nsee írta:parpad írta:
Azért még a végére annyit árulj már el, hogy ha nincs csatlakoztatva a telefon, akkor is be tudsz jelentkezni az OVI-ba? Ha igen, akkor nálad mit jelent az, hogy a szerver terhelt? Nálam 10-ből 10 szer nem tudok bejelentkezni, ugyanakkor a weben elsőre megy.
Nem feltételeztem, hogy elveszett vagy.
Az IGO egészen más "tészta"
Az OVI az egy összefoglaló program, ami sok mindent magába foglalt és olvasztott eddig. Ezért írtam teljes nevén az Ovi Suit-ot mert Ovi-n belül vannak még "cuccok" de szinkronizálni egyszerűbb
a szgépre telepített Ovi Suite programmal, szerintem. (pl. térképet)
Tehát a gépre telepített suite nem működik a teló nélkül.
A szerver terhelése meg annyit jelent nálam, hogy néha nem lehetett a térképet frissíteni mert túl sokan jelentkeztek be arra szerverre, ilyenkor pl. pár óra múlva már minden rendesen műxik.
Hogy bonyolítsam :
http://www.ovi.com/services/
Köszi. Ezt az oldalt ismerem én is. Itt regisztráltam be, és ide be is tudok jelentkezni, de nem vagyok vele kint a vízből, mert térképet letölteni nem enged.
Este megint próbálkozom a telefon összekapcsolása után, de engem az idegesít, de nagyon, hogy két napja próbálkozom bejelentkezni, és folyamatosan azt írja, hogy nem tud kapcsolódni a nokia szerverhez, és ellenőrizzem, hogy az Internetkapcsolat él-e. Él, mert netezni tudok, és minden egyéb is működik. Csak bejelentkezni nem tudok. Azért gondoltam, hogy hátha az Ovi Suite-ba kell beállítani valamit, de az Internet kapcsoaltok résznél csak a telefonban beállított kapcsolatok adatai láthatóak, más nem. Köszi még1szer! Talán nem fog tetszeni, de én magamnak sosem vettem volna Nokia-t, és most nem emiatt, hanem úgy általában sem. Szerintem a H*C a lejobb, de hát ízlések és pofonom. A telefom egyébként már csak azért sem tetszik, mert az érintőképernyő elég rossz. Ki kell szúrni, hogy működjön. Pontosabban azt vettem észre, hogy akkor működik megfelelően, hogy ha az újj minnél kissebb része ér hozzá. Ha teljes újjal próbálok görgetni, akkor sokszor semmit sem csinál. A szoftver is lassú. Na mind1. Nem cikizésből írtam. Máshoz vagyok szokva. H*C-nél ilyen gondom nem volt. Az meg kész röhej, hogy a ceruzát külön kell hurcolni, és nem a készülékben kapott helyet. Ennyi pénzért. Komolyan mondom... inkább nem mondom....bocsi.