Nincs. Ikonokat másik téma használatával tudsz változtatni.ktmfelhasznalo írta:ilyen telefonom van már 1 hónapja és nagyon szeretem. De lenne valamiLáttam már olyat hogy lehet ikonokat cserélni. Az érdekelne hogy nincs e erre a telefonra olyan ikon mint a S.E x8 x10en gyárilag? Elnézést ha butaságot kérdeztem
Nokia 5230
- potter55
- Moderátor
- Készüléktípus: Nokia N73
- Nem: Férfi
- Has thanked: 10 times
- Been thanked: 551 times
Re: Nokia 5230
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.
Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki.
Nokia mobilok zenei klipekben.

-
- 5. szint
- Készüléktípus: Galaxy S7
- Has thanked: 56 times
- Been thanked: 444 times
A legújabb frimware-t a navifirm progival tudod ellenörizni, hogy milyen product codra jött ki frissítés és azzal tudod letölteni is!attilaxxxv írta:Anno NSS el át írtam a produkt kódot (voda) (ugrott a gari) és ovival frissítettem a telót, majd jött megen egy új verzió, azt simán ovival frissítettem.Todo írta:Lehet OVI-val is frissíteni de ennek feltételei vannak! Az új frimware-ek elöször mindig a gyárilag független telókra jönnek ki ha ilyen telod van akkor megjelenés után 1-2 nappal már frissíthetsz is! Viszont ha szolgáltató függö a telod akkor várni kell, mert ezekre mindig késöbb jön a frissítés és olyan is előfordul, hogy egyes szolgáltatónál meg sem jelenik bizonyos firmware! Ezért van a phoenix, mert ezzel akár a szolgáltatófüggö telodra is rá tudod tenni a független telok frimware-ét! Ha elolvasod a linkeket amiket adtam azokon mindent megtudhatsz ezekről a dolgokról! Türelem és kitartás, mindenki igy csinálja! Az OVI pedig nem csak frissítésre jó hanem sok más egyébb dologra is, de ezekhez megint csak olvasásra van szükség. hogy tájékozodj!attilaxxxv írta:Ehhh nekem ez nem megy!
Nem értem ha a Nokia kiad egy új verziót akkor azt mért nem lehet az ovival frissíteni? A legutóbbit is ott frissítettem, akkor ezt most mért nem lehet. Akkor minek az ovi.
Most megen van új verzió és nem frissíti az ovi.
Pl honnan tudom meg az uj verzió produkt kódját?
Az ovit használom másra is nagyob jó dolognak tartom.
A gondom az hogy nem tudni angol és nem tudni hogy mit csinálni a kicsi Phoenix el.![]()
http://www.nokiaprogramok.hu/modules.ph ... w&id=39143
Ahhoz pedig, hogy használd a phoenix-et nem kell angol tudás csak követned kell a phonenix topicban leírt utasításokat!
-
- 1. szint
- Készüléktípus: smart 2 szivatos fajta
- Has thanked: 8 times
- Been thanked: 8 times
nézegettem azokat, de mintha ott csak olyan lenne, amelyiken a lezáráshoz a készülék oldalán lévő mechanikát kell használni. még egy kérdés! sikerült eltüntetnem a beállítások menüpontot. ha a gyári beállításokra visszaállítom, akkor elvesznek az adatok is a telefonról, vagy csak visszaáll az eredetire?potter55 írta:A letöltéséknél a kereső leírásába írd be, hogy billentyűzár vagy azt, hogy képernyőzár és válogass.fater írta:szép napot!
van olyan képernyőzár, amiben a lezárás és a nyitás is a képernyőn történik? nem bízom benne, hogy az oldalán lévő mechanika kibírja évekig a nyüstölést.
- laczine
- 1. szint
- Készüléktípus: LG G3 32 GB Galaxy S6 Edge
- Nem: Nő
- Has thanked: 65 times
- Been thanked: 25 times
Az "iphone" típusú képernyőzár mindegyike használható az oldalt található bill.zár gomb nélkül is!fater írta:nézegettem azokat, de mintha ott csak olyan lenne, amelyiken a lezáráshoz a készülék oldalán lévő mechanikát kell használni.potter55 írta:A letöltéséknél a kereső leírásába írd be, hogy billentyűzár vagy azt, hogy képernyőzár és válogass.fater írta:szép napot!
van olyan képernyőzár, amiben a lezárás és a nyitás is a képernyőn történik? nem bízom benne, hogy az oldalán lévő mechanika kibírja évekig a nyüstölést.

