Nem az alkalmazáskezelőből kell indítan,hanem,a menű/alkalmazások és ott van egy ikon.Zöld iránytű a neve térképek.tamas07 írta:az térképek progi az a sis fájl
Nokia 5230
- Walaki01
- 4. szint
- Készüléktípus: Nokia 5800 Xpress Red
- Nem: Férfi
- Has thanked: 34 times
- Been thanked: 130 times
Re: Nokia 5230

Számolj le a negatív hozzáállással, mint a nem fog sikerülni! Legyél pozitív! Biztosan el fogom rontani.
Az áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyik nincs áram alatt. Csak más a fogása.
-
- 1. szint
- Has thanked: 0
- Been thanked: 1 time
Van új firmware:
A készülékünkhöz elérhető legújabb szoftver:
Verzió:: 40.0.003
Hasonlítsa össze a számokat:
Ha ez a verziószám nagyobb, mint a jelenlegi szoftververziónk, akkor telepítsük most az újabb szoftvert, hogy letölthessük a legújabb funkciókat, alkalmazásokat és fejlesztéseket. Ugrás a Nokia Szoftverfrissítő letöltési oldalára
Fel is tettem, sokkal több hely van írásnál, olyan lett, mint az 5800-é, valamint bekerült chat kliens, stb.
A készülékünkhöz elérhető legújabb szoftver:
Verzió:: 40.0.003
Hasonlítsa össze a számokat:
Ha ez a verziószám nagyobb, mint a jelenlegi szoftververziónk, akkor telepítsük most az újabb szoftvert, hogy letölthessük a legújabb funkciókat, alkalmazásokat és fejlesztéseket. Ugrás a Nokia Szoftverfrissítő letöltési oldalára
Fel is tettem, sokkal több hely van írásnál, olyan lett, mint az 5800-é, valamint bekerült chat kliens, stb.
-
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia 5230
- Been thanked: 0
Lehet kapni ehhez a típushoz olyan kiegészítőt, amivel a Wifi használata lehetővé válik?
Kerestem USB adapter néven, de azoknak a csatlakozói nem a telefonhoz valók, hanem normál PC USB csatlakozók.
Kerestem USB adapter néven, de azoknak a csatlakozói nem a telefonhoz valók, hanem normál PC USB csatlakozók.
- Petiken86
- Újonc
- Készüléktípus: N86 White
Sziasztok!
Nokia 5230-ra fel szeretném tenni a QuickOffice v6.2.169 -ot!Ez elvileg kompatibilis a tellel!
De nem sikerül!Ebben kellene segítség.A progit innen töltöttem le és ahogy le volt írva singóztam és azt telepítem amit írnak...,de mikor fel akarom telepíteni PC Suite segítségével akkor kiírja hogy :" Nem lehet telepíteni a tanúsítvány megakadályozza"!Megpróbáltam azt is h telefonra felraktam és onnan telepíteni,de ugyan ezt írja ki! Szoftvert is frissítettem igaz itt írják h már van újabb ( 40.0.003 ) de nekem NSU még a 20ast írja legújabbnak!jah és a Szoftvertelepítés: MIND-re van állítva, Online tanúsítv.ellenörz.: KI-re , Alapértelmezett webcímnek meg nincs beállítva semmi! igazából nem tudom mi lehet a gond!
Ha valaki tudna hasznos tanácsot adni esetleg segíteni az nagyon jó lenne!
Üdv! Petike!
Nokia 5230-ra fel szeretném tenni a QuickOffice v6.2.169 -ot!Ez elvileg kompatibilis a tellel!
De nem sikerül!Ebben kellene segítség.A progit innen töltöttem le és ahogy le volt írva singóztam és azt telepítem amit írnak...,de mikor fel akarom telepíteni PC Suite segítségével akkor kiírja hogy :" Nem lehet telepíteni a tanúsítvány megakadályozza"!Megpróbáltam azt is h telefonra felraktam és onnan telepíteni,de ugyan ezt írja ki! Szoftvert is frissítettem igaz itt írják h már van újabb ( 40.0.003 ) de nekem NSU még a 20ast írja legújabbnak!jah és a Szoftvertelepítés: MIND-re van állítva, Online tanúsítv.ellenörz.: KI-re , Alapértelmezett webcímnek meg nincs beállítva semmi! igazából nem tudom mi lehet a gond!
Üdv! Petike!
Formula 1 FAN!
- Walaki01
- 4. szint
- Készüléktípus: Nokia 5800 Xpress Red
- Has thanked: 34 times
- Been thanked: 130 times
Quickoffice Base Package kell hozzá.Először azt kell telepíteni!Anélkül nem települ.Petiken86 írta:Sziasztok!
Üdv! Petike!

