Nem lehetséges,hogy a telón lévő OVI-t frissítetted?Ugyanis ahhoz,hogy a PC-n lévő OVI-t frissitsd,nem kell a telefont csatlakoztatni,sőt tudtommal nem is szabad a telepítés alatt.Emlékezetem szerint,ha rá van dugva a teló,Nyavalyog is a telepítés közben,hogy szüntesd meg a csatlakozást,azaz távolitsd el a csatlakoztatott készüléket.nokiaberta írta:Sziasztok! Egy kis segítség kellene... Használtam a keresőt, nincs válasz, és olyan topik sincs, h ovi suite 3.0.
Összedugtam a telót a géppel, kijött a frissítés az ovi suite-ra, és én barom frissítettem... Szép és jó, csak kár, h nem látja a telefont. Mármint kiírja, h nokia 5800 csatlakoztatva, csak akár a térképekre, üzenetekre, bármire nyomok, kidobja, hogy csatlakoztassam ovi suite, v pc suite módban a telefont, és nem enged semmit csinálni. (persze pc suite módban van csatlakoztatva.) Valami megoldást tudtok erre?
Előre is köszi
Szerintem,akaszd le a gépről a telót és telepítsd újra az OVI-t!Ha viszont a telón keresztül van neted,tehát az a modem,akkor töltsd le az OVI telepítőt és utána teló eltávolít és telepítés.