"Minden műveletlen ember önmaga karikatúrája" (Schlegel)
- laczine
- 1. szint
- Készüléktípus: LG G3 32 GB Galaxy S6 Edge
- Nem: Nő
- Has thanked: 65 times
- Been thanked: 25 times
Attól függ melyik módszert alkalmazod. Ha afater írta:nézegettem azokat, de mintha ott csak olyan lenne, amelyiken a lezáráshoz a készülék oldalán lévő mechanikát kell használni. még egy kérdés! sikerült eltüntetnem a beállítások menüpontot. ha a gyári beállításokra visszaállítom, akkor elvesznek az adatok is a telefonról, vagy csak visszaáll az eredetire?potter55 írta:A letöltéséknél a kereső leírásába írd be, hogy billentyűzár vagy azt, hogy képernyőzár és válogass.fater írta:szép napot!
*#7370# (biztonsági kód, ha nem állítottad el 12345) ez visszaállítja gyári állapotra a telót.
*#7780# szoft reset, vagyis minden szoftvert visszaállít gyári állapotra, a telepített szoftverek eltünnek.
A hard reset ami biztosan mindent eltávolít: zöld, piros, kamera, bekapcsoló gomb egyszerre megnyomni. Ezzel minden szoftver, beállítás eltűnik a telefonról, olyan lesz mint amikor kihoztad a boltból.

"Minden műveletlen ember önmaga karikatúrája" (Schlegel)
-
- 1. szint
- Készüléktípus: smart 2 szivatos fajta
- Has thanked: 8 times
- Been thanked: 8 times
köszönöm Uram!
mindegyiket megcsináltam, de a kívánt eredményt a legkeményebb hozta meg. viszont kis szerencsével vissza tudom a biztonsági mentésből másolni a dolgokat. és megint tanultam valamit. minél sűrűbben csinálok biztonsági mentést, annál jobb. ráadásul levitte azt a billentyűzárat is, ami béta verzió volt, feltettem délután, nem működött és nem tudtam eltávolítani az istenért sem. még egyszer köszi.
mindegyiket megcsináltam, de a kívánt eredményt a legkeményebb hozta meg. viszont kis szerencsével vissza tudom a biztonsági mentésből másolni a dolgokat. és megint tanultam valamit. minél sűrűbben csinálok biztonsági mentést, annál jobb. ráadásul levitte azt a billentyűzárat is, ami béta verzió volt, feltettem délután, nem működött és nem tudtam eltávolítani az istenért sem. még egyszer köszi.
-
- Újonc
- Készüléktípus: N73+5230
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Sziasztok!
Jó pár nap fórum böngészés után ma vettem egy ilyet a djuice-nál egy black chrome-ot
Kellemes csalódásként ért a 2 gigás kártya a telóban és az autos-s tartó állvány
Csak kábel nem volt a dobozban, de az a legkevesebb, mert úgy tudtam a többi se lesz benne.
Nagyon klafa, tetszik, és ami a legjobban meglepett, hogy amikor rádugtam a gépre, az ovi frissítést jelzett
Meglestem, és úgy látom más még nem írta, így szólok, hogy a 3 propellereseknél is elérhető már a 40.0.003
Egész gyorsak voltak.
Majd még tapicskolom eleget, meg olvasgatok róla, főleg ennek a főzött romoknak akarok mélységeiben utána olvasni még
Jó pár nap fórum böngészés után ma vettem egy ilyet a djuice-nál egy black chrome-ot

Kellemes csalódásként ért a 2 gigás kártya a telóban és az autos-s tartó állvány

Nagyon klafa, tetszik, és ami a legjobban meglepett, hogy amikor rádugtam a gépre, az ovi frissítést jelzett

Meglestem, és úgy látom más még nem írta, így szólok, hogy a 3 propellereseknél is elérhető már a 40.0.003

Majd még tapicskolom eleget, meg olvasgatok róla, főleg ennek a főzött romoknak akarok mélységeiben utána olvasni még

-
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia 5230
Erre a telefonra melyik a legújabb szoftver? Az enyémen most V 20.0.005 van ennél van már újabb/jobb? Ha van rá akkor jobb az új? Nincs gyakorlatom frissítésben mennyire egyszerű ez a dolog? 

- potter55
- Moderátor
- Készüléktípus: Nokia N73
- Nem: Férfi
- Has thanked: 10 times
- Been thanked: 551 times
Igen van. Ha gyári 2 év Nokia garanciával vetted akkor egyszerű. OVI Suite-tal tudsz frissíteni.ktmfelhasznalo írta:Erre a telefonra melyik a legújabb szoftver? Az enyémen most V 20.0.005 van ennél van már újabb/jobb? Ha van rá akkor jobb az új? Nincs gyakorlatom frissítésben mennyire egyszerű ez a dolog?
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.

-
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia 5230
Újonnan vettem t-mobilosan akkor erre még nincs frissítés? Ha valaki felrakta már az újabbat írhatna róla vmit hogy jobb, érdemes e a csere.Igen van. Ha gyári 2 év Nokia garanciával vetted akkor egyszerű. OVI Suite-tal tudsz frissíteni