Bár konkrétan nem tudom miket telepítettél,de az a helyzet,hogy ezekből a programokból bizonyos részek,(van amelyikből pár Kb,de van amelyikből több Mega) minden képpen a telóra mennek,mert különben nem tudná őket elindítani.fater írta:szép napot!
talán két hónapja van meg ez a telom. eddig sony ericssonom volt. az a gondom, hogy telepítettem rá egy két dolgot és a 82MB-ból van 8.1 MB a telefonon. mindent a kártyára tettem. fogalmam nincs hol van, ami ennyi helyet foglal. megnéztem a pc suit-tal, de szinte minden mappát üresnek mutat. tudom: reset. de akkor minek dolgoztam vele ennyit? pdf olvaso, text és documentum olvasó. qick office. sygic mobil, ami nagyságrendekkel jobb, mint a saját navigációja, handy task, unlock, opera mini, és egy óra. ezek vannak fennt. meg egy pár téma. de minden a kártyán. akkor hol a 70Megám?
Nokia 5230
- Walaki01
- 4. szint
- Készüléktípus: Nokia 5800 Xpress Red
- Nem: Férfi
- Has thanked: 34 times
- Been thanked: 130 times
Re: Nokia 5230

Számolj le a negatív hozzáállással, mint a nem fog sikerülni! Legyél pozitív! Biztosan el fogom rontani.
Az áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyik nincs áram alatt. Csak más a fogása.
- Walaki01
- 4. szint
- Készüléktípus: Nokia 5800 Xpress Red
- Has thanked: 34 times
- Been thanked: 130 times
Szerintem,sürgősen vidd a szervízbe,mert ez nem jó.Ha él a garancia,ami egy 2 hetes telónál szinte biztos,Ingyen megjavítják.ktmfelhasznalo írta:Sziasztok!
2 hete boldog tulajdonosa vagyok egy Nokia 5230 Navi-nak. Igazából tetszik a telefon nincs vele bajom meg jó a symbian is(volt előtte már 6120am) de 1-2 dolog azért még is lenne.
Telepítettem rá 1-2 alkalmazást játékot nagyrészük működik. Az 1. problémám: A gyári füles ugye nem nagy szám. De próbáltam másik fülessel is és a gyári zenelejátszó elég halk. Nem beszakítani akarom a dobhártyám de tényleg nagyon halk. Másnak is ilyen? Akkor a 2: Múltkor telefonálás közben lejjebb akartam halkítani és érdekes dolog történt. Nem lehet 1-2 egységnyit levenni. Ha lekattintok 1et akkor teljesen lemegy magától ha felkattintok akkor teljesen felmegy. Kicsit zavaró de nem annyira lényeges számomra. És érdekelne hogy milyen játékokat programokat ajánlotok rá ami hasznos és ti is használjátok. Előre is köszönöm és majd visszaolvasgatok a fórumon csak még nem volt időm.

Számolj le a negatív hozzáállással, mint a nem fog sikerülni! Legyél pozitív! Biztosan el fogom rontani.
Az áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyik nincs áram alatt. Csak más a fogása.
- potter55
- Moderátor
- Készüléktípus: Nokia N73
- Has thanked: 10 times
- Been thanked: 551 times
Szerintem is az a gondja. Azok a játékok nem ehhez a telefonhoz vannak tervezve.Walaki01 írta:yamael írta:van rá ötlet , hogy szignózott játékot miért nem indit el a telefon vagy miért lép ki magától?
amit nem indit az ez:Armageddon squadron
amiböl kilép: galaxy on fire...
köszönöm válaszotokat elöre is.Nem lehetséges,hogy kevés hozzá a vas?
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.
Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki.
Nokia mobilok zenei klipekben.

-
- Újonc
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
tiszteletem kezdö nokia 5230 vagyok az lenne a kérdésem hogy igot lehet--e rátelepiteni
és mint a kollégámnak van egy beszéló macskája talking cat igaz az ővé androiidos symbianra nincs ?
és mint a kollégámnak van egy beszéló macskája talking cat igaz az ővé androiidos symbianra nincs ?
- potter55
- Moderátor
Nem lehet és nincs rá.nyaviga írta:tiszteletem kezdö nokia 5230 vagyok az lenne a kérdésem hogy igot lehet--e rátelepiteni
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.

