Nokia E72
-
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia E72
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Re: Nokia E72
"Szerintem ezt rosszul gondoljátok. A wifi-t nem a pozíció meghatározására használja a telefon, ugyanis arra nem is lehet, hanem az ephemeris adatok letöltésére, amit az assisted GPS esetében mobilneten keresztül tölt le a telefon.
air "
Magyarul?
topi mackó
air "
Magyarul?
topi mackó
- Salmi
- Admin segéd
- Készüléktípus: N808 + N9 + Mate 10 Pro
- Nem: Férfi
- Has thanked: 68 times
- Been thanked: 135 times
- Kapcsolat:
Topi, az Enciklopédiánkban megtalálod a pontos definícióját az A-GPS-nek: viewtopic.php?f=149&t=2894#agps
-
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia E72
-
- Újonc
- Készüléktípus: E72
hello!
Van már valakinek megoldása, hogy a mail for exchange-t lehessen használni MS Exchange 2003 levelezőszerverrel?
Van már valakinek megoldása, hogy a mail for exchange-t lehessen használni MS Exchange 2003 levelezőszerverrel?
-
- Újonc
- Készüléktípus: nokia E72
Hali,segítsetek kérlek mi lehet a probléma? Van olyan játék a telómon amivel online lehet játszani(chess,online poker) ezekkel tudtam is wifin keresztül nyomni,ám azt vettem észre tegnap hogy nem akar kapcsolódni a szerverhez egyik online játéknál sem most letöltöttem a bwin online póker klienset is és az is hibaüzenettel kidob mi történhetett?
Szerk.:
valakis segítsen mert már szétb.... Az ideg nem tudom miért nem enged be egyik online játék szerverébe sem az oviról szedtem le a multi pókert is meg a chess lite-ot is és csak kapcsolódni próbál de semmi... A póker még le is fagy mikor ki akarok lépni,a bwin texas poker az is kapcsolódáskor hiba jön és ennyi:( megőrülök mert tudom hogy nem állítottam el semmit,nem tudom hol a hiba... Mi lehet??? Most is erről írol tehát a wifivel nem lehet gond...
Szerk.:
valakis segítsen mert már szétb.... Az ideg nem tudom miért nem enged be egyik online játék szerverébe sem az oviról szedtem le a multi pókert is meg a chess lite-ot is és csak kapcsolódni próbál de semmi... A póker még le is fagy mikor ki akarok lépni,a bwin texas poker az is kapcsolódáskor hiba jön és ennyi:( megőrülök mert tudom hogy nem állítottam el semmit,nem tudom hol a hiba... Mi lehet??? Most is erről írol tehát a wifivel nem lehet gond...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára potter55 2011-01-25 kedd 20:41:31-kor.
Ok: Tudod szerkeszteni a hozzászólásodat, legközelebb erre figyelj oda. Köszönöm.
Ok: Tudod szerkeszteni a hozzászólásodat, legközelebb erre figyelj oda. Köszönöm.
-
- Újonc
- Készüléktípus: nokia E72
a no limit texas holdem is avval a hibaüzenettel kidob hogy connection lost error -7
a bwin error -1 el dob ki hát nem hiszem el :a
- MrAngelo
- Kiemelt 5. szint
- Készüléktípus: LG G4 + Sony Xperia Tab Z
- Has thanked: 52 times
- Been thanked: 86 times
bigvicktorka írta:a no limit texas holdem is avval a hibaüzenettel kidob hogy connection lost error -7
Még mindig tudod szerkeszteni a hozzászólásod! Potter már szólt neked.bigvicktorka írta:a wsop is connection lost hibával dob ki...
Próbáltad újraindítani a telód?
-
- Újonc
- Készüléktípus: N97 mini
Sziasztok!
A feleségem e72-jéről egy fagyás után eltűnt minden e-mail és sms. Még az e-mail fiókok is. Van valami ötletetek,hogy mi történhetett és hogyan szerezhetem vissza az elveszett adatokat? Nagyon fontos lenne! Biztonsági mentést sajnos elég régen csinált.
Köszi a segítséget előre is.
A feleségem e72-jéről egy fagyás után eltűnt minden e-mail és sms. Még az e-mail fiókok is. Van valami ötletetek,hogy mi történhetett és hogyan szerezhetem vissza az elveszett adatokat? Nagyon fontos lenne! Biztonsági mentést sajnos elég régen csinált.
-
- 2. szint
- Készüléktípus: N78 E72
- Has thanked: 17 times
- Been thanked: 8 times
Ha nincs mentésed akkor az SMS-ek elvesztek. Az email-ekkel más a helyzet. Remélhetőleg nem POP3-mal használta a levelezést hanem IMAP-pal, ebben az esetben a levelek mind a szerveren vannak, tehát nem vesztek el, csak újra be kell állítani a postafiókot, és letölteni az utolsó x db levelet.Gunga írta:Sziasztok!
- MrAngelo
- Kiemelt 5. szint
- Készüléktípus: LG G4 + Sony Xperia Tab Z
- Has thanked: 52 times
- Been thanked: 86 times
Ilyet akkor csinál ha az üzenetek mentése a kártyára van állítva és kiveszed. Szerintem visszaállt telmemre. (üzenetek>beállítások>egyéb>mentés helye)Gunga írta:Sziasztok!