Nokia 5230
-
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia 5230
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Re: Nokia 5230
Sziasztok! Tudna valaki segíteni, hogy hogyan kell crackelt symbianos fájlt feltelepíteni? Nem engedi a rendes fájlt sem telepíteni a gép, így a crack-et sem tudom felhasználni. Előre is köszönöm a segítséget! gala1
- potter55
- Moderátor
- Készüléktípus: Nokia N73
- Nem: Férfi
- Has thanked: 10 times
- Been thanked: 551 times
Miért nem sikerül? Mit ír ki a telefon?gala1 írta:Sziasztok! Tudna valaki segíteni, hogy hogyan kell crackelt symbianos fájlt feltelepíteni? Nem engedi a rendes fájlt sem telepíteni a gép, így a crack-et sem tudom felhasználni. Előre is köszönöm a segítséget! gala1
Ha tanúsítvánnyal van probléma akkor ezt olvasd el.
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.
Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki.
Nokia mobilok zenei klipekben.

- kovacsp911
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia 5230 Navi
Nézd meg a telepítés előtt: Menü - Beállítások - Alkalmazáskezelő - Telepítési beállítások -gala1 írta:Sziasztok! Tudna valaki segíteni, hogy hogyan kell crackelt symbianos fájlt feltelepíteni? Nem engedi a rendes fájlt sem telepíteni a gép, így a crack-et sem tudom felhasználni. Előre is köszönöm a segítséget! gala1
Szoftvertelepítés "Mind" beállításon legyen és az Online tanúsítvány ellenőrzés "Ki" beállításon.
-
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia 5230
Sziasztok!!! Nekem olyan problémám lenne, hogy feltelepítettem a legújabb ovi suite-ot [3.0] és bedugtam a telómat, kiválasztott a pc suite módot, de a program úgy érzékelte, hogy usb módban van és szinkronizálni sem tudtam. Megpróbáltam kihúztam bedugtam a kábelt, újraindítottam telót, újratelepítettem a programot, de most már sehogy sem érzékeli (pedig a gép felismeri, hogy 5230-as nokiát csatlakoztattam, látom is sajátgépben), pedig a régebbi verzió ami eddig volt (asszem 2.2) érzékelte mindig. Vmi ötletetek nincs? Vagy esetleg találkozott vki már ilyennel?
- potter55
- Moderátor
- Készüléktípus: Nokia N73
- Has thanked: 10 times
- Been thanked: 551 times
Igen tudsz. A gyárival tudsz nézni mp4 formátumút.kataszive írta:Sziasztok!
filmet tudok nézni rajta? ha igen milyen program kell hozzá? Köszke
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.

Sziasztok
remélem ismét tudtok segíteni
az lenne a problémám hogy tettem a telefonra zenéket de ha bemegyek a zenetárba kb. a felét jeleníti meg. először a total commanderrel próbálkoztam, aztán kitöröltem rátettem pc suite-al is úgy hogy konvertálja is át arra ami neki jó (gondoltam a formátummal van baja). a zenetár frissítést is hiába nyomom.
előre is köszi
remélem ismét tudtok segíteni

előre is köszi
- Walaki01
- 4. szint
- Készüléktípus: Nokia 5800 Xpress Red
- Has thanked: 34 times
- Been thanked: 130 times
Az összes zeneszámot jelöld ki és azt nyisd meg!Ha jó a formátum,akkor ott az összesnek meg kell jelennie.Fió írta:Sziasztok
remélem ismét tudtok segíteniaz lenne a problémám hogy tettem a telefonra zenéket de ha bemegyek a zenetárba kb. a felét jeleníti meg. először a total commanderrel próbálkoztam, aztán kitöröltem rátettem pc suite-al is úgy hogy konvertálja is át arra ami neki jó (gondoltam a formátummal van baja). a zenetár frissítést is hiába nyomom.
előre is köszi

Számolj le a negatív hozzáállással, mint a nem fog sikerülni! Legyél pozitív! Biztosan el fogom rontani.
Az áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyik nincs áram alatt. Csak más a fogása.
-
- Újonc
- Készüléktípus: nokia 5230 6630
Helló!
Az lenne a gondom, hogy egy hónap szenvedés és utánajárás után sem tudom feltelepíteni az adobe readert, és még sok más programot, de a fontos az lenne, meg az office csomag. Szignózni nem tudok, valami olyan linkre gondoltam ami biztosan működik.
Az lenne a gondom, hogy egy hónap szenvedés és utánajárás után sem tudom feltelepíteni az adobe readert, és még sok más programot, de a fontos az lenne, meg az office csomag. Szignózni nem tudok, valami olyan linkre gondoltam ami biztosan működik.
- Damir
- Kiemelt 6. szint
- Has thanked: 48 times
- Been thanked: 349 times
Szia!gofi2 írta:Helló!
Hát máshogy nem fog menni....