N8 CFW/MOD

Készülékek tuningolásával, megváltoztatásával, stb kapcsolatos fórumok
bzs73
3. szint
3. szint
Készüléktípus: Sony Z3 Compact
Nem: Férfi
Has thanked: 59 times
Been thanked: 415 times

Re: N8 CFW/MOD

Hozzászólás Szerző: bzs73 »

minneapolis írta:Hello.Nekem az lenne a kérdésem, hogy egy angliából behozott nem magyar szoftverű telefonra is fel lehet tenni az áltadal készített szoftvert, hogy magyar legyen? A válszt előre is köszönöm. Üdv.
Az enyém is onnan van, és euro3 van rajta magyar nyelvel, főzött uda-val.Semmi gond nincs. Felrakással szerintem már várjál pár napot, mert jön ki az új hivatalos fw, és akkor én is adok ki új uda-t.
Bár 10 perc az egész, szóval te tudod.Legalább szokod. :mrgreen:
GeorgeBrown
Újonc
Újonc
Készüléktípus: n8-00
Has thanked: 3 times
Been thanked: 1 time

Hozzászólás Szerző: GeorgeBrown »

t-s szoftbol kettő is van fent most felraktam a 2-st és nekem így gyorsabb a telefon létezne?

kipróbáltam minden modot.
minneapolis
Újonc
Újonc
Készüléktípus: n8
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Hozzászólás Szerző: minneapolis »

Köszi szépen bzs a gyors válaszod.kipróbálom mindkettőt.hello.
bzs73
3. szint
3. szint

GeorgeBrown írta:t-s szoftbol kettő is van fent most felraktam a 2-st és nekem így gyorsabb a telefon létezne?

kipróbáltam minden modot.
Ezt hogy érted? Nem értem.kettő is van.Miből?t-s szoftból. :hmm2: Vagy most azt mondod hogy a gyári t-s szoft, gyorsabb meg jobb mint az összes mód?Ha igen akkor használd azt.
Mondjuk nem tudom milyen mod-okat raktál fel.

minneapolis: Minek mindkettő? A külömnbség hogy az eggyikben van ovi maps, a másikban nincs. Én a másikat javaslom. :mrgreen:
bzs73
3. szint
3. szint

Na hát én is utánajártam jobban ennek a 25 és 30fps-nek, és jópár hozzáértő emberrel beszéltem.
A végeredmény hogy 25fps lessz, 12 Mbit/s-os bitrátával.Többet ér mint a 30fps 9 bitrátával. Sok mindent elbírnák erről mondani, de felesleges lenne belemászni.
Több hátráy van a 30fps-ből, és kész.Akik azzal jönnek hogy samsung meg hasonló mobilok hd-t vesznek 30fps-el, azok nézzék meg hogy mennyi a bitráta.Ált 6-8 között.Mint írtam az N8 is már viszonylag tökéletesen vesz 30fps-el, és 9bitrátával, de engem ma több hozzáértő meggyőzött hogy ennél a készüléknél jobban járok a 25fps-el,de minden más mobilnál is.Ez az 5fps csak parasztvakítás,és pl lejátszásoknál is csak hátrány,de lehetne még sorolni.

Akik azal jönnek hogy nem 1-2 mod kijött már,amik hd-t 30fps-el vesznek,azok nézzék meg hogy hol ez a hiba, hol az.A lényeg hogy nálam marad a 25fps.
tzolee
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia N8
Has thanked: 1 time
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: tzolee »

bzs73 írta:Na hát én is utánajártam jobban ennek a 25 és 30fps-nek, és jópár hozzáértő emberrel beszéltem.
A végeredmény hogy 25fps lessz, 12 Mbit/s-os bitrátával.Többet ér mint a 30fps 9 bitrátával. Sok mindent elbírnák erről mondani, de felesleges lenne belemászni.
Több hátráy van a 30fps-ből, és kész.Akik azzal jönnek hogy samsung meg hasonló mobilok hd-t vesznek 30fps-el, azok nézzék meg hogy mennyi a bitráta.Ált 6-8 között.Mint írtam az N8 is már viszonylag tökéletesen vesz 30fps-el, és 9bitrátával, de engem ma több hozzáértő meggyőzött hogy ennél a készüléknél jobban járok a 25fps-el,de minden más mobilnál is.Ez az 5fps csak parasztvakítás,és pl lejátszásoknál is csak hátrány,de lehetne még sorolni.

Akik azal jönnek hogy nem 1-2 mod kijött már,amik hd-t 30fps-el vesznek,azok nézzék meg hogy hol ez a hiba, hol az.A lényeg hogy nálam marad a 25fps.
Huráááá :lol3: :taps4:
kenderke
Újonc
Újonc
Készüléktípus: N8-00
Been thanked: 1 time

Hozzászólás Szerző: kenderke »

Megjelent egy frissítés, méghozzá a videó lejátszónál a feliratokat is kezeli! Nálam a frissítéseknél (pl: ovisuite) nem jelenik meg ez a lehetőség! A készüléken a modolt sw van, lehet ezért nem?
markanera
Újonc
Újonc
Készüléktípus: n82 n8
Has thanked: 1 time
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: markanera »

Az lenne a kérdésem, hogy ha bármilyen főzött firmware van a telón akkor lehet ezeket a gyári frissítéseket ráereszteni? Mondjuk ha H2O vagy BZS firmware-röl van szó.? NEM MEREM! :D
minneapolis
Újonc
Újonc
Készüléktípus: n8

Hozzászólás Szerző: minneapolis »

Még annyi kérdésem lenne, hogy amit a Navifirm programmal letöltök firmwaret az full alap n8 független szoft?ha nem akarok semmi buherát azt csak kicserélem a telón lévő angol szoftal és kész?
Todo
5. szint
5. szint
Készüléktípus: Galaxy S7
Has thanked: 56 times
Been thanked: 444 times

Hozzászólás Szerző: Todo »

minneapolis írta:Még annyi kérdésem lenne, hogy amit a Navifirm programmal letöltök firmwaret az full alap n8 független szoft?ha nem akarok semmi buherát azt csak kicserélem a telón lévő angol szoftal és kész?
Helló!
Igen! A telod szinének megfelelő EURO3-as firmware-t letöltöd az tartalmazza a Magyar nyelvet is!
Üdv: Todo
Válasz küldése

Vissza: “Modding”