Nokia N97
-
- Újonc
- Készüléktípus: N8 black
- Nem: Nő
- Has thanked: 6 times
- Been thanked: 0
Re: Nokia N97
sziasztok! az lenne a kérdésem, hogy olyan mail kliens mint a profimail nincs? nem akarom üzenetekhez pakolja be magát.
- dionaea
- 1. szint
- Készüléktípus: S7 slim +Nokia N8
- Has thanked: 7 times
- Been thanked: 1 time
Profi mail van és 100szr jobb mint a gyári kliens.
Letöltéseknél fent van érdemes megvenni mert nagyon jó adatforgalommal is jobban gazdálkodik
Letöltéseknél fent van érdemes megvenni mert nagyon jó adatforgalommal is jobban gazdálkodik
Eddigi saját telefonok:3210,R320,R380,6210,7650,3660,6630,E70,5800,Iphone 3g,N97 32gb black, Omnia 2, Galaxy Ace, samsung omniaHD
jelenlegi: Huawei s7slim& Nokia N8-00
jelenlegi: Huawei s7slim& Nokia N8-00
-
- Újonc
- Készüléktípus: N8 black
- Nem: Nő
- Has thanked: 6 times
láttam h van de amit találtam nem kezelte az érintö képernyöt.. vagy béndzsa voltam hányas verziot mondod?
-
- 5. szint
- Készüléktípus: Galaxy S7
- Has thanked: 56 times
- Been thanked: 444 times
Innen le tudod tölteni a legujabb hivatalos probaverziót: http://www.lonelycatgames.com/?app=prof ... rm=symbianMaranta írta:láttam h van de amit találtam nem kezelte az érintö képernyöt.. vagy béndzsa voltam hányas verziot mondod?
Azután ha tetszik akkor meg tudod vásárolni mert ennek nincs tört verziója!
Szia.
Nekem is ugyan ez volt a problémám,hogy nem látta a telo a 32Gb memoriát.
öt alkalommal volt ezzel a problémával a szervizben,de amikor állítólag elkészült,akkor sem lett jó,és a kiadás után félórával már vittem is vissza és mutattam a srácnak,hogy "látod,hogy nem látod"a 32gb memoriát.
Ezek után 5.-alkalommal már kicserélték a belsejét és azóta tökéletes.
Szerintem,ha garanciális,akkor vidd be a szervizbe,de ha kiadják,hogy elkészült,akkor kb 1óráig maradj szerviz közelben és használd,hogy hamar vissza tudd vinni,mert szerintem te is kilincselsz náluk párszor,mire jó lesz a telod.
Ha nem garis,akkor nem tudom mit tudsz vele kezdeni,talán keresd meg az eladót és vele egyezkedj,hogy mi legyen.
Remélem tudtam segíteni.
Nekem is ugyan ez volt a problémám,hogy nem látta a telo a 32Gb memoriát.
öt alkalommal volt ezzel a problémával a szervizben,de amikor állítólag elkészült,akkor sem lett jó,és a kiadás után félórával már vittem is vissza és mutattam a srácnak,hogy "látod,hogy nem látod"a 32gb memoriát.
Ezek után 5.-alkalommal már kicserélték a belsejét és azóta tökéletes.
Szerintem,ha garanciális,akkor vidd be a szervizbe,de ha kiadják,hogy elkészült,akkor kb 1óráig maradj szerviz közelben és használd,hogy hamar vissza tudd vinni,mert szerintem te is kilincselsz náluk párszor,mire jó lesz a telod.
Ha nem garis,akkor nem tudom mit tudsz vele kezdeni,talán keresd meg az eladót és vele egyezkedj,hogy mi legyen.
Remélem tudtam segíteni.
-
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia N97
- Has thanked: 0
Sziasztok!
Van egy Nokia N97-esem, amivel egy olyan problémám támadt, hogy amikor elindítom a kamerát, azonnal lefagy és nem jön be az élő kamera kép. Szoftverfrissítést és hard resetet már csináltam de ugyanez a probléma. Van valakinek ötlete, hogy hogyan lehetne helyrehozni?
Előre is köszi a segítséget!
Van egy Nokia N97-esem, amivel egy olyan problémám támadt, hogy amikor elindítom a kamerát, azonnal lefagy és nem jön be az élő kamera kép. Szoftverfrissítést és hard resetet már csináltam de ugyanez a probléma. Van valakinek ötlete, hogy hogyan lehetne helyrehozni?
- potter55
- Moderátor
- Készüléktípus: Nokia N73
- Nem: Férfi
- Has thanked: 10 times
- Been thanked: 551 times
Ha azok nem segítenek, akkor ott nem szoftveres gond van. Vidd szervizbe.winxp22222 írta:Sziasztok!
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.
Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki.
Nokia mobilok zenei klipekben.
Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki.
Nokia mobilok zenei klipekben.
-
- Újonc
- Készüléktípus: N97
Ez engem is érdekelne, ha valaki tudja, köszi.Ex0rcizt írta:Sziasztok!
Az email widgetből hogyan lehet törölni a nemlétező mailboxokat? (létezett csak a rossz beállítások miatt törölve lett, így az messaging-ben nincs, de a widgetben viszont igen)
Válaszotokat előre is köszi!
Üdv.: Ex0rcizt
-
- 5. szint
- Készüléktípus: Galaxy S7
- Has thanked: 56 times
- Been thanked: 444 times
Azt próbáltátok már, hogy leveszitek a widgetet, újrainditjátok a telot és újra kiteszitek?bmp írta:Ez engem is érdekelne, ha valaki tudja, köszi.Ex0rcizt írta:Sziasztok!
Az email widgetből hogyan lehet törölni a nemlétező mailboxokat? (létezett csak a rossz beállítások miatt törölve lett, így az messaging-ben nincs, de a widgetben viszont igen)
Válaszotokat előre is köszi!
Üdv.: Ex0rcizt
-
- Újonc
- Készüléktípus: N97
Lehet ezerszer volt már kérdés, de a következő lenne a gondom. feltettem ma a legújabb gyári firmware-t. A telefon memóriája 47 mb volt. Ovi suite-on áttelepítettem a térképeket illetve pár alkalmazást frissített az ovi suite és a telefon memória 26 mb lett. A kérdésem az hogy hogyan? A térképek az E-re kerülnek és a programok is akkor mi a gond?
Azokat a programokat ugyan amiket frissített az OVI suite nem kérdezte meg hogy hová szeretném telepíteni.
Hogyan tudom a C-t kipucolni? Hard reset (több gomb egyszeri lenyomásával) semmit sem ért. Hogyan lehet mindent eredeti állapotába állítani?
Még valami az office-t illetve a PDF nézőkét hogyan lehet meghackelni? Van erről valami leírás?
Azokat a programokat ugyan amiket frissített az OVI suite nem kérdezte meg hogy hová szeretném telepíteni.
Hogyan tudom a C-t kipucolni? Hard reset (több gomb egyszeri lenyomásával) semmit sem ért. Hogyan lehet mindent eredeti állapotába állítani?
Még valami az office-t illetve a PDF nézőkét hogyan lehet meghackelni? Van erről valami leírás?