Androidról általában...
Fórum szabályok
Tilos a fórumban az IGO-s, Electronic Arts és Gameloft-os programok kérése, és bármilyen megosztása, belinkelése!
Az ilyen fajta tevékenység kitiltást von maga után.
Tilos a fórumban az IGO-s, Electronic Arts és Gameloft-os programok kérése, és bármilyen megosztása, belinkelése!
Az ilyen fajta tevékenység kitiltást von maga után.
- fonix232
- 5. szint
- Készüléktípus: ZTE Blade
- Nem: Férfi
- Has thanked: 2 times
- Been thanked: 44 times
Re: Androidról általában...
Nem a belső memória kevés neki, hanem a RAM. Próbáld meg a telefont újraindítani, hátha úgy sikerül!
- ZTE Blade - CyanogenMod 7
- Haipad M7 - PhoenixMod [0805] v1.1
- Asus Transformer TF101 32GB - Revolver 2.5, Clemsyn kernel v9, custom sound mod
-
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia N85+8GB + Sam. Galaxy S
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Köszi a tanácsot, de ez sajnos nem segít Neki.fonix232 írta:Nem a belső memória kevés neki, hanem a RAM. Próbáld meg a telefont újraindítani, hátha úgy sikerül!
Használok Advanced Task Killert is, ott is kilövök mindent, akkor sem.
Egyéb ötlet esetleg?
Előre is köszi,
- matis12
- 2. szint
- Készüléktípus: Huawei Ascend P6-Sam.Note 10.1
- Has thanked: 23 times
- Been thanked: 83 times
Segítséget szeretnék kérni. Több alkalmazást vásároltam már a marketről, és idáig mindig simán ment minden. Most is szerettem volna megvásárolni a Beautiful widgets alkalmazást,de valami hiba történt. A számlámról elvitte az 1.78 eurót a rendszer,megkaptam az értesítést emailban a vásárlásról és a fizetésről is,de sajnos az alkalmazást nem tudom letölteni a készülékemre(Samsung Galaxy S). A marketen belül a my apps fül alatt megjelenik mint megvásárolt alkalmazás,de sajnos onnét sem tudom letölteni. Ha esetleg más is járt már hasonló cipőben,és sikerült megoldania a dolgot,az kérem segítsen nekem. De szimplán tippeket is elfogadok az ügy érdekében.
Helo.Van ez a játék,te döntesz....
- fonix232
- 5. szint
- Készüléktípus: ZTE Blade
- Been thanked: 44 times
MarketEnablert tedd fel, állítsd át a markethez az ID-t (rootolt teló kell hozzá) majd próbáld újramatis12 írta:Segítséget szeretnék kérni. Több alkalmazást vásároltam már a marketről, és idáig mindig simán ment minden. Most is szerettem volna megvásárolni a Beautiful widgets alkalmazást,de valami hiba történt. A számlámról elvitte az 1.78 eurót a rendszer,megkaptam az értesítést emailban a vásárlásról és a fizetésről is,de sajnos az alkalmazást nem tudom letölteni a készülékemre(Samsung Galaxy S). A marketen belül a my apps fül alatt megjelenik mint megvásárolt alkalmazás,de sajnos onnét sem tudom letölteni. Ha esetleg más is járt már hasonló cipőben,és sikerült megoldania a dolgot,az kérem segítsen nekem. De szimplán tippeket is elfogadok az ügy érdekében.

