Nokia E72
-
- Újonc
- Készüléktípus: e72
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Re: Nokia E72
Sziasztok!!!
Olyan gondom lenne a Navigációval,hogy bejön a Térkép csak semilyen utat vagy utcát nem tesz ki csak az üres kijelző meg a pozició piros pontya,ha valaki tud valami segítséget lécci!!!!
Előre is köszi!!!
Olyan gondom lenne a Navigációval,hogy bejön a Térkép csak semilyen utat vagy utcát nem tesz ki csak az üres kijelző meg a pozició piros pontya,ha valaki tud valami segítséget lécci!!!!
Előre is köszi!!!
- MrAngelo
- Kiemelt 5. szint
- Készüléktípus: LG G4 + Sony Xperia Tab Z
- Nem: Férfi
- Has thanked: 52 times
- Been thanked: 86 times
Nincs feltelepítve térképed. Map loaderrel tölthetsz le. (Nokia Maps topicban van leírás)Laller0505 írta:Sziasztok!!!
Előre is köszi!!!
-
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia E72
- Has thanked: 2 times
potter55 írta:1. Segítség az aláírásomban hozzá. Nem jár garanciavesztéssel.bump3r írta:Sziasztok.
Segítséget szeretnék kérni egy hozzáértő, türelmes és segítőkész fórumozótól.
E72 tulajdonos vagyok, szolgáltatónál(T) vásároltam a készüléket. Olvasgattam sokat itt a fórumon, de sajnos nem nagyon értek az ilyesmihez.
Amire feltétlenül szükségem van, azt sikerült beállítanom. (Wifi, Gmail, Msn) A garanciámat nem szeretném elveszíteni, de szükségem lenne 1-2 hasznos programra.
1.Mit jelent egy alkalmazás szignózása? Nehéz megcsinálni?
2.A szoftverfrissítéssel is bajban vagyok, gyári szoft. van rajta de én nem tudom frissíteni, sehogy sem akar sikerülni. Mindenképp érdemes a frissítése? Ha igen elvinném a Nokia szervízbe és ott megcsinálják. Csak mert így stabilnak találom a rendszert, és hallottam már, hogy frissítés után fagyogatott és csinált hasonló rossz dolgokat pár embernél.
3. Olvastam hogy a Smart Settings nevű programmal átállítható a billentyűzár kombinációja, mert a mostanit egyáltalán nem tudom megszokni. Viszont a programot sehogy sem sikerül telepítenem, a verzióját sem tudom melyiket kellene használnom.
4. Utolsó kérdésem a GPS-el azaz a gyári Ovi Mapsal kapcsolatos. Ugye több mint 3 Gb-ot foglal el, hogy tudnám esetleg törölni a magyarországon kívül eső térképeket? Mely mappákat kell törölni vagy hogy működik ez?
Mérhetetlenül köszönöm a válaszolónak
2. Csak akkor érdemes, ha valami gondod van a telefonnal.
3. Biztos azért nem sikerült mert azt is szignozni kell.
4. Töröld le az egész cities mappát. És Ovi Suite-tal rá tudod rakni csak a magyar térképet.
Szia köszi szépen sikerült minden, tényleg nem egy nagy őrdöngősség..

Még lenne 2 kérdésem.
1. E72 kijelzője 320x240-es. De ha ilyen felbontásúra konvertálom a filmeket (MP4) is egy nagyon kis sávban történik a lejátszás, hiába rakom ki teljes képernyőre! (Realplayer). Mekkora méretűre és milyen felbontásra kellene konvertálnom, hogy kirakja fullképre?
2. Van-e esetleg olyan program, ami megnöveli a főképernyőn található alkalmazáshivatkozások számát? (esetleg 1 helyett 2, vagy több sor legyen belőlük) Találtam programot amivel külön menü hozható elő, de az csak félmegoldás és nem igazán tetszik.
Köszönettel
- potter55
- Moderátor
- Készüléktípus: Nokia N73
- Nem: Férfi
- Has thanked: 10 times
- Been thanked: 551 times
1. Lehet azért, mert a film 16:9-es képarányú. Rakd fel a CorePlayer-t, mert az jó lejátszó. Lejátssza az avit is. Én ezt használom konvertálónak, mert ekkor avi marad a film.bump3r írta: Szia köszi szépen sikerült minden, tényleg nem egy nagy őrdöngősség..Nagyon tetszik a teló, nem volt eddig nokiám de most igazi fant csinált belőlem. Egyetlen problémám hogy a gps NAGYON nehezen (gyakran nem is!) talál jelet, de ahogy olvastam nem vagyok ezzel egyedül..
Még lenne 2 kérdésem.
1. E72 kijelzője 320x240-es. De ha ilyen felbontásúra konvertálom a filmeket (MP4) is egy nagyon kis sávban történik a lejátszás, hiába rakom ki teljes képernyőre! (Realplayer). Mekkora méretűre és milyen felbontásra kellene konvertálnom, hogy kirakja fullképre?
2. Van-e esetleg olyan program, ami megnöveli a főképernyőn található alkalmazáshivatkozások számát? (esetleg 1 helyett 2, vagy több sor legyen belőlük) Találtam programot amivel külön menü hozható elő, de az csak félmegoldás és nem igazán tetszik.
Köszönettel
2. Sajnos nincs. De a Smartsetting-szel egy gomb megnyomása után eljön az összes program, amit beállítottál.
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.
Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki.
Nokia mobilok zenei klipekben.
Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki.

