Nokia C6-00
-
- Újonc
- Készüléktípus: nokia c6
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Nokia C6-00
Hello,tudnátok nekem segíteni? Az lenne a problémám,hogy nem működik a GPS,próbálkoztam vele,de leszívta a pénzt a telóról. Hogy lehetne ingyenesen használni? Kössz szépen
- Damir
- Kiemelt 6. szint
- Has thanked: 48 times
- Been thanked: 349 times
Re: Nokia C6-00
Szia!matthew0200 írta:Hello,tudnátok nekem segíteni? Az lenne a problémám,hogy nem működik a GPS,próbálkoztam vele,de leszívta a pénzt a telóról. Hogy lehetne ingyenesen használni? Kössz szépen
Helymeghatározási beállításoknál csak a Beépített vevő legyen bekapcsolva.
Aztán meg szabadban várj egyhelyben 5-10 percet.
Egyébként ezt a keresővel is megtalálhattad volna, már jópárszor le lett írva. Légyszives, legközelebb használd. Köszönöm!
-
- Újonc
- Készüléktípus: C6-00
- Been thanked: 1 time
Tapasztaltatok ti vmilyen problémát a wifivel?Nekem eléggé rosszul kapcsolódik sok helyen ahol más telefonok találnak wifit az enyém nem lát vagy ha lát és viszonylag erős a jel csatlakoznék rá beütöm a kódot a kódoltakná és aztán kis várakozás után kiírja hogy nem található:S
Ez vmi telefonnál lévő szoftveres gond vagy a routert kell megfelelően konfigurálni?
Ez vmi telefonnál lévő szoftveres gond vagy a routert kell megfelelően konfigurálni?
-
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia C6
Sziasztok.Remélem tud valaki segíteni.Nekem is a Wifivel lenne a problémám.Egyik pillanatról a másikra mikor csatlakozni szerettem volna a hálózathoz a kapcsolatok választása menü üres lett és nem látok egy hálózatot se.Amikor viszont a beállítások-kapcsolatok-wlan on belül próbálkozok ott látja az összes hálózatot viszont mikor csatlakozok rájuk semmi nem történik.
- Damir
- Kiemelt 6. szint
- Has thanked: 48 times
- Been thanked: 349 times
Szia!balagee írta:Sziasztok.Remélem tud valaki segíteni.Nekem is a Wifivel lenne a problémám.Egyik pillanatról a másikra mikor csatlakozni szerettem volna a hálózathoz a kapcsolatok választása menü üres lett és nem látok egy hálózatot se.Amikor viszont a beállítások-kapcsolatok-wlan on belül próbálkozok ott látja az összes hálózatot viszont mikor csatlakozok rájuk semmi nem történik.
Restart volt?
-
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia C6
Damir írta:Szia!balagee írta:Sziasztok.Remélem tud valaki segíteni.Nekem is a Wifivel lenne a problémám.Egyik pillanatról a másikra mikor csatlakozni szerettem volna a hálózathoz a kapcsolatok választása menü üres lett és nem látok egy hálózatot se.Amikor viszont a beállítások-kapcsolatok-wlan on belül próbálkozok ott látja az összes hálózatot viszont mikor csatlakozok rájuk semmi nem történik.
Restart volt?
Szia!
Igen volt.
-
- Újonc
- Has thanked: 1 time
Csak annyit tudok a témához fűzni, hogy nálam eddig rendben ment a wifi mindenhol.
-
Más:
kérdeztem itt a fórumon kijelzővédő fóliával kapcsolatban válasz igaz nem jött viszont vásároltam ma a készülékhez és mindenkinek csak ajánlani tudom mert amit találtam (nem akarom reklámozni) az legalábbis nem ront a kijelző használhatóságán és nem is lóg kis a a telefon síkjából így olyan mint ha rajta sem lenne.
-
Más:
kérdeztem itt a fórumon kijelzővédő fóliával kapcsolatban válasz igaz nem jött viszont vásároltam ma a készülékhez és mindenkinek csak ajánlani tudom mert amit találtam (nem akarom reklámozni) az legalábbis nem ront a kijelző használhatóságán és nem is lóg kis a a telefon síkjából így olyan mint ha rajta sem lenne.
- ozgid
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia C6-00
1: Nem akarlak hülyeségre bátorítani, de én örülnék ha kiírnád milyet és hol találtál.vezeto írta:Csak annyit tudok a témához fűzni, hogy nálam eddig rendben ment a wifi mindenhol.
-
Más:
2: A wifi nállam is rendben van! (rengeteget használom)
Olyan a gyomrunk mint a gumicsizma, nem megy bele a víz!
-
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia E75
Sziasztok!!
A quickoffice kéri, hogy vegyem meg, és nem is tudom használni, más nokiákon rajta volt és nem kellet fizetni érte. Ezen megoldható valahogy?
A quickoffice kéri, hogy vegyem meg, és nem is tudom használni, más nokiákon rajta volt és nem kellet fizetni érte. Ezen megoldható valahogy?
Nokia E75(no hack, Garmin navi),Nokia 6310i,Motorola V3
-
- Újonc
- Has thanked: 1 time
myscreen protector termék chrystal/ antireflex fólia típusspecifikusan lehet kapniozgid írta: 1: Nem akarlak hülyeségre bátorítani, de én örülnék ha kiírnád milyet és hol találtál.
2: A wifi nállam is rendben van! (rengeteget használom)
viszont rá kell jönnöm, hogy kihangosítva való telefonálás meglepően szívja az akkut (előző off átlag telefonomról is sokat beszéltem így ahhoz hasonlítva)