Nokia Térképek
-
- Újonc
- Készüléktípus: 5800 n97mini
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Re: Ovi Térképek (Ovi Maps)
huha gps pipával megfogtál :S térképek beállításánál vagy beállításokban és azon belül hol?
köszönöm a válaszod
köszönöm a válaszod
- Walaki01
- 4. szint
- Készüléktípus: Nokia 5800 Xpress Red
- Nem: Férfi
- Has thanked: 34 times
- Been thanked: 130 times
Tehát:
Beállítások/telefon/alk beállítások/helymeghatározás/helymeghatározási módszerek.Itt kell kivenni úgy a pipákat,hogy csak a beépített GPS előtt maradjon meg.
Beállítások/telefon/alk beállítások/helymeghatározás/helymeghatározási módszerek.Itt kell kivenni úgy a pipákat,hogy csak a beépített GPS előtt maradjon meg.
Számolj le a negatív hozzáállással, mint a nem fog sikerülni! Legyél pozitív! Biztosan el fogom rontani.
Az áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyik nincs áram alatt. Csak más a fogása.
-
- 5. szint
- Készüléktípus: Galaxy S7
- Has thanked: 56 times
- Been thanked: 444 times
Helló!darkblue18 írta:sziasztok,
miért van az,hogy ovi térképben offlinra van állítva a netelérés és mégis használja a netet??
hogyan tudom teljesen kilőni, hogy ne is próbáljon meg csatlakozni se
n97 mini telón??
köszönöm a válaszokat
De ha esetleg van valamilyen kis net csomagod pl.100MB akkor a kiegészitett elött is otthagyhatod a pipát, mert úgy sokkal gyorsabban talál jelet és alkalmanként csak 5-10 kB adatforgalmat generál! Én igy használom és tökéletesen müködik!
Üdv: Todo
-
- Újonc
- Készüléktípus: 5230
Ovi Maps 3.06 10wk36 b06 (béta)-t használok.
Eddig minden rendben volt vele, pár napja diagnosztizáltam a következő hibát, hogy kereséskor egyszerűen kilép az alkalmazásból. Mi lehet a kehéje?Van rá valami megoldás?
Előre is köszi!
Eddig minden rendben volt vele, pár napja diagnosztizáltam a következő hibát, hogy kereséskor egyszerűen kilép az alkalmazásból. Mi lehet a kehéje?Van rá valami megoldás?
Előre is köszi!
- Walaki01
- 4. szint
- Készüléktípus: Nokia 5800 Xpress Red
- Nem: Férfi
- Has thanked: 34 times
- Been thanked: 130 times
Mi ebből a tanulság? Nem kell Beta progikat használni. Szerintem,vagy töröld és tedd fel a régebbit,vagy várj,amíg megjelenik a végleges változat és tedd rá!
Számolj le a negatív hozzáállással, mint a nem fog sikerülni! Legyél pozitív! Biztosan el fogom rontani.
Az áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyik nincs áram alatt. Csak más a fogása.
-
- Újonc
- Készüléktípus: nokia 5230 navi
Sziasztok!
Jaj, nagyon nagy a problémám. Remélem vki tud nekem segíteni.
A történet eleje:
1 hónappal ezelőtt kaptam egy Nokia 5230 Navit. Nagyon örültem neki, már régóta tetszett ez a telefon. ( ha most kicsináltam, nem sokáig fogom élvezni, hogy megkaptam, mert kitekerik a nyakamat...)
Ma elkezdtem nézelődni egy kicsit a neten, hátha találok újabb térképet rá. Rá is akadtam a www.nokiaprogramok.hu weboldalra. És onnan letöltöttem ezt: Ovi_Maps_beta_v3.06.533_S60v5.sis
Pontosabban először Garmin térképet, de az nem települt rá, mindig azt írta a telcsi, hogy nem biztonságos a tanúsítvány, ezért nem engedi a telepítést. ( pedig kinyomtam a beállításokban a tanúsítvány ellenőrzését ) Utána próbálkoztam az Ovi Maps beta-val. Na ez települt is, DE telepítés közben kiírta nekem a telefon, hogy a fent lévő régi térkép minden egyes eleme törlődni fog, utcanevek, minden. Én hülye meg csak bőszen OK-éztam mindent. Szóval feltelepült, mondom megnézem már, rányomok a pozíció keresésre, azt írja, most nincsenek utcaneveim, ezért nem tud pozíciót keresni.