Nokia mobilok zenei klipekben.

-
- Újonc
- Has thanked: 2 times
Sziasztok!
E72, egy hétig tökéletesen működött a wi-fi, ma délutántól azonban nem. Jelerősség maximum, látja is a hálózatomat de meg sem próbál csatlakozni, programoknál alul meg sem jelenik a kis "wifi-jel.", amikor eddig kifogástalanul működött.
Eddig Smart Connect-el volt megoldva egy gyűjtőmappán belül volt az összes hálózat amire szükségem volt, most minden állítás nélkül nem megy, hanem ugrana a következő routerre, ami nincs a közelben sem.
Próbáltam törölni és külön hozzáférési pontként csatlakoztatni, de semmi. Pedig a főképernyőn is megtalálja. A nettel nincs baj, most is arról írok. Újraindítás után sem működik. Ötlet?????
Szerk.: magától megoldódott kb fél óráig nem tudott csatlakozni, nem állítottam semmit. Ilyet gyakran csinál? Mi leheta baj?
E72, egy hétig tökéletesen működött a wi-fi, ma délutántól azonban nem. Jelerősség maximum, látja is a hálózatomat de meg sem próbál csatlakozni, programoknál alul meg sem jelenik a kis "wifi-jel.", amikor eddig kifogástalanul működött.
Eddig Smart Connect-el volt megoldva egy gyűjtőmappán belül volt az összes hálózat amire szükségem volt, most minden állítás nélkül nem megy, hanem ugrana a következő routerre, ami nincs a közelben sem.
Próbáltam törölni és külön hozzáférési pontként csatlakoztatni, de semmi. Pedig a főképernyőn is megtalálja. A nettel nincs baj, most is arról írok. Újraindítás után sem működik. Ötlet?????
Szerk.: magától megoldódott kb fél óráig nem tudott csatlakozni, nem állítottam semmit. Ilyet gyakran csinál? Mi leheta baj?
-
- 1. szint
- Készüléktípus: iPhone 4S
- Been thanked: 1 time
nekem néha a routert kell újraindítanom és utána jó. Ugyanúgy van net a gépen, egyedül a telón nem jön be semmi.bump3r írta:Sziasztok!
-
- Újonc
- Készüléktípus: E72
köszi a választ! és esetleg vmi facebook plugint ? h pl facebook belépés nélkül lássam a bejövő üzeneteket, felkéréseket ?
-
- Újonc
Szisztok!
Az miért lehet hogy mostanában lele fagy a teló? Úgy hogy pl belépek az üzenetekbe és onnan semmi, de a telefonlerakó gombal ki tudok lépni és utánna jó. De ha megint belépek az üzenetekbe akkor megint.
Mostanában telepítgettem rá, de nem számottevő. Max.10mb cuccot rakhattam rá fel.
Valakinek vmi ötlet?
Az miért lehet hogy mostanában lele fagy a teló? Úgy hogy pl belépek az üzenetekbe és onnan semmi, de a telefonlerakó gombal ki tudok lépni és utánna jó. De ha megint belépek az üzenetekbe akkor megint.
Mostanában telepítgettem rá, de nem számottevő. Max.10mb cuccot rakhattam rá fel.
Valakinek vmi ötlet?
-
- Újonc
sziasztok.
A hasznalatai utasitas gondos attanulmanyozasa utan jottem ide...azt hittem le van irva mi ez, de tevedtem.par napja vettem egy bluetooth headsetet (ezt azert irom le mert nem tudom h ez is benn van e a dologba) es eddig nem jott elo,de 2 napja latok a szokasos kis fejhallgato ikon es bluetooth adatkapcsolat ikon kozott egy kis ikont, ami egy fekvo vonalbol es egy rajta felfele mutato nyilbol all....
Nem tudom mit jelent az ezert irok nektek...
Koszonom elore is segitsegetek.
A hasznalatai utasitas gondos attanulmanyozasa utan jottem ide...azt hittem le van irva mi ez, de tevedtem.par napja vettem egy bluetooth headsetet (ezt azert irom le mert nem tudom h ez is benn van e a dologba) es eddig nem jott elo,de 2 napja latok a szokasos kis fejhallgato ikon es bluetooth adatkapcsolat ikon kozott egy kis ikont, ami egy fekvo vonalbol es egy rajta felfele mutato nyilbol all....
Nem tudom mit jelent az ezert irok nektek...
Koszonom elore is segitsegetek.