Mit is ajánlasz?

Próbálgasd ki szerintem Én az ADAO TEAM eset használom most ,de előtte a Rythm szoftverest toltam. nekem mind a kettő bevállt. Widgetbe is ki lehet tenni be lehet állítani hogy rá kattintasz a widgetre ürítsen...
Mondom hogy nem kell és ha rájössz hogyan működik az android,magad is észreveszed!Neked ha 140MB az éppen aktuális szabad RAM memória,észlelsz valami lassulást?Érzed a különbséget 140 és 225 között?Felesleges is válaszolnod erre a kérdésre.Ha már mindenképpen szabad memóriát akarsz felszabadítani arra mért nem jó a beépített feladatkezelő?gyotam20 írta:Én azért ajánlanék 1 et sok dolgot be lehet állítani bennük. Többek közzöt azt hogy mikor lezárom vagy kinyitom a bill zárat öljön ki egy két alkalmazász és így 140 MB memóriából csináljon 225 MB ot mindig .tanzen írta:Nem kell,felejtsd el gyorsan.kisdobos írta:Használtok és ha igen milyen task killer progit? Kell az egyátalán?
Mit nem látsz át rajta ?BlackOps írta:gyotam20!
Megszerkesztenéd a hszeket, mert átláthatatlan.
Megcsináljam?
Olyan nyugodt vagyok mint disznóvágáskor.Legfeljebb amiatt morgolódhatnék hogy bárcsak az idézést megtanulnád helyesen használni.gyotam20 írta: Ilyenkor ideges vagy amúgy ?![]()
Tudod Te azt!gyotam20 írta:Mit nem látsz át rajta ?BlackOps írta:gyotam20!
Megszerkesztenéd a hszeket, mert átláthatatlan.
Megcsináljam?![]()
Tudom haszálni,de ha így folytatjátok 1 regisztrált taggal kevesebb lesz ! És nem vagyok ideges. De nem értem miért kell állandóan a másik véleményét fikázni.tanzen írta:Olyan nyugodt vagyok mint disznóvágáskor.Legfeljebb amiatt morgolódhatnék hogy bárcsak az idézést megtanulnád helyesen használni.gyotam20 írta: Ilyenkor ideges vagy amúgy ?![]()
Nehogy már felhúzd magad! Nem a véleményedet fikáztam (én), bár nem feltétlen értek vele egyet, de a helyes szerkesztés elvárható.gyotam20 írta: Tudom haszálni,de ha így folytatjátok 1 regisztrált taggal kevesebb lesz ! És nem vagyok ideges. De nem értem miért kell állandóan a másik véleményét fikázni.