N8 CFW/MOD

Készülékek tuningolásával, megváltoztatásával, stb kapcsolatos fórumok
bzs73
3. szint
3. szint
Készüléktípus: Sony Z3 Compact
Nem: Férfi
Has thanked: 59 times
Been thanked: 415 times

Re: N8 CFW/MOD

Hozzászólás Szerző: bzs73 »

katrob írta:Igen, igaza van bzs73-nak!
sokan sik hülyék vagyunk,de ő priviben is segitőkész!
Én be merem válalni,mert nem mindenki zseni!!
Egyébként mégegyszer köszi bzs73-nak!!!
Itt nem arról van szó hogy sík hülye valaki, vagy nem.Nem hiszem hogy aki ilyen dolgoknak neki áll, az sík hülye lenne.Arról van szó hogy lustaság, mert ált minden le van írva ezerszer már, és még is megkérdik ugyanazt 100x.Lehet segítettem már neked is pü-be, az írásodból azt veszem ki, de szerencséd volt.Aznap biztos még a sor elején voltál.Persze akinek birok segítek pü-be is, pedig ott nem szeretek, de van hogy elfogy a cérna, és nem írom le ugyanazt már aznap nem tudom hányadszor.Olyankor nem válaszolok és kész.

Más. Szerintem már nem adják ki a PR1.1-t, hanem megvárják a február közepét, de ez csak az én feltételezésem.
attila_nagy
Újonc
Újonc
Készüléktípus: N8 DG
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Hozzászólás Szerző: attila_nagy »

sziasztok

http://forum.dailymobile.se/index.php?topic=39954.0
Ezt probálta már valaki?
NOKIA N8+BZS N8 13.16 uda v1.101
stukker
2. szint
2. szint
Készüléktípus: LG G4 D815
Has thanked: 27 times
Been thanked: 13 times

Hozzászólás Szerző: stukker »

attila_nagy írta:sziasztok

Ezt probálta már valaki?
Szia!
Mivel igazából a gyárihoz sem lehet hozzájutni, szerintem nem sok próbálkozó volt ebben a régióban........
LG G4 D815 (32GB)
64 gb SAMSUNG class10 mikroSD
stukker
2. szint
2. szint
Készüléktípus: LG G4 D815
Has thanked: 27 times
Been thanked: 13 times

Hozzászólás Szerző: stukker »

Szia, bzs73!
Nem akartam hozzászólni, de nem tudom megállni. Nagyon jó amit csinálsz!!! Látom, látjuk rengeteg energiát fektetsz bele abba amit csinálsz. Sokunk örömére teszed önzetlenül. Ha megnézek egy külföldi fórumot, ott nem tiltakoznak a donációtól.
Te teljesen ingyen segítessz mindenkinek aki rá van szorulva, elvárható lenne alapfokon, legalább erkölcsi megbecsülést kapj azért amit csinálsz. Sajnos vannak emberek, akik mindent mindjárt, azonnal, meg kell hogy kapjanak, mert nekik jár!!! Vannak egy páran itt is. Jó lenne, ha ez nem szegné kedvedet, mert azért sokan figyeljük, használjuk munkád gyümölcsét. Részemről köszönetet szeretnék mondani eddigi és ez utáni munkádért, fáradozásodért, hogy sokkal jobban ki tudjuk használni ezt a telefont. És ne csüggedj, sokan lessük, mikor mutatsz valami újat nekünk........ :taps2: :Notworty: :cry3:
LG G4 D815 (32GB)
64 gb SAMSUNG class10 mikroSD
bzs73
3. szint
3. szint

Ezt probálta már valaki?
Én igen.Mikor feltettem a PR1.1-t, azt az uda-t tettem fel én is.Semmi gond nincs vele.Igaz azóta csináltam magamnak saját uda-t a PR1.1-hez, és azóta azt használom, de még nincs teljesen kész.Vagy is jól működik, de még tesztelgetek pár dolgot, és nem végleges. A másik meg hogy ügye mindenki tűkön ül már, és nem tudni hogy azon a bizonyos skandi PR1.1-től, mennyire lessz eltérő a hivatalos, mert változtatnak az biztos, ha lessz belőle valami.Ha van rá igény akkor holnap felteszem a PR1.1 uda-mat, de én már jan 28-ig inkább várok, mert most az a hivatalos megjelenése a PR1.1-nek. Aztán hogy mi lessz belőle? :whaaa:
stukker
Köszi. Á nem szegi nekem a kedvem semmi, nem most kezdtem.Hozzá szoktam én már ehez, hogy szivességből,örömmel teszi az ember, és kap jót is és rosszat is.A gáz hogy aki rosszat ír az nem mer ide a fórumba írni, csak pü-be, mert ....Na de jól van ez így. Több jót kaptam én már ebből, mint rosszat. :yeah:
attila_nagy
Újonc
Újonc
Készüléktípus: N8 DG
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Hozzászólás Szerző: attila_nagy »

