ANDROID: MOTONAV navigációs szoftver

Minden olyan téma, ami Android operációs rendszert futtató készülékekről szól.
Fórum szabályok
Tilos a fórumban az IGO-s, Electronic Arts és Gameloft-os programok kérése, és bármilyen megosztása, belinkelése!
Az ilyen fajta tevékenység kitiltást von maga után.
Hitman
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Samsung Galaxy 3
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Re: ANDROID: MOTONAV navigációs szoftver

Hozzászólás Szerző: Hitman »

laci64 írta:
Hitman írta:Sziasztok!

Galaxy 3-ra feltelepítettem és utána a licence szerződést nem tudom elfogadni mert a 9.1.6-os pontnál nem lehet tovább görgetni a szöveget. :( Valakinek ötlet esetleg?
Rosszul másoltad fel, ilyeneket nem kellene kérnie.
/sdcard/Motonav itt van és máshová nem is tudom tenni mert a saját fájloknál csak ezt látom.
Innen telepítettem és mikor elindítom akkor bedobja a licence ablakot ami csak félig meddig látszik, gondolom az eltérő felbontás miatt.
Ha lehet máshogy is akkor valaki okosítson ki mert még zsír a telefon és csak tanulom. :D
laci64
Moderátor
Moderátor
Készüléktípus: Galaxy S2
Nem: Férfi
Has thanked: 52 times
Been thanked: 808 times

Hozzászólás Szerző: laci64 »

Hitman írta:/sdcard/Motonav itt van és máshová nem is tudom tenni mert a saját fájloknál csak ezt látom.
Innen telepítettem és mikor elindítom akkor bedobja a licence ablakot ami csak félig meddig látszik, gondolom az eltérő felbontás miatt.
Ha lehet máshogy is akkor valaki okosítson ki mert még zsír a telefon és csak tanulom. :D
Most látom, hogy Galaxy 3-ra akarod feltenni. Nem lesz jó hozzá, mert más a kijelző felbontás.
Ha valaki segít itt a fórumba neked egy hozzászólásával, ne felejtsd el megköszönni az idézet gomb felett lévő :up: kis gombbal!
Hitman
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Samsung Galaxy 3

Hozzászólás Szerző: Hitman »

laci64 írta:
Hitman írta:/sdcard/Motonav itt van és máshová nem is tudom tenni mert a saját fájloknál csak ezt látom.
Most látom, hogy Galaxy 3-ra akarod feltenni. Nem lesz jó hozzá, mert más a kijelző felbontás.
Köszi! Akkor megpróbálom az NDrive-ot. Tiplizek is át a másik topikra. :mrgreen:
Kata80
Újonc
Újonc

Hozzászólás Szerző: Kata80 »

Sziasztok!

Most vettem egy Samsung Galaxy S telefont . Próbáltam én is feltenni a Motonavot, de kéri az sd kártyát.
Olvastam, hogy valakinek sikerült elindítani, ha megkérhetlek leírja valaki, hogy hogyan kellene feltenni, hogy elinduljon a program?
Én ide tettem fel, az egész motonavot
sdcard/sd/motonav , még sem működik, benne van a license és a content mappa is.

Köszi előre is!
laci64
Moderátor
Moderátor
Készüléktípus: Galaxy S2
Nem: Férfi
Has thanked: 52 times
Been thanked: 808 times

Hozzászólás Szerző: laci64 »

Kata80 írta:Sziasztok!

Most vettem egy Samsung Galaxy S telefont . Próbáltam én is feltenni a Motonavot, de kéri az sd kártyát.
Olvastam, hogy valakinek sikerült elindítani, ha megkérhetlek leírja valaki, hogy hogyan kellene feltenni, hogy elinduljon a program?
Én ide tettem fel, az egész motonavot
sdcard/sd/motonav , még sem működik, benne van a license és a content mappa is.

Köszi előre is!
Ezt tedd fel.
viewtopic.php?f=141&t=2543
Ha valaki segít itt a fórumba neked egy hozzászólásával, ne felejtsd el megköszönni az idézet gomb felett lévő :up: kis gombbal!
gyl66
Újonc
Újonc
Készüléktípus: LG Optimus 2x-Samsung Galaxy 3
Has thanked: 1 time

Hozzászólás Szerző: gyl66 »

Sziasztok! Az első oldalon lévő linken kívül más elérhetőség? 2 napja próbálom letölteni éjjel-nappal, de 60%-on túl még egyszer sem jutott mindig kiírja, hogy nem lehet letölteni. :Notworty:
szabokareszka
1. szint
1. szint
Készüléktípus: n97 mini

Hozzászólás Szerző: szabokareszka »

Szuper kis program, köszönöm szépen a feltöltést!Gond nélkül feltelepedett és először használva 10 mp alatt!!!! talált jelet! Igo térképek jók hozzá!
holyba
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Lumia 950

Hozzászólás Szerző: holyba »

Sziasztok az a gondom megvan a motonav kicsomagolom de nem tudom telepiteni azt irja not installed a gyári pedig màr nincs rajta se motonav se igo mi lehet a gond? Köszi
holyba
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Lumia 950

Hozzászólás Szerző: holyba »

A memkarin van a motonav mappa benne van minden és ha elinditom a telepitést akkor kiirja hogy fent van le akarom e cserélni,de nincs fent lehet még gyáribol fent maradt vmi,de vajon mi,hogy tudnám kiszürni? A menüben nincs motonav nem is látszik mégsem telepiti! köszi
robi1976
Újonc
Újonc

Hozzászólás Szerző: robi1976 »

Sziasztok!Engem az érdekelne hogy a Motorola Defyn magyar e a motonavos navigáció menüje(mivel a készülékmanü angol).?Jó készülék a Defy?Garmin megy rajta?Köszi előre is a válaszokat!
Válasz küldése

Vissza: “Android”