Nokia N8-00

Kizárólag Nokia N-szériával foglalkozó témák
-Dr-Strust-
Moderátor
Moderátor
Készüléktípus: Sony Xperia Z
Nem: Férfi
Has thanked: 31 times
Been thanked: 32 times

Re: Nokia N8-00

Hozzászólás Szerző: -Dr-Strust- »

1 Ne idézzetek kilométeres szövegeket!
2 tanuljatok meg idézni! Aki nem tud, az csak a nevet írja be akihez szól a hsz-e...
Amúgy nem nagy ördöngősség
Rákattintotok az idézet gombra és kész... Ha viszont mindenáron kézzel szeretnétek akkor így kell:
Quote gombra katt
A kerek zárójelek a szögletesek helyett vannak! Szóval elvileg szögletes zárójel kell, csak úgy nem tudom megmutatni...
Szóval quote gom megnyomása után kaptok egy ilyet:
(quote)(/quote)
Ezt tovább lehet szerkeszteni így:
Tehát az első quote után nyomsz egy egyenlőt és shift+2 azaz macskakörömbe írod a nevet
(quote="a neve annak akitől idézel")A szöveg amit idézel(/quote)
Ez így fog kinézni szögletessel:
a neve annak akitől idézel írta: A szöveg amit idézel
tadammm :)
Javítsátok ki, ha nem sikerül!

De van még egy megoldás...
Egy hozzászólásban több embertől szeretnél idézni, én azt úgy szoktam, hogy görgőkattal kattintok az idézés gombra így megnyílik új ablakban... Ezt kimásolom és begyűjtöm őket egy hsz-be... Így nem kell kézzel szerkesztgetni, max kitörlöd a felesleges részeket, hogy ne legyen hosszú a hsz...
Majd szépen alájuk írkodod a véleményed... nem nagy ördöngösség :D ördöngösség
Köszi :)
Kép
Kép
deurob
1. szint
1. szint
Készüléktípus: GS4
Has thanked: 17 times
Been thanked: 1 time

Hozzászólás Szerző: deurob »

Ha vki próbált már Jewel Quest vagy Jewel Quest-szerű játékot ... melyiket érdemes feltelepíteni, ami rendesen működik?
karak
1. szint
1. szint
Készüléktípus: GT-i9100 Galaxy SII.Black+N700
Has thanked: 26 times
Been thanked: 2 times

Hozzászólás Szerző: karak »

Mit csinált a Nokia az Ovi maps-szal?Mert aktív lett az irànytu.Ràtapiztam és kérdezte aktiválom-e.Azelõtt nem kérdezett rá.Vagy csak nem vettem észre?
Telóim 1999-től napjainkig:
(3310,3650,6600,N70,N73,6220Classic,N85,5800,N8,Nokia 700)
Samu Galakszis 2 :).
Salmi
Admin segéd
Admin segéd
Készüléktípus: N808 + N9 + Mate 10 Pro
Has thanked: 68 times
Been thanked: 135 times
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: Salmi »

szjoubert írta:másik kérdés hogy azt nem lehet ezen már beállítani hogy egy névjegyhez több "mobil" szám van rendelve
és azok között úgy teszek különbséget hogy szerkesztésnél én magam mellé írom hogy pl. Mobil (Erzsi) a másik
meg Mobil (Attila) helyette most csak az előre beállítottak vannak. :S
Az N82 be lehetett szerkeszteni az adattípusokat... itt nem?! :(
köszi
Próbálgattam, de úgy néz ki nem lehet.
mokany
Újonc
Újonc
Készüléktípus: N8
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Hozzászólás Szerző: mokany »

Sziasztok! Nem tudok bemenni az OVI áruházba, pedig megvan a NOKIA fiókom is. Minden más oldalra fel tudok menni. Mi lehet ennek az oka? Jó lenne ha valaki tudna erre válaszolni.

Előre is köszönöm!

