A nagy szervizes topik
Fórum szabályok
Ebben a fórumban csak a készülékek gyári hibáival, szervizelésével kapcsolatos tapasztalatokat várjuk. A készülékeknek megvannak a saját topikjai általános célokra, tehát itt kizárólag szervízeléssel foglalkozunk. A nem ide tartozó témákat töröljük!
A fórum használat című topikot mindenképp olvasd el!
Ebben a fórumban csak a készülékek gyári hibáival, szervizelésével kapcsolatos tapasztalatokat várjuk. A készülékeknek megvannak a saját topikjai általános célokra, tehát itt kizárólag szervízeléssel foglalkozunk. A nem ide tartozó témákat töröljük!
A fórum használat című topikot mindenképp olvasd el!
-
- Újonc
- Készüléktípus: NOKIA 7650
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Re: A nagy szervizes topik
[quote="Macika
Sajnos az első symbian ismert NAGY hibája volt ez.
Box-szal simán éleszthető szoftveresen, kutya baja amúgy.
A gond, hogy már most elveszett minden róla...
De 10 perc alatt újra fog élni. Igaz, üresen...[/quote]
Szervusz Macika !
Köszönöm szépen, hogy próbálsz segíteni. Mit jelentez: "Box-szal simán éleszthető szoftveresen". Hogyan csináljam ezt? Kérlek részletezd ezt, mert én ehez tök hülye vagyok. Az, hogy minden elveszet, nem érdekel. Majd felrakom ami kell nekem.
Köszönettel: Zema.
Sajnos az első symbian ismert NAGY hibája volt ez.
Box-szal simán éleszthető szoftveresen, kutya baja amúgy.
A gond, hogy már most elveszett minden róla...
De 10 perc alatt újra fog élni. Igaz, üresen...[/quote]
Szervusz Macika !
Köszönöm szépen, hogy próbálsz segíteni. Mit jelentez: "Box-szal simán éleszthető szoftveresen". Hogyan csináljam ezt? Kérlek részletezd ezt, mert én ehez tök hülye vagyok. Az, hogy minden elveszet, nem érdekel. Majd felrakom ami kell nekem.
- -Dr-Strust-
- Moderátor
- Készüléktípus: Sony Xperia Z
- Nem: Férfi
- Has thanked: 31 times
- Been thanked: 32 times
Te sehogy nem tudod megcsinálni... Csak Macika... Neki van hozzá felszerelése
- Walaki01
- 4. szint
- Készüléktípus: Nokia 5800 Xpress Red
- Has thanked: 34 times
- Been thanked: 130 times
A box,egy meglehetősen drága készülék,amit csak mobil szervizeléssel foglalkozó szakemberek használnak.Tehát,te otthon nem tudod megoldani a dolgot.Zema írta: Szervusz Macika !
Számolj le a negatív hozzáállással, mint a nem fog sikerülni! Legyél pozitív! Biztosan el fogom rontani.
Az áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyik nincs áram alatt. Csak más a fogása.
- Kolondrum
- 2. szint
- Készüléktípus: 9110i-7650-E90V2-808 PureView
- Has thanked: 3 times
- Been thanked: 8 times
3 olyan dögöm van és van szétszedő szerszámom hozzá. Tudok egy boltot ahol 1500-ért szoftverezik, aztán én megcsinálom (ha gondolod) a csuszkáját mert biza a szoftverezéshez szét kell szedni és lelazul a flip összerakás után.Zema írta:Szervusztok !
Csakhogy rátaláltam a szervizes topikra. Ti talán tudtok segíteni. Van egy NOKIA 7650-es telefonom. Nagyon szeretem, de most elromlott. Az akksija már öregecske volt, gyakran töltöttem. Egy szer elfeledkeztem a töltésről és éjjel kikapcsolt. Azóta nem lehet bekapcsolni. Vettem bele új akksit, azzal sem kapcsol be. Gondolom elfelejtett valami kódot, vagy a szoftver sérült. Valaki azt mondta, hogy hardverresetet kellene csinálni. De azt hogyan kell? Tudnátok segíteni?
Üdvözlettel: Zema.
Funny! >> http://href.hu/x/ah8g - http://href.hu/x/ah0m - http://href.hu/x/ah0n href.hu/x/ah8h
Katalin Katalin miért töröltetted magad? 2012.06
Katalin Katalin miért töröltetted magad? 2012.06
- Wolfuska
- Újonc
- Készüléktípus: N97 mini Nokia 6300
Hali!
Dr. Strust: érdeklődni szeretnék, hogy esetleg nem-e jelezték, hogy az alkatrész megérkezett-e és hogy az-e ami nekem kell.
Valamint elég érdekesnek találtam a 7650-es hibát......N97-es telómnál nem lehet ehhez hasonló probléma? mert eredetileg német nyelvű volt és azóta lett róla szedve és magyar került fel rá (symbian hibára célzok).......csak nem tudom, ki csinálta, mert már így kaptam meg........amikor sajnos néha lemerül és kapcsolom vissza be (vagyis próbálkozok), akkor lehet érezni és hallani is, hogy a kapcsoló rész kattan.......vagy a kapcsoló résznél más hiba lehet........telefonhoz elég béna vagyok, ez csak egy felvetés.....
Dr. Strust: érdeklődni szeretnék, hogy esetleg nem-e jelezték, hogy az alkatrész megérkezett-e és hogy az-e ami nekem kell.
