Nokia C7-00

Kizárólag a Nokia C szériával foglalkozó témák
marcus86
1. szint
1. szint
Készüléktípus: C7-00 + 1209
Has thanked: 4 times
Been thanked: 3 times

Re: Nokia C7-00

Hozzászólás Szerző: marcus86 »

djpety írta:
marcus86 írta:Valami hasonlóval már én is próbálkoztam, az lett az eredménye, hogy az Ovi Áruház nem működött utána, tehát minden ment vissza a helyére, a qmlviewert pedig eltettem az Egyéb mappába, hogy legalább ne legyen szem előtt, ha már egyszer fent "kell lennie".
Mivel a Bubble Lock frissíti a Nokia QT-t a legújabb verzióra (ami még ugyancsak béta, legalábbis fejlesztői megjelölésű), ezért tartalmaz egy ilyet, amit nem tudtok törölni. A QT-t viszont ne töröljétek, az egy keretrendszer, amit sok más program is használ (és egyre több fogja használni). Olyan, mint a windowson a .net framework, csakhogy példát említsek.
Köszi, így már világos.
burasu
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Nokia E7
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Hozzászólás Szerző: burasu »

Sziasztok!

Új a készülékem. :)
Lenne egy-két kérdésem!

Letöltöttem a Gmail programját, mert én mindig azt használtam, és megvoltam vele elégedve. (ez egy .jar fájl)
Rányomok, elindul (első lépések), csatlakozni akar, felkínálja a lehetséges hozzáférési pontokat, rákatt az itthoni wifire, de nem lép be, mert kiirja, hogy hálózat szükséges hozzá!!?? (a telenoros interneteket kitöröltem, igy csak a wifit kínálja fel.) De miért nem akar csatlakozni?

Ugyan ez van az OVI bejelentkezésénél is. (OVI-áruházhoz)

Mi lehet a probléma? Az böngészés az megy simán, ott csatlakozik!

Kérlek segítsetek! Köszönöm előre is! :Notworty:
sanyci
2. szint
2. szint
Készüléktípus: Nokia 700
Nem: Férfi
Been thanked: 34 times

Hozzászólás Szerző: sanyci »

cyberlaci írta:Sziasztok ! Segítséget szeretnék kérni, most cseréltem le a N97 minimet C7-re, kérdésem az lenne, hogy miért nem megy rajta az a GARMIN ami a minin ment???? Rá lehet telepíteni, de semmit nem csinál !
Én csak átraktam a memóriakártyát az 5800-ából, és mivel gyári kártyánál a regisztráció a kártyához van kötve, gond nélkül ment, minden változtatás nélkül (még új sw.unl fájl se kellett új kóddal!)
Nokia 3110>5110>6110>6210>6600>7610>6630>N70>E61>E50>E90>E51>E71>E52>5800XM>C7>700
Ericsson GA318>T39m (T39m még megvan!)
Samsung Galaxy Spica>HTC Desire (Az Android még nem nőtt fel a feladathoz)
marcus86
1. szint
1. szint
Készüléktípus: C7-00 + 1209
Been thanked: 3 times

Hozzászólás Szerző: marcus86 »

Szerintem próbáld meg, hogy bekapcsolod a főképernyőn az online módot (Opciók-Főképernyő alkalmazások online módba), hátha amiatt nem működik.
***bocs, másik hozzászólásra akartam reagálni, nem a sygic-esre***
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára marcus86 2011-02-06 vas. 11:38:55-kor.
csonkatibi
Újonc
Újonc
Készüléktípus: c7
Has thanked: 1 time
Been thanked: 1 time

Hozzászólás Szerző: csonkatibi »

hatástalan, továbbra sem engedi elmenteni hogy mindíg bekapcsolva maradjon. állandóan visszaáll "alapbeállítások használata" értékre
Ugyanez 6120c-on tökéletesen működik.
burasu
1. szint
1. szint

marcus86 írta:Szerintem próbáld meg, hogy bekapcsolod a főképernyőn az online módot (Opciók-Főképernyő alkalmazások online módba), hátha amiatt nem működik.
Ha a főképernyőn megnyomom az opciókat, akkor ezek vannak ott:
Főkép. szerkeszt
Háttérkép módosítás
Webeszköz online módban
Használati útmutató

Ha erre gondoltál, akkor nem megy továbbra sem!

A PC-n az OVI sem ismeri fel mindig...

Nem tudom, hogy miért nem kapcsolódik wlan-ra OVI-ban és gmail-ben...
burasu
1. szint
1. szint

Azt is észre vettem, hogy amikor eszköz frissítéseket szeretnék csinálni, vagy a szoftverfrissítés ellenőrzését, akkor is azt írja ki, hogy Hálózati hiba!

Most ez mi?

Kérlek, ha van egy jó ötleted, akkor segíts nekem!
Köszönöm!
csonkatibi
Újonc
Újonc
Készüléktípus: c7
Has thanked: 1 time
Been thanked: 1 time

Hozzászólás Szerző: csonkatibi »

csonkatibi írta:Sziasztok!

Tud valaki segíteni abban, hogy C7 + Sygic mobile esetén navigáció közben miért sötétül el a kijelző? Bekapcsol a billentyűzár, hiába állítom a háttérvilágítást a programban "mindíg bekapcsolva" értékre. Ezt soha nem menti el, mindíg visszatér az "alapbeállítások használata" értékre.
Hogy tudom azt beállítani ha a Sygic fut akkor az Automatikus bill.zár inaktív legyen?

Köszönöm.
Valaki erre is reagáljon, nagyon idegesítő hogy nem működik.
nokiae668
4. szint
4. szint
Készüléktípus: Xiaomi mi 9 SE
Nem: Férfi
Has thanked: 183 times
Been thanked: 211 times

Hozzászólás Szerző: nokiae668 »

csonkatibi írta:
csonkatibi írta:Sziasztok!

Tud valaki segíteni abban, hogy C7 + Sygic mobile esetén navigáció közben miért sötétül el a kijelző? Bekapcsol a billentyűzár, hiába állítom a háttérvilágítást a programban "mindíg bekapcsolva" értékre. Ezt soha nem menti el, mindíg visszatér az "alapbeállítások használata" értékre.
Hogy tudom azt beállítani ha a Sygic fut akkor az Automatikus bill.zár inaktív legyen?

Köszönöm.
Valaki erre is reagáljon, nagyon idegesítő hogy nem működik.
Te a 8.22 es verziot hasznalod? Ha igen akkor rakd fel a 8.14 est az tokeletes. 8.22 es mindenkinel rossz.
djpety
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Nexus 4
Been thanked: 5 times

Hozzászólás Szerző: djpety »

burasu írta:Azt is észre vettem, hogy amikor eszköz frissítéseket szeretnék csinálni, vagy a szoftverfrissítés ellenőrzését, akkor is azt írja ki, hogy Hálózati hiba!

Most ez mi?

Kérlek, ha van egy jó ötleted, akkor segíts nekem!
Köszönöm!
A Beállítások > Kapcsolatok résznél vannak Célok, itt az internetet kell alapértelmezettre tenni (hosszan nyomod, és alapértelmezett), és ebben kell lennie a wifi kapcsolatodnak is.
History: Nokia 3120 > Nokia 6131 > Nokia 5130XM > Nokia C7 > Samsung Galaxy Nexus > LGE Nexus 4
Válasz küldése

Vissza: “C-széria”