Nokia 5800XM/NE(1.oldalon fontos infók.Kérdés előtt olvass!)

3xxx, 5xxx, 6xxx, 7xxx -es és N-Gage Nokia telefonokkal foglalkozó témák
Walaki01
4. szint
4. szint
Készüléktípus: Nokia 5800 Xpress Red
Nem: Férfi
Has thanked: 34 times
Been thanked: 130 times

Re: Nokia 5800XM/NE(1.oldalon fontos infók.Kérdés előtt olva

Hozzászólás Szerző: Walaki01 »

nokiaberta írta:Sziasztok! Egy kis segítség kellene... Használtam a keresőt, nincs válasz, és olyan topik sincs, h ovi suite 3.0.

Összedugtam a telót a géppel, kijött a frissítés az ovi suite-ra, és én barom frissítettem... Szép és jó, csak kár, h nem látja a telefont. Mármint kiírja, h nokia 5800 csatlakoztatva, csak akár a térképekre, üzenetekre, bármire nyomok, kidobja, hogy csatlakoztassam ovi suite, v pc suite módban a telefont, és nem enged semmit csinálni. (persze pc suite módban van csatlakoztatva.) Valami megoldást tudtok erre?

Előre is köszi
Nem lehetséges,hogy a telón lévő OVI-t frissítetted?Ugyanis ahhoz,hogy a PC-n lévő OVI-t frissitsd,nem kell a telefont csatlakoztatni,sőt tudtommal nem is szabad a telepítés alatt.Emlékezetem szerint,ha rá van dugva a teló,Nyavalyog is a telepítés közben,hogy szüntesd meg a csatlakozást,azaz távolitsd el a csatlakoztatott készüléket. :hmm2:
Szerintem,akaszd le a gépről a telót és telepítsd újra az OVI-t!Ha viszont a telón keresztül van neted,tehát az a modem,akkor töltsd le az OVI telepítőt és utána teló eltávolít és telepítés.
Kép
Számolj le a negatív hozzáállással, mint a nem fog sikerülni! Legyél pozitív! Biztosan el fogom rontani.
Az áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyik nincs áram alatt. Csak más a fogása.
nokiaberta
Újonc
Újonc
Készüléktípus: 5800
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Hozzászólás Szerző: nokiaberta »

Walaki01 írta:
nokiaberta írta:Sziasztok! Egy kis segítség kellene... Használtam a keresőt, nincs válasz, és olyan topik sincs, h ovi suite 3.0.

Összedugtam a telót a géppel, kijött a frissítés az ovi suite-ra, és én barom frissítettem... Szép és jó, csak kár, h nem látja a telefont. Mármint kiírja, h nokia 5800 csatlakoztatva, csak akár a térképekre, üzenetekre, bármire nyomok, kidobja, hogy csatlakoztassam ovi suite, v pc suite módban a telefont, és nem enged semmit csinálni. (persze pc suite módban van csatlakoztatva.) Valami megoldást tudtok erre?

Előre is köszi
Nem lehetséges,hogy a telón lévő OVI-t frissítetted?Ugyanis ahhoz,hogy a PC-n lévő OVI-t frissitsd,nem kell a telefont csatlakoztatni,sőt tudtommal nem is szabad a telepítés alatt.Emlékezetem szerint,ha rá van dugva a teló,Nyavalyog is a telepítés közben,hogy szüntesd meg a csatlakozást,azaz távolitsd el a csatlakoztatott készüléket. :hmm2:
Szerintem,akaszd le a gépről a telót és telepítsd újra az OVI-t!Ha viszont a telón keresztül van neted,tehát az a modem,akkor töltsd le az OVI telepítőt és utána teló eltávolít és telepítés.

Sió!
Végre sikerült, lehet, hogy tényleg az volt a baja, h közben össze volt dugva a géppel. Mindegy, rányomtam vistán az automata eszközfrissítésre, és leszedett full sok olyan dolgot, amiket nekem az OVI nem rakott fel. Az a lényeg, h mostmár működik. Azért köszi a segítséget!

