N8 CFW/MOD

Készülékek tuningolásával, megváltoztatásával, stb kapcsolatos fórumok
kakuk100
3. szint
3. szint
Készüléktípus: LG G5+Lumia 950XL+Sg.S7 edge
Nem:
Has thanked: 172 times
Been thanked: 50 times

Re: Nokia N8-00

Hozzászólás Szerző: kakuk100 »

MR007 írta:
kakuk100 írta:HI all.

Nálam a legelső MOD, a Hyperx van fent még a kérdésem az lenne, h tapasztaltak alapján az ezt következő MOD-ok közül melyikre lenne érdemes cserélni ???

Hát az a igazság, hogy nekem csak a böngésző tünt fel hogy gyorsabb, a videófelvevő autófókusz nélkül 30fps(29) végre mondjuk folyamatosan vesz persze alacsonyabb bitráta mellett, de nekem jobb minőségűnek tünik, és a fotónál is állítottak vmit. A többinél hát bizalom van :D nem nagyon tesztelgettem a telót előtte. Egyébként szerintem elhanyagolható különbség van a 10-11mb -os és a gyári 2mb fotóknál, annyit nemér a dolog. Mi van akkor ha vkinek el kell küldenem 8-10 fotót emailban, akkor majd konvertálok, vagy felírom CD-re, esetleg mehet videóként a Skype-on? :D
Ja még nálam a fentől 2. pipát ki kellett vennem. Különben nem ment e telepítés.

Még azt szeretném kérdezni, hogy a leírás szerint a H2O felrakása után egy pár fájt törölni kell a C mappából meg más helyről is azt megcsináltad? Mert különben nem biztos, hogy működik a progi. Mi a véleményed?
Hát akkor ami nem működik az nem is fog, mert én biztos nem törlök semmit sem a C-ből. Meg minek hamarosan itt az új szoft. a Nokiától azt szerintem érdemes megvárni. Egyébként a teló így nagyon jól érzi magát és ettől én is.

Igazad van. Én se törlök semmit. Mindenképpen meg kell várni az új szoftvert.
tzolee
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia N8
Has thanked: 1 time
Been thanked: 0
Kapcsolat:

Re: Nokia N8-00

Hozzászólás Szerző: tzolee »

gyula84 írta:
MR007 írta:
kakuk100 írta:Sziasztok!
Szeretném megkérdezni attól akinek fel van téve a Hyperx hogy tényleg jobb képeket csinál e a telefon mióta fent van ez az alkalmazás, és hogy miért csinál azóta a telefon 7-Mb képeket?
Köszönöm a választ!
B.U.É.K.
Érdekes ez a 7Mb, mert nálam csak 3-4 max. Mondjuk én már a másodjára kiadott verzát használom, szerintem az jobb kompromisszum. A videó is jobb benne.
http://i8910tuning.com/2010/12/19/h2o-m ... -flashing/
B.U.É.K
Nálam meg 10-11mB én írtam magamnak egyet :D
Nem tennéd fel telepítőben, amit írtál? :Notworty:
bzs73
3. szint
3. szint
Készüléktípus: Sony Z3 Compact
Nem: Férfi
Has thanked: 59 times
Been thanked: 415 times

Re: N8 CFW/MOD

Hozzászólás Szerző: bzs73 »

Na van fent új verzió.Semmi nincs törölve,és minden működik.Teszteltem rendesen.
markanera
Újonc
Újonc
Készüléktípus: n82 n8
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: markanera »

bzs73 írta:Na van fent új verzió.Semmi nincs törölve,és minden működik.Teszteltem rendesen.

Próbálom, szuper, bár kínomban feldobtam a H2O-sat és az frankón ketyeg az ovi store-al együtt! hmmmmm, mi tévő legyek? Akkor most felrakjam újra az új verziódat bzs? Mi is a külömbség a h2o meg a tiéd között? :S

Jól van megnézegetem, összehasonlitgatom, de szerintem a tiéd megy akkor fel bzs! ;)
bzs73
3. szint
3. szint

markanera írta:
bzs73 írta:Na van fent új verzió.Semmi nincs törölve,és minden működik.Teszteltem rendesen.