Hát jó, eltávolítottam, és visszaraktam ezt: Nokia Ovi Maps v3.03.246, ez elvileg a hivatalos, ingyenes nokia map. Ez is feltelepült rendesen, kezdtem is megnyugodni. De ha ezzel is rányomok a pozíció keresésre, hát elkezd keresni, de ebben sincsenek most utcák, hanem csak halvány zöld csíkok, meg a piros pötty is halvány, az antenna mellett a jel meg sárgán villog. Most is itt van mellettem, már kb. 10 perce kerestetek, de semmi. Amikor még nem bolygattam meg, akkor viszonylag gyorsan megtalált.
Valakinek van erre az egészre rálátása? Ja, kipipáltam, hogy csak a beépített GPS-t használja, mert amúgy sincs lóvé a kártyámon.
Ha valaki tudna nekem segíteni, azt nagyon megköszönném.
A történet eleje:
1 hónappal ezelőtt kaptam egy Nokia 5230 Navit. Nagyon örültem neki, már régóta tetszett ez a telefon. ( ha most kicsináltam, nem sokáig fogom élvezni, hogy megkaptam, mert kitekerik a nyakamat...)
Ma elkezdtem nézelődni egy kicsit a neten, hátha találok újabb térképet rá. Rá is akadtam a www.nokiaprogramok.hu weboldalra. És onnan letöltöttem ezt: Ovi_Maps_beta_v3.06.533_S60v5.sis
Pontosabban először Garmin térképet, de az nem települt rá, mindig azt írta a telcsi, hogy nem biztonságos a tanúsítvány, ezért nem engedi a telepítést. ( pedig kinyomtam a beállításokban a tanúsítvány ellenőrzését ) Utána próbálkoztam az Ovi Maps beta-val. Na ez települt is, DE telepítés közben kiírta nekem a telefon, hogy a fent lévő régi térkép minden egyes eleme törlődni fog, utcanevek, minden. Én hülye meg csak bőszen OK-éztam mindent. Szóval feltelepült, mondom megnézem már, rányomok a pozíció keresésre, azt írja, most nincsenek utcaneveim, ezért nem tud pozíciót keresni.
Hát jó, eltávolítottam, és visszaraktam ezt: Nokia Ovi Maps v3.03.246, ez elvileg a hivatalos, ingyenes nokia map. Ez is feltelepült rendesen, kezdtem is megnyugodni. De ha ezzel is rányomok a pozíció keresésre, hát elkezd keresni, de ebben sincsenek most utcák, hanem csak halvány zöld csíkok, meg a piros pötty is halvány, az antenna mellett a jel meg sárgán villog. Most is itt van mellettem, már kb. 10 perce kerestetek, de semmi. Amikor még nem bolygattam meg, akkor viszonylag gyorsan megtalált.
Valakinek van erre az egészre rálátása? Ja, kipipáltam, hogy csak a beépített GPS-t használja, mert amúgy sincs lóvé a kártyámon.
-
- 5. szint
Szia!abusa írta:Sziasztok!
A történet eleje:
Ma elkezdtem nézelődni egy kicsit a neten, hátha találok újabb térképet rá. Rá is akadtam a http://www.nokiaprogramok.hu weboldalra. És onnan letöltöttem ezt: Ovi_Maps_beta_v3.06.533_S60v5.sis
Ne félj a nyakad a helyén marad!Nem csináltál semmi visszafordíthatatlan problámát! Az a Maps amit telepítettél más térképet használ mint a régebbi verzió! A megoldás a következő:
Összedugod a telot a számitogéppel és elinditod az OVI suit progit és a térképeket (amire neked szükséged van) ráteszed a telóra! Egyébként mindegyik hivatalos és ingyenes csak a 3.06-os még csak beta (tesztelésre kiadva). Ha valami nem megy csak nyugi valaki mindig van itt aki segíteni tud!
