Nokia N97

Kizárólag Nokia N-szériával foglalkozó témák
Damir
Kiemelt 6. szint
Kiemelt 6. szint
Has thanked: 48 times
Been thanked: 349 times

Re: Nokia N97

Hozzászólás Szerző: Damir »

reny90 írta:
Damir írta:
reny90 írta:értem, tehát meg kell várnom, míg kijön egy új szoft és akkor a magyar product kóddal frissítem?
Köszi, üdv.
Van a 22-ben magyar, azt tedd fel phoenix-el.

Uhh, eben légyszi egy kis segítséget, mi legyen a pc, honnan töltöm le ezt a progit? hogyan frissítsem?
van-e kockázat, stb. köszönöm szépen!
Üdv,
viewtopic.php?f=64&t=40
dionaea
1. szint
1. szint
Készüléktípus: S7 slim +Nokia N8
Has thanked: 7 times
Been thanked: 1 time

Hozzászólás Szerző: dionaea »

lesz új sw egyáltalán fognak foglalkozni még e tipussal?
Eddigi saját telefonok:3210,R320,R380,6210,7650,3660,6630,E70,5800,Iphone 3g,N97 32gb black, Omnia 2, Galaxy Ace, samsung omniaHD
jelenlegi: Huawei s7slim& Nokia N8-00
Damir
Kiemelt 6. szint
Kiemelt 6. szint
Has thanked: 48 times
Been thanked: 349 times

Hozzászólás Szerző: Damir »

dionaea írta:lesz új sw egyáltalán fognak foglalkozni még e tipussal?
Biztos lesz.
reny90
Újonc
Újonc
Készüléktípus: n97
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Hozzászólás Szerző: reny90 »

Ezer hála, köszönöm!!!
Üdv!
parpad
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia N97

Hozzászólás Szerző: parpad »

Sziasztok,

Kért kérdésem lenne. Nemrégiben vásároltam N97-et édesanyámnak, és nem vagyok egy nagy Nokia párti, így nem igen tudom, hogy normális-e, hogy az akkumlátora nagyon gyorsan lemerül. A készülék nincs egy éves, és tegnap délután 2-körül vettük le a töltőről, és este 11 felé már csak két rublika volt a töltöttség. Nem használtuk túl sokat. Talán csak kb. egy óra WIFI volt benne. Sem navigáció, sem telefonbeszélgetés, sem más extra dolog. Ha így folytatódik, akkor napközben egy óra GPS és egy óra WIFI után simán lemerülhet, és akkor még beszélgetni nem is beszélgetett vele.

A másik kérdésem, hogy hogyan tudok térképeket letölteni rá, mert telepítettem ugyan a Nokia Ovi Suite programot, és létrejön a kapcsolat a telefon és a sz
mítógép között, de nem tud Internetkapcsolatot létesíteni, pedig a számítógépem Interneten van. Nem tudom, hogy ez hogyan működik, de remélem, hogy nem magának a telefonnak kell Interneten lennie a térképek letöltéséhez. Ha mégis, akkor pedig remélme, hogy azt, hogy a telefon WIFI-vel kapcsolódik az Internethez, be lehet állítani valahogyan a Nokia Ovi Suite-ban, mert egyébként bajban leszek, mivel csak ennek a kedvéért nem fogok Internetet megrendelni a telefonomra. Mármint a szolgáltatótól.

Köszönöm.
nsee
4. szint
4. szint
Készüléktípus: Huawei M20 - LG G4
Nem: Férfi
Has thanked: 75 times
Been thanked: 80 times

Hozzászólás Szerző: nsee »

parpad!
Épp most írtam másik fórumon, hogy az új Ovi Suite 3.0.0.284 egészen jól viselkedik, frissítsd a mostanit a számítógépeden erre!
Utána azzal frissítsd/telepítsd a térképet a telefonra adat kábelen keresztül. (nem kell mobil net a frissítéshez, sőt a navigáláshoz sem ;) )
Az akku fogyasztás, hát... pl. 3G kapcsold ki, (ha nem lenne), tegyél fel egy taskman progit és a feleslegesen nyitva maradt programokat be kell zárni mert azok is lassítják a telót
+ eszik az akkut. Használtan vetted? Ha igen, ugye formáztad a telót és a beépített memóriáját(32GB) !?
Huawei M20
LG G4
N8-00 Dark Grey
N95
parpad
Újonc
Újonc

nsee írta:parpad!
Épp most írtam másik fórumon, hogy az új Ovi Suite 3.0.0.284 egészen jól viselkedik, frissítsd a mostanit a számítógépeden erre!
Utána azzal frissítsd/telepítsd a térképet a telefonra adat kábelen keresztül. (nem kell mobil net a frissítéshez, sőt a navigáláshoz sem ;) )
Az akku fogyasztás, hát... pl. 3G kapcsold ki, (ha nem lenne), tegyél fel egy taskman progit és a feleslegesen nyitva maradt programokat be kell zárni mert azok is lassítják a telót
+ eszik az akkut. Használtan vetted? Ha igen, ugye formáztad a telót és a beépített memóriáját(32GB) !?
Köszönöm a tanácsokat! Milyen programot ajánlanál?
Használtam vettem, de még nem formáztam meg, mert a navigáció most működik, és nem akartam, hogy utánna meg nem tudjtam a térképeket telepíteni, mert a Nokia Ovi Suite nem kapcsolódik a nethez. Egyébként a legfrissebb van szerintem fent. Hacsak az elmúlt két napban nem volt frissítést?

