Nokia N95
-
- 1. szint
- Készüléktípus: Nokia Lumia 800
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Re: Nokia N95
Sziasztok!Engem az érdekelne, hogy hogyan lehetne tolni a gyári zenelejátszóra egy kis hangerőt, mert nem vmi izmos :-\ Vagy másik lejátszóprogram erősebb hangot tud adni?
- Damir
- Kiemelt 6. szint
- Has thanked: 48 times
- Been thanked: 349 times
Szia!Sly65 írta:Sziasztok!Engem az érdekelne, hogy hogyan lehetne tolni a gyári zenelejátszóra egy kis hangerőt, mert nem vmi izmos :-\ Vagy másik lejátszóprogram erősebb hangot tud adni?
Szerintem semmi gond nincs a teló hangerejével, vagyis én még nem érzékeltem volna, hogy több kéne...
Felhangosítottad teljesen?
- vastagpeti
- Újonc
- Készüléktípus: 5800 XpressMusic Tube Blue
Hali!Damir88 írta:Szia!Sly65 írta:Sziasztok!Engem az érdekelne, hogy hogyan lehetne tolni a gyári zenelejátszóra egy kis hangerőt, mert nem vmi izmos :-\ Vagy másik lejátszóprogram erősebb hangot tud adni?
Szerintem semmi gond nincs a teló hangerejével, vagyis én még nem érzékeltem volna, hogy több kéne...
Felhangosítottad teljesen?
Én rádugtam egy XBS-es fejhalgatót, és szerintem elég brutálul szól!!
Szerintem csak füles kérdése, a telefonból jön elegendő hang!!
- moco
- Fő moderátor
- Készüléktípus: Samsung Note 20
- Nem: Nő
- Has thanked: 930 times
- Been thanked: 1093 times
szerintem lcg jukebox-szal hangosabban szólnak a zenék, mint a gyárival
VESZEKEDNI CSAK PRIVÁTBAN LEHET! AKI A FÓRUMBAN VESZEKSZIK,1 HÉTRE KITILTOM !!
S10+ Dual / SGS4
S10+ Dual / SGS4
- Segal
- Admin segéd
- Készüléktípus: Samsung Galaxy S8+
- Has thanked: 119 times
- Been thanked: 747 times
én feltettem anno a progit ugyan fent is van még de nem használom ha agyárit jól beállítja az ember szerintem jobban szól mint az lcgmoco írta:szerintem lcg jukebox-szal hangosabban szólnak a zenék, mint a gyárival
- potter55
- Moderátor
- Készüléktípus: Nokia N73
- Nem: Férfi
- Has thanked: 10 times
- Been thanked: 551 times
Egyetértek. Én is régebben felraktam a programot, egyszer kétszer használtam és utána le is szedtem mert nálam a gyári jobb, lehet azért mert jók a beállításai.Segal írta:én feltettem anno a progit ugyan fent is van még de nem használom ha agyárit jól beállítja az ember szerintem jobban szól mint az lcgmoco írta:szerintem lcg jukebox-szal hangosabban szólnak a zenék, mint a gyárival
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.
Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki.
Nokia mobilok zenei klipekben.
Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki.
Nokia mobilok zenei klipekben.
- Damir
- Kiemelt 6. szint
Én is gyárit használom, nekem egyáltalán nem tetszett az LCG....potter55 írta:Egyetértek. Én is régebben felraktam a programot, egyszer kétszer használtam és utána le is szedtem mert nálam a gyári jobb, lehet azért mert jók a beállításai.Segal írta:én feltettem anno a progit ugyan fent is van még de nem használom ha agyárit jól beállítja az ember szerintem jobban szól mint az lcgmoco írta:szerintem lcg jukebox-szal hangosabban szólnak a zenék, mint a gyárival
-
- Újonc
- Készüléktípus: n95
Re: Nokia N95 sw fissités
sziasztok!mivel nem szeretném végigolvasni ezt vagy a sw frissitős fórumot,lenne egy kérdésem:31 szoft van a telómon és vissza szeretném rakni a 30-at .meg lehe ezt phoenixel oldani,és hogyan? 30 szoft le van töltve,de nem hajlandó feltenni booth menü után hibát ir ki.a segitséget előre is köszönöm!Dani
- Damir
- Kiemelt 6. szint
Re: Nokia N95 sw fissités
Szia!danika írta:sziasztok!mivel nem szeretném végigolvasni ezt vagy a sw frissitős fórumot,lenne egy kérdésem:31 szoft van a telómon és vissza szeretném rakni a 30-at .meg lehe ezt phoenixel oldani,és hogyan? 30 szoft le van töltve,de nem hajlandó feltenni booth menü után hibát ir ki.a segitséget előre is köszönöm!Dani
Otthon nem tudod visszatenni, csak gsm boltban tudják boxal.
- vadlud
- 1. szint
- Készüléktípus: N95-C6-00 samsung galaxy w
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 1 time
Nálam két hét alatt sem küldött semmit.pepezino írta:Sziasztok!
Csak érdeklődnék, hogy használja e valaki a messmo nevű, internet alapú sms küldő progit. Kíváncsi lennék, hogy mennyire megbízható, mert hogy a működéséhez meg kell adni a tel.számot. Viszont nagyon jó proginak tűnik.
A válaszokat előre is köszönöm!