bzs73 írta:

Ezt probálta már valaki?
Én igen.Mikor feltettem a PR1.1-t, azt az uda-t tettem fel én is.Semmi gond nincs vele.Igaz azóta csináltam magamnak saját uda-t a PR1.1-hez, és azóta azt használom, de még nincs teljesen kész.Vagy is jól működik, de még tesztelgetek pár dolgot, és nem végleges. A másik meg hogy ügye mindenki tűkön ül már, és nem tudni hogy azon a bizonyos skandi PR1.1-től, mennyire lessz eltérő a hivatalos, mert változtatnak az biztos, ha lessz belőle valami.Ha van rá igény akkor holnap felteszem a PR1.1 uda-mat, de én már jan 28-ig inkább várok, mert most az a hivatalos megjelenése a PR1.1-nek. Aztán hogy mi lessz belőle? :whaaa:
stukker
Köszi. Á nem szegi nekem a kedvem semmi, nem most kezdtem.Hozzá szoktam én már ehez, hogy szivességből,örömmel teszi az ember, és kap jót is és rosszat is.A gáz hogy aki rosszat ír az nem mer ide a fórumba írni, csak pü-be, mert ....Na de jól van ez így. Több jót kaptam én már ebből, mint rosszat. :yeah:

BZS Köszi a választ

Akkor most felrakom és próba. Aztán ha egyszer kapunk gyárit(HUN) akkor jön a tiéd.

Más. Én is köszönöm az eddigi munkádat már tubin is a te dolgaid használtam, teljes elégedettséggel . Eddig csak olvastam a fórumot (így is mindenre választ kaptam). Itt amennyire "tudásom" engedi megpróbálok aktívabban részt venni a főzésben.
NOKIA N8+BZS N8 13.16 uda v1.101
bzs73
3. szint
3. szint

Más. Én is köszönöm az eddigi munkádat már tubin is a te dolgaid használtam, teljes elégedettséggel . Eddig csak olvastam a fórumot (így is mindenre választ kaptam). Itt amennyire "tudásom" engedi megpróbálok aktívabban részt venni a főzésben.
Na ennek örülök hogy egy régi tubis is itt van. :yeah:
Főzésben annyira kell résztvenni, hogy tapasztalatokat, észrevételeket,hibajelentéseket, és természetesen megvalósítható ötleteket várok.Így ment ez a tubinál is, és jó is volt.Sokat segített a nép, és hát meg is vot az eredménye.Jó dolgok, és jó társaságok jöttek össze a letöltéseknél. Üdv.
-Dr-Strust-
Moderátor
Moderátor
Készüléktípus: Sony Xperia Z
Has thanked: 31 times
Been thanked: 32 times

Re: Nokia N8-00

Hozzászólás Szerző: -Dr-Strust- »

HX-Patcher @ Symbian^3
Még nincs kiadva, de már csak napok kérdése :)
KépKépKép
Kép
Kép
gyula84
2. szint
2. szint
Készüléktípus: Note10 Plus + Nokia 808
Has thanked: 2 times
Been thanked: 2 times

Re: Nokia N8-00

Hozzászólás Szerző: gyula84 »

-Dr-Strust- írta:HX-Patcher @ Symbian^3
Még nincs kiadva, de már csak napok kérdése :)
KépKépKép
ennek most mi is az értelme? annyi, hogy nem kell átírogatnom? nekem :D inkább átírom én :D azért remélem nem csak hackeltre lesz telepíthető :D
bzs73
3. szint
3. szint

Lehet tölteni a v1.08 -t.
Válasz küldése

Vissza: “Modding”