Próbálom, szuper, bár kínomban feldobtam a H2O-sat és az frankón ketyeg az ovi store-al együtt! hmmmmm, mi tévő legyek? Akkor most felrakjam újra az új verziódat bzs? Mi is a külömbség a h2o meg a tiéd között? :S

Jól van megnézegetem, összehasonlitgatom, de szerintem a tiéd megy akkor fel bzs! ;)
Te tudod. :mrgreen:
qkac111
1. szint
1. szint
Készüléktípus: SGS2-XXLQ6-XWLPG
Has thanked: 15 times
Been thanked: 8 times

Hozzászólás Szerző: qkac111 »

Én már csak az új mappák mod-ját hiányolom, hisz én kértem! :Notworty: :Notworty: :Notworty:
6610 -> 6600 -> 7610 -> 6680 -> N80 -> N95 -> N95-8GB -> N8
SGS2 / --VK--XWLPG-V5.1.3-Jkay-Segal mod3_Siyah 4.0.1+_LQ6 Modem_JkayDS14.1
tzolee
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia N8
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: tzolee »

SZiasztok!
Hosszas töprengés után, én is felnyomtam BZS N8 11.12 uda v1.06 szoftját. Köszönet neki. Minden tetszik, viszont lenne valami, aminek örülnék ha tudnátok segíteni. Én eddig tudtam ébresztőnek, bármilyen zenét berakni, amit most nem tudtam, mert bárhová pakolgattam a zenét, sehol nem látja a telefon, ugyanígy vagyok a csengőhangal is, de azt menüből be tudom állítani. Ha valakinek lenne ötlete, azt megköszönném
Z
-Dr-Strust-
Moderátor
Moderátor
Készüléktípus: Sony Xperia Z
Has thanked: 31 times
Been thanked: 32 times

Hozzászólás Szerző: -Dr-Strust- »

a C-re próbáltad másolni?
Kép
Kép
maszattodor
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Galaxy S
Has thanked: 0

Hozzászólás Szerző: maszattodor »

Egy Music nevű mappát hozz létre a memkártyán vagy a belső memóriában, ugynis a moddolt szoft ott keres zenéket. Oda rakd a csengőhangokat is.
bzs73
3. szint
3. szint

tzolee írta:SZiasztok!
Hosszas töprengés után, én is felnyomtam BZS N8 11.12 uda v1.06 szoftját. Köszönet neki. Minden tetszik, viszont lenne valami, aminek örülnék ha tudnátok segíteni. Én eddig tudtam ébresztőnek, bármilyen zenét berakni, amit most nem tudtam, mert bárhová pakolgattam a zenét, sehol nem látja a telefon, ugyanígy vagyok a csengőhangal is, de azt menüből be tudom állítani. Ha valakinek lenne ötlete, azt megköszönném
Z
Bármelyik hangbeállításnál,legyen az az ébresztőhang vagy profilnál csengőhang,stb bemész a hang választásába,és ott van hogy jelzőhangok,Zeneszámok,Hangfájlok.Ha zenszámot akarsz akkor ott vannak a zenék,amik a C/data/Music,E/F/Music mappába vannak.Azok közül is bármit berakhatsz csengőhangnak,jelzőhangnak.
A zeneszámok keresését tovább szűkítettem,mert eddig az egész C-n keresett,mostmár csak a C/Data/Music mappába keres,és gyorsabb is lett,nem kicsit a frissítés.Jelzőhangot meg ha akarsz csinálsz egy jelzőhang mappát ,bármelyik music mappába,és választásnál ugyanúgy zeneszámok közt lehet majd keresni a hangokat.
Szerintem így jó,mert sokkal gyorsabb a keresés,de szóljatok ha nem jól gondolom.Én bebírok a music mappából bármit tenni csengőhangnak.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára bzs73 2011-01-03 hétf. 10:17:47-kor.
Válasz küldése

Vissza: “Modding”