ felraktam mindent, de a c-t nem bántottam..tudom, hogy programtelepítéskor valamennyit a c-re is pakol, hiába e, vagy f-re telepítek.
Az oldalról azokat azz office progikat telepítettem/office world, excel, adobe, .../, amik e-re telepíthetők.. Maps szintén.. Így 38-40mega szabadot sikerült összehozni. Nem kísérletezek sok új progival, volt már rengeteg s60 telóm, sok progi közül megvannak a bejáratott dolgaim, nem telepítek napnta 10-20 progit a telefonra, sem időm, sem kedvem nincs rá, bár, ha valami újat olvasok, ami jó.....
Mindegy..
A lényeg, üzenetek, mail, mind e-re ment /nokia mail nem, de törlöm rendszeresen../
most 25.6 megám van a majd 40-ből
mi vette el? Hová tűnt a többi?
Hmm? Ötlet?