-
- Újonc
Köszönöm a válaszod Todo!
Megcsináltam, amit írtál. Ovi Suit-ba be, ott Térképek. Akkor elkezd csatlakozni a térképszerverhez, majd egy idő után azt írja, hogy "Nem találhatok térképfájlok, meg hangutasítások a telefonon", vagy valami ilyesmit. Úgyhogy ez nem jött be. Akkor az Alkalmazások telepítésében van Ovi Térkép telepítése. Na azt is elkezdtem, de az meg azt írta először, hogy nincs kapcsolat a telefonnal, aztán meg azt, hogy nem lehet kapcsolódni a szolgáltatóhoz.
Ha tudsz, ebben is segíts légyszi, hogy miért nem sikerül egyik sem...
Megcsináltam, amit írtál. Ovi Suit-ba be, ott Térképek. Akkor elkezd csatlakozni a térképszerverhez, majd egy idő után azt írja, hogy "Nem találhatok térképfájlok, meg hangutasítások a telefonon", vagy valami ilyesmit. Úgyhogy ez nem jött be. Akkor az Alkalmazások telepítésében van Ovi Térkép telepítése. Na azt is elkezdtem, de az meg azt írta először, hogy nincs kapcsolat a telefonnal, aztán meg azt, hogy nem lehet kapcsolódni a szolgáltatóhoz.
-
- 5. szint
Szia!abusa írta:Köszönöm a válaszod Todo!
Igazából én sem vagyok profi ezen a téren de ha jóltudom akkor most az a teendő, hogy a telon megkeresed a CITIES mappát és kitörlöd! Ezután elinditod a progit és az létrehozza újra, majd csatlakozz Ovi Suitba és mielött a térképekkel próbálkozol a szoftverfrissitést indítsd el! Ha minden igaz itt fel kellene ajánlania a 3.04-es Maps-ot mert az már ujabb de nem béta majd miután ezt telepítetted akkor jöhetnek a térképek! Ha mégsem ajánlaná fel akkor pedig újabb próba a térképekkel! Kitartás! Hátha igy sikerül vagy közben meglátogatja ezt az oldal is valaki aki jártasabb a témában! Az biztos, hogy van megoldás!!!
-
- Újonc
Na halihó!
Szóval CITIES mappát nem találtam. qf-et már töröltem. Vagy azt sem tudom, hogy a telefonon is meg lehet keresni ezeket a mappákat? Én a gépen keresztül kerestem, meg töröltem ki a qf-et is. Meg nem tiszta, hogy milyen progit indítok el, mielőtt megnyitom Ovi Suite-ot?
Mindegy, most azzal próbálkozom, hogy újra rakom Ovi Suite-ot, mert ezt is írta egyik lehetséges megoldásnak.
Egy apró észrevétel: látom szegedi vagy. Akkor nem vagyunk nagyon messze egymástól, mert én meg deszki vagyok.
Szóval CITIES mappát nem találtam. qf-et már töröltem. Vagy azt sem tudom, hogy a telefonon is meg lehet keresni ezeket a mappákat? Én a gépen keresztül kerestem, meg töröltem ki a qf-et is. Meg nem tiszta, hogy milyen progit indítok el, mielőtt megnyitom Ovi Suite-ot?
Mindegy, most azzal próbálkozom, hogy újra rakom Ovi Suite-ot, mert ezt is írta egyik lehetséges megoldásnak.
Egy apró észrevétel: látom szegedi vagy. Akkor nem vagyunk nagyon messze egymástól, mert én meg deszki vagyok.