-
- Újonc
- Has thanked: 0
köszönöm a választ csak azért gondoltam az igora mert azt tudom hogy ingyenes
ez amit mondak az üzletben hogy töltsek le hozzá a http://www.nokia.hu/szolgaltatasok-es-a ... i-terkepek
ezt meg viszont nem tudom hogy hogy kell feltelepitenem a pc re letöltött filet hova kell másolnom és mit kell beállitanom ?
és hogy ez a navigáció nem használ adatforgalmat ? mert nekem nincs net adatforgalmam
köszi ha valaki tudna segiteni
ez amit mondak az üzletben hogy töltsek le hozzá a http://www.nokia.hu/szolgaltatasok-es-a ... i-terkepek
ezt meg viszont nem tudom hogy hogy kell feltelepitenem a pc re letöltött filet hova kell másolnom és mit kell beállitanom ?
és hogy ez a navigáció nem használ adatforgalmat ? mert nekem nincs net adatforgalmam
köszi ha valaki tudna segiteni
-
- 3. szint
- Készüléktípus: Lumia 730 DS
- Has thanked: 23 times
- Been thanked: 99 times
Aláhúzottra:Walaki01 írta:Szerintem,sürgősen vidd a szervízbe,mert ez nem jó.Ha él a garancia,ami egy 2 hetes telónál szinte biztos,Ingyen megjavítják.ktmfelhasznalo írta:Sziasztok!
2 hete boldog tulajdonosa vagyok egy Nokia 5230 Navi-nak. Igazából tetszik a telefon nincs vele bajom meg jó a symbian is(volt előtte már 6120am) de 1-2 dolog azért még is lenne.
Telepítettem rá 1-2 alkalmazást játékot nagyrészük működik. Az 1. problémám: A gyári füles ugye nem nagy szám. De próbáltam másik fülessel is és a gyári zenelejátszó elég halk. Nem beszakítani akarom a dobhártyám de tényleg nagyon halk. Másnak is ilyen? Akkor a 2: Múltkor telefonálás közben lejjebb akartam halkítani és érdekes dolog történt. Nem lehet 1-2 egységnyit levenni. Ha lekattintok 1et akkor teljesen lemegy magától ha felkattintok akkor teljesen felmegy. Kicsit zavaró de nem annyira lényeges számomra. És érdekelne hogy milyen játékokat programokat ajánlotok rá ami hasznos és ti is használjátok. Előre is köszönöm és majd visszaolvasgatok a fórumon csak még nem volt időm.
Restart megoldja a problémát, N97 mini velem is játszik néha ilyet, valamelyik program bekavar neki. Akkor zavaró igazán amikor a figyelmeztető hangok be vannak kapcsolva és állandóan pittyeg amikor kiakad. Olyan, mintha állandóan nyomnád a hangerőgombot.
-
- Újonc
- Készüléktípus: Samsung Galaxy Ace2
- Has thanked: 1 time
Sziasztok!
Van arra lehetőség, hogy az egyes hívások időtartamát külön-külön meg lehessen nézni? Én nem találtam. Ha nincs, akkor létezik valami jó naplózó progi?
Kerestem,de ami tetszik csak androidra van.
Üdv.
Van arra lehetőség, hogy az egyes hívások időtartamát külön-külön meg lehessen nézni? Én nem találtam. Ha nincs, akkor létezik valami jó naplózó progi?
Üdv.
- potter55
- Moderátor
Van rajta Napló, ott meg lehet nézni.rozsi71 írta:Sziasztok!
Üdv.

-
- Újonc
- Készüléktípus: Samsung Galaxy Ace2
- Has thanked: 1 time
Köszi, közben megtaláltam. Előbb járt a kezem, mint kellett volna.potter55 írta: Van rajta Napló, ott meg lehet nézni.