Köszi, így már világos.djpety írta:Mivel a Bubble Lock frissíti a Nokia QT-t a legújabb verzióra (ami még ugyancsak béta, legalábbis fejlesztői megjelölésű), ezért tartalmaz egy ilyet, amit nem tudtok törölni. A QT-t viszont ne töröljétek, az egy keretrendszer, amit sok más program is használ (és egyre több fogja használni). Olyan, mint a windowson a .net framework, csakhogy példát említsek.marcus86 írta:Valami hasonlóval már én is próbálkoztam, az lett az eredménye, hogy az Ovi Áruház nem működött utána, tehát minden ment vissza a helyére, a qmlviewert pedig eltettem az Egyéb mappába, hogy legalább ne legyen szem előtt, ha már egyszer fent "kell lennie".
Nokia C7-00
-
- 1. szint
- Készüléktípus: C7-00 + 1209
- Has thanked: 4 times
- Been thanked: 3 times
Re: Nokia C7-00
-
- 1. szint
- Készüléktípus: Nokia E7
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Sziasztok!
Új a készülékem.
Lenne egy-két kérdésem!
Letöltöttem a Gmail programját, mert én mindig azt használtam, és megvoltam vele elégedve. (ez egy .jar fájl)
Rányomok, elindul (első lépések), csatlakozni akar, felkínálja a lehetséges hozzáférési pontokat, rákatt az itthoni wifire, de nem lép be, mert kiirja, hogy hálózat szükséges hozzá!!?? (a telenoros interneteket kitöröltem, igy csak a wifit kínálja fel.) De miért nem akar csatlakozni?
Ugyan ez van az OVI bejelentkezésénél is. (OVI-áruházhoz)
Mi lehet a probléma? Az böngészés az megy simán, ott csatlakozik!
Kérlek segítsetek! Köszönöm előre is!
Új a készülékem.

Lenne egy-két kérdésem!
Letöltöttem a Gmail programját, mert én mindig azt használtam, és megvoltam vele elégedve. (ez egy .jar fájl)
Rányomok, elindul (első lépések), csatlakozni akar, felkínálja a lehetséges hozzáférési pontokat, rákatt az itthoni wifire, de nem lép be, mert kiirja, hogy hálózat szükséges hozzá!!?? (a telenoros interneteket kitöröltem, igy csak a wifit kínálja fel.) De miért nem akar csatlakozni?
Ugyan ez van az OVI bejelentkezésénél is. (OVI-áruházhoz)
Mi lehet a probléma? Az böngészés az megy simán, ott csatlakozik!
Kérlek segítsetek! Köszönöm előre is!

- sanyci
- 2. szint
- Készüléktípus: Nokia 700
- Nem: Férfi
- Been thanked: 34 times
Én csak átraktam a memóriakártyát az 5800-ából, és mivel gyári kártyánál a regisztráció a kártyához van kötve, gond nélkül ment, minden változtatás nélkül (még új sw.unl fájl se kellett új kóddal!)cyberlaci írta:Sziasztok ! Segítséget szeretnék kérni, most cseréltem le a N97 minimet C7-re, kérdésem az lenne, hogy miért nem megy rajta az a GARMIN ami a minin ment???? Rá lehet telepíteni, de semmit nem csinál !
Nokia 3110>5110>6110>6210>6600>7610>6630>N70>E61>E50>E90>E51>E71>E52>5800XM>C7>700
Ericsson GA318>T39m (T39m még megvan!)
Samsung Galaxy Spica>HTC Desire (Az Android még nem nőtt fel a feladathoz)
Ericsson GA318>T39m (T39m még megvan!)
Samsung Galaxy Spica>HTC Desire (Az Android még nem nőtt fel a feladathoz)
-
- 1. szint
- Készüléktípus: C7-00 + 1209
- Been thanked: 3 times
Szerintem próbáld meg, hogy bekapcsolod a főképernyőn az online módot (Opciók-Főképernyő alkalmazások online módba), hátha amiatt nem működik.
