Szerintem nem fog menni, mert nem BB5-ös. Azt házilag nem tudod.Tommee75 írta:Sziasztok!
Nekem szükségem lenne a 6600 NHL-10 v5.53 firmware magyar verziójának product kódjára. Tudna esetleg valaki segíteni? Tudom, régi már a teló, de még jól működik, nem ártana neki egy kis frissítés.
Előre is köszi!
Üdv,
T
Szoftverfrissítés Phoenix-szel
- laci64
- Moderátor
- Készüléktípus: Galaxy S2
- Nem: Férfi
- Has thanked: 52 times
- Been thanked: 808 times
Re: Szoftverfrissítés Phoenix-szel
Ha valaki segít itt a fórumba neked egy hozzászólásával, ne felejtsd el megköszönni az idézet gomb felett lévő
kis gombbal!

- Toniobrian
- 3. szint
- Készüléktípus: Nokia E52
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Sziasztok!
Azt meg tudja mondani nekem valaki hogy mi a difi a sima euro, és a ctr euro között?
Azt meg tudja mondani nekem valaki hogy mi a difi a sima euro, és a ctr euro között?
- Damir
- Kiemelt 6. szint
- Has thanked: 48 times
- Been thanked: 349 times
Szia!Tommee75 írta:Sziasztok!
Nekem szükségem lenne a 6600 NHL-10 v5.53 firmware magyar verziójának product kódjára. Tudna esetleg valaki segíteni? Tudom, régi már a teló, de még jól működik, nem ártana neki egy kis frissítés.
Előre is köszi!
Üdv,
T
Tudod, hogy azt nem tudod otthon megcsinálni, csak szervizbox-szal?

-
- Újonc
- Készüléktípus: nokia e52
Sziasztok,
a következő probléma miatt kérek segítséget: phoenix segítségével próbáltam frissíteni a telefonom szoftverét (E52 Rm-469), de nem sikerült, a befejezés előtt hibát jelzett! Valószínű hogy, először nem megfelelő product kódú fw-vel próbálkoztam (052.003 EURO3 metal al 0575063 jelű), mert utána sikerült megtalálni egy megfelelőbbet (052.003 HUNGARY metal al 0582005), de mindkét esetben hibaüzenettel végződött! Az első esetben a telefon nem működött megfelelően, nem volt hálózat, csak a menü működött, a pc nem akarta felismerni. A sokadik próbálkozás után (és az újabb fw-vel) sikerült életre kelteni a phoenix dead mode segítségével. Akkor felkerült rá a fent említett 2. fw, de a telepítésnél gond volt a bekapcsolással illetve újra jött a hiba üzenet, hogy nem érzékeli az usb kapcsolatot. A telefon azóta funkcionál, egy probléma van: a phoenix nem ismeri fel, scan után a telefon kikapcsol, csak úgy tudom újraindítani, hogy kiveszem belőle az aksit, egyébként más eltérést nem tapasztaltam. A phoneix a következőt írja:
The mode refresh request failed. There were problems in communication with the product.Check that the productis connected properly and that the connection has been established. HRESULT 0x80042007 (-2147213305) Dtl: Could not send data to driver, reason: 0x8400440E. Common USB DCM:Conneciton to device lost, check that the cable is properly plugged and the device's power on stb...
Egyébként az eredeti product kód: 0587590, amit nem írt át a phoenix, megnéztem nss-sel, illetve nem tudom leellenőrizni, mert a phoenix kikapcsolja véglegesen a telót! Előre is köszi a segítséget!
Üdv: Péter
a következő probléma miatt kérek segítséget: phoenix segítségével próbáltam frissíteni a telefonom szoftverét (E52 Rm-469), de nem sikerült, a befejezés előtt hibát jelzett! Valószínű hogy, először nem megfelelő product kódú fw-vel próbálkoztam (052.003 EURO3 metal al 0575063 jelű), mert utána sikerült megtalálni egy megfelelőbbet (052.003 HUNGARY metal al 0582005), de mindkét esetben hibaüzenettel végződött! Az első esetben a telefon nem működött megfelelően, nem volt hálózat, csak a menü működött, a pc nem akarta felismerni. A sokadik próbálkozás után (és az újabb fw-vel) sikerült életre kelteni a phoenix dead mode segítségével. Akkor felkerült rá a fent említett 2. fw, de a telepítésnél gond volt a bekapcsolással illetve újra jött a hiba üzenet, hogy nem érzékeli az usb kapcsolatot. A telefon azóta funkcionál, egy probléma van: a phoenix nem ismeri fel, scan után a telefon kikapcsol, csak úgy tudom újraindítani, hogy kiveszem belőle az aksit, egyébként más eltérést nem tapasztaltam. A phoneix a következőt írja:
The mode refresh request failed. There were problems in communication with the product.Check that the productis connected properly and that the connection has been established. HRESULT 0x80042007 (-2147213305) Dtl: Could not send data to driver, reason: 0x8400440E. Common USB DCM:Conneciton to device lost, check that the cable is properly plugged and the device's power on stb...
Egyébként az eredeti product kód: 0587590, amit nem írt át a phoenix, megnéztem nss-sel, illetve nem tudom leellenőrizni, mert a phoenix kikapcsolja véglegesen a telót! Előre is köszi a segítséget!
- Toniobrian
- 3. szint
1. ne használj blue nokia-s dp-tpoorpeter1 írta:Sziasztok,
2.dead mode-ban az a megoldás, (bár leírtam ezerszer) kábel a telóban aksi kint, mikor megnyomod a refurbisht, akkor rádugod a gépre, aksi be, majd power gomb.
sztem menni fog!
-
- Újonc
- Készüléktípus: e51 e52
Böngészgettem a fórumot elolvastam a leírást, jópár oldalt, a biztonság kedvéért mégis kérném a segítségeteket. Nokia E52-1 RM-469 Egyedi sw verzió: 033.002.251.02 Nyelvi csomag 05.01 szóval erről a telefonról lenne szó ami jelenleg T függő, szeretném felszabadítani és egy független sw-t tenni rá letöltöttem a phoenixet 2010.08-ast az NSS-t és a Navifirmet NSU nem volt használva a gépen (Win7 van rajta) Abban szeretném kérni a segítségeteket hogy írjatok lécci megfelelő product kódot, és a dead mod os flesheleséről egy hsz link is jóljönne, köszönöm!
- Walaki01
- 4. szint
- Készüléktípus: Nokia 5800 Xpress Red
- Has thanked: 34 times
- Been thanked: 130 times
Attól,hogy független szoftot teszel a telóra,az nem lesz független,tehát továbbra is T-függő marad.Az oldal egyébként nem foglalkozik függetlenítéssel.