Üdv
streetracing
1. szint
1. szint
Készüléktípus: N8
Has thanked: 0
Been thanked: 1 time

Hozzászólás Szerző: streetracing »

Létezik olyan progi a telefonra amivel gyorsulást lehetne mérni. Illetve olyan ami azt mutatja hogy most milyen erő hat a telefonra a gyorsulás következtében?
BMW M Power
szezol
Újonc
Újonc
Készüléktípus: NOKIA N8.00_DG + 6233
Has thanked: 6 times

Hozzászólás Szerző: szezol »

Zsouel írta:
hjocco írta:
szezol írta:Sziasztok!
Nekem olyan "hibajelenséget" produkál az N8-asom, hogy itthon a wifim-re szépen fel van csatlakozva, onnan megy a net, de ha elmegyek itthonról akkor megőrül a teló, ha valami olyan alkalmazást akarok elindítani amihez kellene net, pl OVI maps. Olyankor másodpercenként felvillan h: Wlan keresése, rámegyek a mégse-re és újra beadja és ezt addig játsza amég nem tudom kicselezni a menü gombbal (hosszan nyomom és bezárom az OVI maps-ot).
Kérdésem az lenne, hogy le lehet-e tiltani a WLan-t, úgy mint amikor a bluetooth-t kikapcsolom? vagy van-e erre a problémára valami okos megoldás?
Köszi!
bocs.elértettem a kérdést,de én úgy csináltam,hogy az internet hozz.fér.pont alol kitörlöm a pontokat és csak a nem besoroltak alatt hagyom.Így nem talál semmit nincs hova erőlködjön..de ha a sim-t ki-be rakod vissza áll minden alapba.
en nem toroltem soha semmilyen hozzaferesi pontos es megsem csatlakozik csak akkor ha en akarom..egyszeruen vagy ki kell kapcsolni az automata keresest vagy a wlant arra kell allitani h kerdezzen ra..ennyi :D
Nálam sajna nem jó, beállítottam úgy ahogy leírtad, de nekem az a baj, hogy állandóan rákérdez másodpercenként és így kilépni is elég necces az alkalmazásból. OVI mapsnál is ezt csinálta, de azt meg tudtam oldani az alkalmazás beállításoknál kivettem, hogy ne használja a netet, de pár játéknál amibe még induláskor van 1 kis netes reklám azzal továbbra is fennáll ez a probléma. Ezeknél állandóan elkezdi észnélkül keresni a netet. (nincs mobilnet előfizetve ezért itthon szoktam wifi-ről használni, de ha elmegyek itthonról akkor meg így járok vele)
Zsouel
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia N8+E75
Has thanked: 1 time

Hozzászólás Szerző: Zsouel »

Nálam sajna nem jó, beállítottam úgy ahogy leírtad, de nekem az a baj, hogy állandóan rákérdez másodpercenként és így kilépni is elég necces az alkalmazásból. OVI mapsnál is ezt csinálta, de azt meg tudtam oldani az alkalmazás beállításoknál kivettem, hogy ne használja a netet, de pár játéknál amibe még induláskor van 1 kis netes reklám azzal továbbra is fennáll ez a probléma. Ezeknél állandóan elkezdi észnélkül keresni a netet. (nincs mobilnet előfizetve ezért itthon szoktam wifi-ről használni, de ha elmegyek itthonról akkor meg így járok vele)
A beallitasok utan probalj egy ujrainditast..mas otletem mar nincs..nem ertem igazan h ha ki van kapcsolva rajta az automata kereses akkor miert keress :?3: :hmm2:
Üvegtigris az Isten:-) GlassTiger forever:-)
Zsouel
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia N8+E75
Has thanked: 1 time

Hozzászólás Szerző: Zsouel »

mokany írta:Sziasztok! Nem tudok bemenni az OVI áruházba, pedig megvan a NOKIA fiókom is. Minden más oldalra fel tudok menni. Mi lehet ennek az oka? Jó lenne ha valaki tudna erre válaszolni.

Előre is köszönöm!

Üdv
Probaltad szamgepen keresztul :?3:
Üvegtigris az Isten:-) GlassTiger forever:-)
szezol
Újonc
Újonc
Készüléktípus: NOKIA N8.00_DG + 6233
Has thanked: 6 times

Hozzászólás Szerző: szezol »

hjocco írta:
Zsouel írta:
A beallitasok utan probalj egy ujrainditast..mas otletem mar nincs..nem ertem igazan h ha ki van kapcsolva rajta az automata kereses akkor miert keress :?3: :hmm2:
vagy probald ki amit javasoltam hjocco
Most megpróbáltam így is, ahogy írtad, kitöröltem a társított Wlan-t meg a gyárilag beállított mobilnetet és a wap profilokat is a listából, de még kikapcsolt Wlan keresés mellett is ugyanúgy elkezdi keresni a játék elindításakor a Wlan-t... (legfeljebb majd csak itthon játszok vele :lol: vagy előfizetek valami mobilnetes csomagra, mert úgylátszik ez a teló nincs meg net nélkül :roll: )
Válasz küldése

Vissza: “N-széria”