Nokia C6-00
-
- Újonc
- Készüléktípus: c6-00
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Re: Nokia C6-00
hellosztok tud valaki olyan idöjárás widgetet amit ki tudok tenni fö képernyöre ami nem gpsel müködik és elmegy wifin keresztül accu weather nem jó valamiért nem találja meg győr-t ahol lakom:( a másik kettö meg else indul amit itt találtam a letöltésekbe:S a bug weather meg a másik
- ozgid
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia C6-00
Accu weather-en próbáld meg ékezet nélkül beírni a Győrt! Az én lakhelyemet sem találta, pont az "ö" betű miatt...jason111 írta:hellosztok tud valaki olyan idöjárás widgetet amit ki tudok tenni fö képernyöre ami nem gpsel müködik és elmegy wifin keresztül accu weather nem jó valamiért nem találja meg győr-t ahol lakom:( a másik kettö meg else indul amit itt találtam a letöltésekbe:S a bug weather meg a másik
Olyan a gyomrunk mint a gumicsizma, nem megy bele a víz!
-
- Újonc
- Készüléktípus: c6-00
neked hogy sikerült a fö képernyöre kitenni mert én találtam egy patchet amivel elméletben ki lehet tenni föképernyöre de nekem nem engedi telepiteni mert azt irja hogy lejárt a tanusitvány:( és simán meg a widgeteknél nem is irjaSalmi írta:Spb weather esetleg?

- Salmi
- Admin segéd
- Készüléktípus: N808 + N9 + Mate 10 Pro
- Nem: Férfi
- Has thanked: 68 times
- Been thanked: 135 times
- Kapcsolat:
Én nem próbáltam, mert mint látható oldalt
, nekem N8-asom van. Azon működik és ki lehet tenni widget-ként is, azért próbáltam ajánlani. De ha nem tudtad telepíteni, akkor természetesen nem is látható a widget-eknél. Nincs hackelve a telcsid?

- ozgid
- Újonc
Feltettem a spb_Mobile_Shell_v3.07.673_S60v5_S^3 c. progit. Szignózás után, telepítettem, és egy teljesen új menüt kaptam. Kajak jó! Aki még nem ismeri vagy nem próbálta, annak bátran ajánlom. Én is csak most ismerkedek vele, de eddig bejön.
Olyan a gyomrunk mint a gumicsizma, nem megy bele a víz!
- Ritka90
- Újonc
Sziasztok!
Hogy tudom azt a problémát megoldani,h pár névjegyet nem jelenít meg a telefonom hiába van a szám elmentve egy névhez,mikor hív vagy sms jön ak csak a számot mutatja,mintha nem is lenne lementve. Ezzel mit tudok csinálni?
Hogy tudom azt a problémát megoldani,h pár névjegyet nem jelenít meg a telefonom hiába van a szám elmentve egy névhez,mikor hív vagy sms jön ak csak a számot mutatja,mintha nem is lenne lementve. Ezzel mit tudok csinálni?
-
- Újonc
- Készüléktípus: C6-00
- Has thanked: 1 time
Nézd meg a beállításokat, hogy beolvassa a sim telefonkönyvet?Ritka90 írta:Sziasztok!
- Ritka90
- Újonc
Persze beolvassa. Csak 1-2 számnál csinálja ezt,a többit kijelzi. Ezért sem értem....
-
- Újonc
- Készüléktípus: C6-00
- Has thanked: 1 time
Valami olyanra tippelnék amit itt olvastam már vagy valami hasonlót, hogy nem lehet, hogy mindkét telefonkönyvben (telefon, sim) is benne vannak ezek a nevek és ez kavarja meg?Ritka90 írta:Persze beolvassa. Csak 1-2 számnál csinálja ezt,a többit kijelzi. Ezért sem értem....