- ZTE Blade - CyanogenMod 7
- Haipad M7 - PhoenixMod [0805] v1.1
- Asus Transformer TF101 32GB - Revolver 2.5, Clemsyn kernel v9, custom sound mod
-
- Újonc
- Készüléktípus: vodafone 845
helósztok!
olyan problémám lenne hogy van egy vodafone 845-öm és az vele gond h nem kapcsol be be jön a kis android logo és ott meg áll v onnan még tovább megy be jön ez a gyorshívásos valami meg írja h sd kártya eltávolítva de tudom h van ennél ien h a kártyát használja mint a gép a hdd-t (szoljatok ha h*lyeséget írok:S:D) de az a kártya nincs meg. és h gondolom egy szoftver frissítés segítene. és nem tudom h lehetséges e és ha igen h tegyem mert nem találtam leírást hozzá:S meg megmondom őszintén az androidhoz elég h*lye vagyok mert eddig csak nokiám volt.
előre is köszi a segítséget!
olyan problémám lenne hogy van egy vodafone 845-öm és az vele gond h nem kapcsol be be jön a kis android logo és ott meg áll v onnan még tovább megy be jön ez a gyorshívásos valami meg írja h sd kártya eltávolítva de tudom h van ennél ien h a kártyát használja mint a gép a hdd-t (szoljatok ha h*lyeséget írok:S:D) de az a kártya nincs meg. és h gondolom egy szoftver frissítés segítene. és nem tudom h lehetséges e és ha igen h tegyem mert nem találtam leírást hozzá:S meg megmondom őszintén az androidhoz elég h*lye vagyok mert eddig csak nokiám volt.
előre is köszi a segítséget!
-
- Újonc
- Készüléktípus: HTC Legend
Sziasztok!
HTC Legend vodás rootolásába valaki nem jártas véletlenül? Angol leírást már találtam, de a gold card készítéséhez a számsort sem adja ki. Vagy valaki megcsinálná?

HTC Legend vodás rootolásába valaki nem jártas véletlenül? Angol leírást már találtam, de a gold card készítéséhez a számsort sem adja ki. Vagy valaki megcsinálná?

- funky71
- 2. szint
- Készüléktípus: SGS 7 edge S6
- Has thanked: 37 times
- Been thanked: 12 times
- Kapcsolat:
Hogy lehet beállítani az email fióknál azt hogy ne csak 1 napot töltsön le hanem 1 hónapot ez a t-online fióknál van.Viszont egy másik fióknál betudtam állítani.
Samsung Galaxy S7 edge
- moco
- Fő moderátor
- Készüléktípus: Samsung Note 20
- Nem: Nő
- Has thanked: 930 times
- Been thanked: 1093 times
Android Marketek harca, 9 Android piactér összehasonlítása
http://androidhungary.com/2011/02/andro ... sonlitasa/
http://androidhungary.com/2011/02/andro ... sonlitasa/
VESZEKEDNI CSAK PRIVÁTBAN LEHET! AKI A FÓRUMBAN VESZEKSZIK,1 HÉTRE KITILTOM !! 
S10+ Dual / SGS4

S10+ Dual / SGS4
- Macika
- 6. szint
- Készüléktípus: Huawei P30 Pro 8 256
- Has thanked: 321 times
- Been thanked: 605 times
Én is azzal költöztem át N97-ről a GalaxyS-re.nababika írta:En ugy emlekszem, hogy van egy gmail sync nevu progi simbianra, en azzal csinaltam. Nekem n97 minim volt es tokeletesen sikerult. Keress ra a neten, a neve nem biztos, hogy pont ez de valami hasonlo.KoZo írta:Sziasztok!
Az lenne a kérdésem,hogy a Nokia 5800-ám névjegyzékét hogyan tudnám szinkronizálni a gmail fiókommal?
Androidra váltás miatt lenne rá szűkségem.
A segítséget előre is köszönöm.
"A legjobb érv a demokrácia ellen egy ötperces beszélgetés egy átlagos szavazóval."
Sir Winston Churchill
Sir Winston Churchill
- sid87
- 1. szint
- Készüléktípus: SGSIII Telenor 4.1.2 rooted
- Been thanked: 1 time
OFF: Na igen, minőségi csere volt az.Macika írta: Én is azzal költöztem át N97-ről a GalaxyS-re.

HTC Desire (MIUI_Au 1.4.22 R2)