Valamint elég érdekesnek találtam a 7650-es hibát......N97-es telómnál nem lehet ehhez hasonló probléma? mert eredetileg német nyelvű volt és azóta lett róla szedve és magyar került fel rá (symbian hibára célzok).......csak nem tudom, ki csinálta, mert már így kaptam meg........amikor sajnos néha lemerül és kapcsolom vissza be (vagyis próbálkozok), akkor lehet érezni és hallani is, hogy a kapcsoló rész kattan.......vagy a kapcsoló résznél más hiba lehet........telefonhoz elég béna vagyok, ez csak egy felvetés.....
-= Jaj ne, már megint én!!! =-
- -Dr-Strust-
- Moderátor
- Készüléktípus: Sony Xperia Z
- Has thanked: 31 times
- Been thanked: 32 times
Wolfuska írta:Hali!
Megjött a billentyűzeted
-
- Újonc
- Készüléktípus: n82
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni, remélem kapok
Probléma a következő:
Nokia N82-es telefonom elég furcsán viselkedik. Az adatátvitel usb-n keresztül nem működik, valamint az olyan programokat amikkel a telefonba lehetne belepiszkálni nem engedi megnyitni. Ha a kezdő képernyőn hosszan nyomom a menü gombot akkor ugye a futó programok menüjének kellene felugrani, de csak meg áll az egész telefon fél percre nem hoz be semmit, és csak a piros gomb többszöri nyomogatása után lehet visszakönyörögni az életbe. Még nem álltam neki ilyen hardreset-el meg ilyesmivel próbálkozni, gondoltam inkább megpróbálok egykét nálam nagyobb tudásút megkérdezni, hogy esetleg találkoztatok e már ilyesmivel.
köszi
Segítséget szeretnék kérni, remélem kapok
Probléma a következő:
Nokia N82-es telefonom elég furcsán viselkedik. Az adatátvitel usb-n keresztül nem működik, valamint az olyan programokat amikkel a telefonba lehetne belepiszkálni nem engedi megnyitni. Ha a kezdő képernyőn hosszan nyomom a menü gombot akkor ugye a futó programok menüjének kellene felugrani, de csak meg áll az egész telefon fél percre nem hoz be semmit, és csak a piros gomb többszöri nyomogatása után lehet visszakönyörögni az életbe. Még nem álltam neki ilyen hardreset-el meg ilyesmivel próbálkozni, gondoltam inkább megpróbálok egykét nálam nagyobb tudásút megkérdezni, hogy esetleg találkoztatok e már ilyesmivel.
köszi
- Macika
- 6. szint
- Készüléktípus: Huawei P30 Pro 8 256
- Has thanked: 321 times
- Been thanked: 605 times
Nem akarok üzletet rontani, de ha normális tökgyaluval (nekem ilyenem van, valódi Nokija) tolod szét addig, míg a flash-pontok elérhetők lesznek, akkor biztosan nem lesz semmi baja a csúszkájának.Kolondrum írta:3 olyan dögöm van és van szétszedő szerszámom hozzá. Tudok egy boltot ahol 1500-ért szoftverezik, aztán én megcsinálom (ha gondolod) a csuszkáját mert biza a szoftverezéshez szét kell szedni és lelazul a flip összerakás után.Zema írta:Szervusztok !
Csakhogy rátaláltam a szervizes topikra. Ti talán tudtok segíteni. Van egy NOKIA 7650-es telefonom. Nagyon szeretem, de most elromlott. Az akksija már öregecske volt, gyakran töltöttem. Egy szer elfeledkeztem a töltésről és éjjel kikapcsolt. Azóta nem lehet bekapcsolni. Vettem bele új akksit, azzal sem kapcsol be. Gondolom elfelejtett valami kódot, vagy a szoftver sérült. Valaki azt mondta, hogy hardverresetet kellene csinálni. De azt hogyan kell? Tudnátok segíteni?
Üdvözlettel: Zema.
Mostanában nem hordanak már ilyet hozzám, de anno tucatjával szoftvereztem őket...
"A legjobb érv a demokrácia ellen egy ötperces beszélgetés egy átlagos szavazóval."
Sir Winston Churchill
Sir Winston Churchill
-
- Újonc
- Készüléktípus: 5230
Sziasztok, én is segítséget szeretnék kérni (előre megjegyzem tök hülye vagyok hozzá). Egy 5230-asom van és ha multitaskingolni próbálok vele vagy csak simán valami nagyobb dolgot szeretnék csinálni ( ez már kiterjedt a telefonkönyvből való névjegytörlésre) akkor a kijelző elsötétül és ilyen lilás-rózsaszínes csíkok jelennek meg rajta, majd fogja magát és újraindul. Mi lehet a problémája, és jól gondolom, hogy szoftver újratelepítéssel nem lehet megoldani
- Macika
- 6. szint
- Készüléktípus: Huawei P30 Pro 8 256
- Has thanked: 321 times
- Been thanked: 605 times
Nokia, ugye?zac607 írta:Sziasztok, én is segítséget szeretnék kérni (előre megjegyzem tök hülye vagyok hozzá). Egy 5230-asom van és ha multitaskingolni próbálok vele vagy csak simán valami nagyobb dolgot szeretnék csinálni ( ez már kiterjedt a telefonkönyvből való névjegytörlésre) akkor a kijelző elsötétül és ilyen lilás-rózsaszínes csíkok jelennek meg rajta, majd fogja magát és újraindul. Mi lehet a problémája, és jól gondolom, hogy szoftver újratelepítéssel nem lehet megoldani
Mert van Samsung is 5230-ból...
Nem kell újraszoftverezni, elég egy 4gombos reset neki. Vagy előbb próbálkozz a *#7370#-tel.
Előtte mentsd le, amire szükséged van.
90% az esélye egy sima szoftveres összeakadásnak...
"A legjobb érv a demokrácia ellen egy ötperces beszélgetés egy átlagos szavazóval."
Sir Winston Churchill
Sir Winston Churchill