Nokia C7-00
-
- 1. szint
- Készüléktípus: HUAWEI P9
- Has thanked: 3 times
- Been thanked: 12 times
Re: Nokia C7-00
Arra tud vki vmi okosat mondani, hogy ha videokábellel rákötöm a TV-re, akkor a fényképeket teljes képernyőn lássam.
Ha egyesével nézem, akkor nem fordítja el a kijelző tartalmát, így a képeket csak a képernyő közepén látom "bélyeg"-nyi méretben. A beépített képnézegetővel ugyan elforgatja, de ott se tölti ki a kép szélességét
Ha egyesével nézem, akkor nem fordítja el a kijelző tartalmát, így a képeket csak a képernyő közepén látom "bélyeg"-nyi méretben. A beépített képnézegetővel ugyan elforgatja, de ott se tölti ki a kép szélességét
2110i, 6110, 7110, 6210, 6310, 6230i, E51, C7 RIP NOKIA :-( Galaxy S4 mini, HUAWEI P9
-
- Újonc
- Készüléktípus: C7-00
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Így is van... kilépek... aztán hiv, névjegyzék és az előbb rosszul mondtam, nem az a pár betű jön be előbb, hanem kapásból az akit az előbb hivtam, alul meg a pár bepötyögött betű, aztán nyomhatok kilépet és névjegyzéket, ez 3 nyomással több, mint ami indokolt volna. és ha pl. valakit gyorsan szeretnék elérni rettentően idegesítő. Szerintem ez probléma6_2_3_0_i írta:Vannak problémáid... (bocs)blazsejdoktor írta:... ott van bent az a pár betű amit előtte írtam és azt ki kell törölni.... ez nagyon bosszantó.
Nincs más út?
"Kilép", aztán újból "Névjegyzék"-re pöttyintés. Kb. 0,1 mp
De lehet, hogy csak nekem....
-
- Újonc
- Készüléktípus: C7-00
sőt még a beírt betűket is törölni kell, tehát még vagy 3-4 gombnyomás....6_2_3_0_i írta:Vannak problémáid... (bocs)blazsejdoktor írta:... ott van bent az a pár betű amit előtte írtam és azt ki kell törölni.... ez nagyon bosszantó.
Nincs más út?
"Kilép", aztán újból "Névjegyzék"-re pöttyintés. Kb. 0,1 mp
kár, hogy nem indul mindig tiszta lappal....
-
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia C7-00
Sziasztok!
A napokban lettem tulajdonosa egy C7-nek.
Olyan problémám lenne hogy otthon folyamatosan csatlakozik a wifihez, hiába van kikapcsolva, hogy wlan keresése kikapcsolva.
A másik, hogy nem tudom frissíteni a szoftvert, mert azt írja ki, hogy a legfrissebb szoftver van rajta, pedig nem .
Van ötlete valakinek ?
Olyan problémám lenne hogy otthon folyamatosan csatlakozik a wifihez, hiába van kikapcsolva, hogy wlan keresése kikapcsolva.
A másik, hogy nem tudom frissíteni a szoftvert, mert azt írja ki, hogy a legfrissebb szoftver van rajta, pedig nem .
Van ötlete valakinek ?
Kosaras kártyákat gyűjtök. Ha van kártyád amitől megválnál akkor írjál nekem!
-
- 1. szint
- Készüléktípus: C7-00 + 1209
- Has thanked: 4 times
- Been thanked: 3 times
A wifis kérdésre szerintem a főképernyő Opciók\Webeszk.-k offl. módba menüpont a megoldás, a szoftverfrissítés pedig a product code-odtól függ, valószínűleg még nem készült el hozzá a legújabb szoftver. A Product code-ot a *#0000# bebillentyűzése után, a Termékkód mezőnél találod.Kiltob2010 írta:Sziasztok!
Van ötlete valakinek ?
Tudom, hogy már a 110. oldalnál tartunk a C7 fórumon, és relatíve sok idő végignyálazni, de létezik kereső funkció is.
-
- Újonc
Offline módba vannak a webeszközök... :S és úgy csináljamarcus86 írta:A wifis kérdésre szerintem a főképernyő Opciók\Webeszk.-k offl. módba menüpont a megoldás, a szoftverfrissítés pedig a product code-odtól függ, valószínűleg még nem készült el hozzá a legújabb szoftver. A Product code-ot a *#0000# bebillentyűzése után, a Termékkód mezőnél találod.Kiltob2010 írta:Sziasztok!
Van ötlete valakinek ?
Tudom, hogy már a 110. oldalnál tartunk a C7 fórumon, és relatíve sok idő végignyálazni, de létezik kereső funkció is.
-
- 5. szint
- Készüléktípus: Galaxy S7
- Has thanked: 56 times
- Been thanked: 444 times
A frissítésről csak annyit, hogy szerintem a nokia szivózik a C7 tulajokkal! Még a ma napvilágot látott X6 frissítést is látja már a navifirm, a C7-nél meg még mindig az az egy valami francia szar van!
-
- Újonc
Jövő héten megyek majd bp-re sztem majd benézek vmelyik szervízbe vagy nokia boltba ötletekért.
-
- 1. szint
- Készüléktípus: C7-00 + 1209
- Has thanked: 4 times
- Been thanked: 3 times
Nokia Messaging-es e-mail nincs beállítva véletlenül?Kiltob2010 írta:Jövő héten megyek majd bp-re sztem majd benézek vmelyik szervízbe vagy nokia boltba ötletekért.
-
- Újonc
Én nem állítottam be, és nem is látom, hogy hol lehetne megnézni, hogy aktiv-e ...