Számolj le a negatív hozzáállással, mint a nem fog sikerülni! Legyél pozitív! Biztosan el fogom rontani.
Az áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyik nincs áram alatt. Csak más a fogása.
- BlackOps
- Kiemelt 5. szint
- Készüléktípus: Galaxy S6 Duos
- Has thanked: 3 times
- Been thanked: 42 times
Az első hsz. nem elég?izmosgiliszta írta:Böngészgettem a fórumot elolvastam a leírást, jópár oldalt, a biztonság kedvéért mégis kérném a segítségeteket. Nokia E52-1 RM-469 Egyedi sw verzió: 033.002.251.02 Nyelvi csomag 05.01 szóval erről a telefonról lenne szó ami jelenleg T függő, szeretném felszabadítani és egy független sw-t tenni rá letöltöttem a phoenixet 2010.08-ast az NSS-t és a Navifirmet NSU nem volt használva a gépen (Win7 van rajta) Abban szeretném kérni a segítségeteket hogy írjatok lécci megfelelő product kódot, és a dead mod os flesheleséről egy hsz link is jóljönne, köszönöm!
- drbzs
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia N8
- Has thanked: 4 times
Sziasztok!
Tudna valaki segíteni nekem?
Sokszor használtam már phoenixet de nem volt még vele gondom!
Viszont tegnap ez a hibaüzenet fogadott valami USB kapcsolat bármit csináltam ez jött be!

Azután olvastam hasonló problémáról és a phoenixel leszedtem a firmet, mindent ahogy kell és utána ez a kép fogadott:

Mi lehet a megoldás?
Előre is köszi!
Tudna valaki segíteni nekem?
Sokszor használtam már phoenixet de nem volt még vele gondom!
Viszont tegnap ez a hibaüzenet fogadott valami USB kapcsolat bármit csináltam ez jött be!

Azután olvastam hasonló problémáról és a phoenixel leszedtem a firmet, mindent ahogy kell és utána ez a kép fogadott:

Mi lehet a megoldás?
Előre is köszi!
- Toniobrian
- 3. szint
ha ez flash után van akkor nem tudja test mode.ba rakni. szar a dp.