A formatálást a bizonyos három gomb+bekapcsológomb lenyomásával tegyem meg?
parpad
Újonc
Újonc

Igen. Megnéztem a Ovi Suite 3.0.0.284 vezrió van telepítve. Most nincs itt a telefon, de a telefon csatlakoztatása mindenképpen kell a térképek letöltéséhez?
Korábban, amikor próbáltam, akkor csatlakoztattam a telefont bluetooth-on keresztül, és össze is kapcsolódott a számítógéppel, de mindig azt írta, hogy nem tud a nokia szerverhez kapcsolódni. A Ovi Suite 3.0.0.284 nem tudtam az internet kapcsolatoknál csak a készülékben található t-mobile-os internet kapcsolatot kiválasztani. Nem értem. A számítógépen működik az internet, mégsem tudok bejelentkezni. A bejelentkezési adatok jók, mert a böngészőből be tudok jelentkezni az OVI oldalra.
nsee
4. szint
4. szint
Készüléktípus: Huawei M20 - LG G4
Nem: Férfi
Has thanked: 75 times
Been thanked: 80 times

Hozzászólás Szerző: nsee »

parpad!
Na várj egy kicsit! Amikor elindítod a gépeden az Ovi Suit programot és a telefon kábelen össze van kötve a számítógéppel akkor a bal alsó saroknál ki írja
milyen készüléket csatlakoztattál, na ezek után a felső sorban lévő ikonoknál az iránytűre katt (ami a Térképek) ott tudsz tovább lépni.
A telefont mindenképpen csatlakoztatni kell adatkábellel, hiszen a telóra fogja tölteni a térképet, hangutasítást...
Türelem azért kell mert lehet, hogy a szerver túlterhelt... de ennek van külön topikja ott kellene ezt folytatni. :)
A letöltéseknél pedig a Best Taskmant keresd a telefonodhoz valót.
Kicsit még olvasgass a fórumon sok hasznos dolgot találhatsz még.
Huawei M20
LG G4
N8-00 Dark Grey
N95
parpad
Újonc
Újonc

Na várj egy kicsit! Amikor elindítod a gépeden az Ovi Suit programot és a telefon kábelen össze van kötve a számítógéppel akkor a bal alsó saroknál ki írja
milyen készüléket csatlakoztattál, na ezek után a felső sorban lévő ikonoknál az iránytűre katt (ami a Térképek) ott tudsz tovább lépni.
A telefont mindenképpen csatlakoztatni kell adatkábellel, hiszen a telóra fogja tölteni a térképet, hangutasítást...
Türelem azért kell mert lehet, hogy a szerver túlterhelt... de ennek van külön topikja ott kellene ezt folytatni. :)
A letöltéseknél pedig a Best Taskmant keresd a telefonodhoz valót.
Kicsit még olvasgass a fórumon sok hasznos dolgot találhatsz még.
Köszönöm a választ! Tudod nem vagyok egy elveszett ember, és sok telefonom volt már. Értem én a dolgokat, csak azt nem, hogy hiába kattintok az iránytűre, akkor sem történik semmi, és bejelentkezéskor mindig azt kapom, hogy nem tudott kapcsolódni a Nokia szerverhez, és ellenőrizzem az Internet kapcsolatot.

Természetesen megjelenik a jobb alsó sarokban, hogy milyen telefont csatlakoztattam, és tudok szinkronizálni meg mindent. Tehát a kapcsolat él, csak a bejelentkezés nem megy. Na mind1. Majd próbálkozom még. Mennyivel egyszerúbb lenne, ha már úgyis ingyen vannak a térképek, hogy böngészőből lehessen letölteni, majd felmásolni a telefonra és kész. Eddig is ezt csináltam. Igaz én mindig IGO-t használtam.

Megkeresem a taskmanager-ert. Köszi.

Azért még a végére annyit árulj már el, hogy ha nincs csatlakoztatva a telefon, akkor is be tudsz jelentkezni az OVI-ba? Ha igen, akkor nálad mit jelent az, hogy a szerver terhelt? Nálam 10-ből 10 szer nem tudok bejelentkezni, ugyanakkor a weben elsőre megy.
Válasz küldése

Vissza: “N-széria”