Számolj le a negatív hozzáállással, mint a nem fog sikerülni! Legyél pozitív! Biztosan el fogom rontani.
Az áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyik nincs áram alatt. Csak más a fogása.
-
- Újonc
- Has thanked: 2 times
erre a kérdésre a válasz engem is érdekel.Quarker írta:Lehet kapni ehhez a típushoz olyan kiegészítőt, amivel a Wifi használata lehetővé válik?
elöre is köszönöm
- Damir
- Kiemelt 6. szint
- Has thanked: 48 times
- Been thanked: 349 times
Ilyen lehetőség nincs....yamael írta:erre a kérdésre a válasz engem is érdekel.Quarker írta:Lehet kapni ehhez a típushoz olyan kiegészítőt, amivel a Wifi használata lehetővé válik?
elöre is köszönöm
-
- Újonc
- Has thanked: 2 times
Azt olvastam valamelyik oldalon, hogy tv-re csak a hangot viszi ki.Képet nem , esetleg megoldható-e valahogy?
elöre is köszi
elöre is köszi
- Damir
- Kiemelt 6. szint
- Has thanked: 48 times
- Been thanked: 349 times
Nem tudja a készülék. Úgy látszik inkább 5800-t kellett volna venned, az tudja ezeket.yamael írta:Azt olvastam valamelyik oldalon, hogy tv-re csak a hangot viszi ki.Képet nem , esetleg megoldható-e valahogy?
elöre is köszi

- sludgeboy
- 1. szint
- Készüléktípus: Samsung Galaxy S2
- Has thanked: 24 times
- Been thanked: 5 times
- Kapcsolat:
Azoktól szeretnék tanácsot kérni vagyis inkább kérdezném, hogy akik frissítettek a 40.6.3 fw rá tudtak e tolni főzött romot?
Vagy melyik az a fw amelyik még kompatibilis mondjuk mg 3.88-val?
Illetve tudom ha átírom a PC ugrik a gari viszont a:
059C818 T-Mobile Hungary HU Black Chrome Free Navi V2 helyett
ha ezt rátolom nem lesz e gond?
059B721Euro 3 Black CWM
azért kérdezem mert gyanítom szolgáltatófüggő és esetleg ha más fw tolok rá nem kavar e bele a dolgokba?
köszönöm
Vagy melyik az a fw amelyik még kompatibilis mondjuk mg 3.88-val?
Illetve tudom ha átírom a PC ugrik a gari viszont a:
059C818 T-Mobile Hungary HU Black Chrome Free Navi V2 helyett
ha ezt rátolom nem lesz e gond?
059B721Euro 3 Black CWM
azért kérdezem mert gyanítom szolgáltatófüggő és esetleg ha más fw tolok rá nem kavar e bele a dolgokba?
köszönöm
"Dead but dreaming for her light, at the gates, of silent memory"
●►[ROM][V7.8] Dirty Unicorns 4.4.4 [i9100] ◄●
●►[ROM][V7.8] Dirty Unicorns 4.4.4 [i9100] ◄●