Üdv mindenkinek
lordthomas
Újonc
Újonc
Készüléktípus: 5800

Hozzászólás Szerző: lordthomas »

Walaki01 írta:
lordthomas írta:Sziasztok!
Feltettem az 5800-ámra a Communities progit amit a nokia csinált.Amikor be akarok lépni a facebookra, ezt írja ki:"The client failed to connect to the gateway"
Mi lehet a baj?
Ahhoz,hogy a Facebookot használd a telón,internet kapcsolat kell.Bár elméletileg a Facebook ingyenes,De itt a csapda.Nem tudom,melyik szolgáltatónál vagy,így közelebbit a dologról nem tudok mondani.
Vágom h net kapcsolat kell, elötte mielött belépek, fel is kapcsolódok wifire.Mással, pl: Facebook alkalmazással, vagy ha operával felmegyek a facebook.com-ra úgy betudok lépni, csak ezzel a Communities-el nem.
sonka17
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Nokia 5800XM

Hozzászólás Szerző: sonka17 »

52.0.007-es szoftverben mi az újítás?
Amiből lekvárt lehet főzni abból pálinkát is!
debizsolt2
Újonc
Újonc
Készüléktípus: 5800XM

Hozzászólás Szerző: debizsolt2 »

Walaki01 írta:Nézz körül,a Szoftverfrissítés/Szoftverfrissítés Phoenixszel topicban!viewtopic.php?f=64&t=40&start=3740 Tehát ide.Itt a legelső hozzászólásban minden le van írva.
Köszönöm!
Alcatel OT-880 -> Nokia 3210 -> Nokia 3310 -> Nokia 3330 -> Nokia 6600 -> Nokia 6230i -> Nokia N70 -> Nokia 5800 XM ->Nokia C7
bajintka
Újonc
Újonc
Készüléktípus: NOKIA E71

Hozzászólás Szerző: bajintka »

Hello!

Elemlámpa progi használatakor a vakunak folyamatosan kéne világítania? vagy csak felvillan, mint nekem..magyarul semmire nem tudom használni:( Ja és videokészítés közben ha beállítom a fényt, akkor is csak villan egyet aztán kész, a videórögzítés meg megy tovább...
Van erre valami megoldás? (az eredete és a c6-al sem megy rendesen)
lanno
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Samsung Galaxy Ace

Hozzászólás Szerző: lanno »

sziasztok!

a segítségeteket kérném. ma mentünk ausztriába, a telómmal használtam a navigációt, sima nokiásat, de ahogy váltott telenorról orangera, nem tudott mobilnethez csatlakozni. ez addig nem is volt baj míg kapott a gps jelet, de amint elvesztette elszállt a navigáció is. és persze a legrosszabbkor.
azóta se sikerült megbűvölni a mobilnetet, már lekértem telenor oldaláról újra a beállításokat, de semmi. van valami ötletetek h mit állítsak még? vagy hívjam fel telenorékat, és kérdezzek.
kellene nagyon az info, köszi!!!!

ui. természetesen n5800-ról van szó
debizsolt2
Újonc
Újonc
Készüléktípus: 5800XM

Hozzászólás Szerző: debizsolt2 »

The flashing failed. Do you like to retry the flashing?

HRESULT 0x84210027 (-2078212057)

Firmware updating failed. Error 0x8401F124 - Flash: It was not possible to prepare target device for flashing. Rootkeyhash from bootcode or flash images may be incorrect.

Kérlek segítsen valaki!
A phoenix ezt az üzenetet írta ki amikor kipróbáltam a dolgokat!
Mit tegyek?
A telefon fehéren világít!!!
HELP!!!
Alcatel OT-880 -> Nokia 3210 -> Nokia 3310 -> Nokia 3330 -> Nokia 6600 -> Nokia 6230i -> Nokia N70 -> Nokia 5800 XM ->Nokia C7
Walaki01
4. szint
4. szint
Készüléktípus: Nokia 5800 Xpress Red
Has thanked: 34 times
Been thanked: 130 times

Hozzászólás Szerző: Walaki01 »

debizsolt2 írta:The flashing failed. Do you like to retry the flashing?

Firmware updating failed. Error 0x8401F124 - Flash: It was not possible to prepare target device for flashing. Rootkeyhash from bootcode or flash images may be incorrect.

Kérlek segítsen valaki!
Mit tegyek?
HELP!!!
Ezt a szoftverfrissítés topicban kéne kitárgyalni!
Kép
Számolj le a negatív hozzáállással, mint a nem fog sikerülni! Legyél pozitív! Biztosan el fogom rontani.
Az áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyik nincs áram alatt. Csak más a fogása.
istnag
4. szint
4. szint
Készüléktípus: HTC One S JB 4.1.1
Has thanked: 56 times
Been thanked: 72 times

Hozzászólás Szerző: istnag »

Walaki01 írta:
debizsolt2 írta:The flashing failed. Do you like to retry the flashing?

Kérlek segítsen valaki!
Mit tegyek?
HELP!!!
Ezt a szoftverfrissítés topicban kéne kitárgyalni!
Régen volt már 5800 -m,de akkor még JAF al kellett a főzőtt romokat feltenni.... :hmm2: Szóval,talán most segíthettél volna,ha már rossz topikba küldted előzőleg. Ha tévedtem bocsánat ;)
Válasz küldése

Vissza: “S60 - egyéb készülékek”