***bocs, másik hozzászólásra akartam reagálni, nem a sygic-esre***
***bocs, másik hozzászólásra akartam reagálni, nem a sygic-esre***
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára marcus86 2011-02-06 vas. 11:38:55-kor.
-
- Újonc
- Készüléktípus: c7
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 1 time
hatástalan, továbbra sem engedi elmenteni hogy mindíg bekapcsolva maradjon. állandóan visszaáll "alapbeállítások használata" értékre
Ugyanez 6120c-on tökéletesen működik.
Ugyanez 6120c-on tökéletesen működik.
-
- 1. szint
Ha a főképernyőn megnyomom az opciókat, akkor ezek vannak ott:marcus86 írta:Szerintem próbáld meg, hogy bekapcsolod a főképernyőn az online módot (Opciók-Főképernyő alkalmazások online módba), hátha amiatt nem működik.
Főkép. szerkeszt
Háttérkép módosítás
Webeszköz online módban
Használati útmutató
Ha erre gondoltál, akkor nem megy továbbra sem!
A PC-n az OVI sem ismeri fel mindig...
Nem tudom, hogy miért nem kapcsolódik wlan-ra OVI-ban és gmail-ben...
-
- 1. szint
Azt is észre vettem, hogy amikor eszköz frissítéseket szeretnék csinálni, vagy a szoftverfrissítés ellenőrzését, akkor is azt írja ki, hogy Hálózati hiba!
Most ez mi?
Kérlek, ha van egy jó ötleted, akkor segíts nekem!
Köszönöm!
Most ez mi?
Köszönöm!
-
- Újonc
- Készüléktípus: c7
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 1 time
Valaki erre is reagáljon, nagyon idegesítő hogy nem működik.csonkatibi írta:Sziasztok!
Tud valaki segíteni abban, hogy C7 + Sygic mobile esetén navigáció közben miért sötétül el a kijelző? Bekapcsol a billentyűzár, hiába állítom a háttérvilágítást a programban "mindíg bekapcsolva" értékre. Ezt soha nem menti el, mindíg visszatér az "alapbeállítások használata" értékre.
Hogy tudom azt beállítani ha a Sygic fut akkor az Automatikus bill.zár inaktív legyen?
Köszönöm.
-
- 4. szint
- Készüléktípus: Xiaomi mi 9 SE
- Nem: Férfi
- Has thanked: 183 times
- Been thanked: 211 times
Te a 8.22 es verziot hasznalod? Ha igen akkor rakd fel a 8.14 est az tokeletes. 8.22 es mindenkinel rossz.csonkatibi írta:Valaki erre is reagáljon, nagyon idegesítő hogy nem működik.csonkatibi írta:Sziasztok!
Tud valaki segíteni abban, hogy C7 + Sygic mobile esetén navigáció közben miért sötétül el a kijelző? Bekapcsol a billentyűzár, hiába állítom a háttérvilágítást a programban "mindíg bekapcsolva" értékre. Ezt soha nem menti el, mindíg visszatér az "alapbeállítások használata" értékre.
Hogy tudom azt beállítani ha a Sygic fut akkor az Automatikus bill.zár inaktív legyen?
Köszönöm.
- djpety
- 1. szint
- Készüléktípus: Nexus 4
- Been thanked: 5 times
A Beállítások > Kapcsolatok résznél vannak Célok, itt az internetet kell alapértelmezettre tenni (hosszan nyomod, és alapértelmezett), és ebben kell lennie a wifi kapcsolatodnak is.burasu írta:Azt is észre vettem, hogy amikor eszköz frissítéseket szeretnék csinálni, vagy a szoftverfrissítés ellenőrzését, akkor is azt írja ki, hogy Hálózati hiba!
Most ez mi?
Köszönöm!
History: Nokia 3120 > Nokia 6131 > Nokia 5130XM > Nokia C7 > Samsung Galaxy Nexus > LGE Nexus 4