Hát akkor ami nem működik az nem is fog, mert én biztos nem törlök semmit sem a C-ből. Meg minek hamarosan itt az új szoft. a Nokiától azt szerintem érdemes megvárni. Egyébként a teló így nagyon jól érzi magát és ettől én is.MR007 írta:kakuk100 írta:HI all.
Nálam a legelső MOD, a Hyperx van fent még a kérdésem az lenne, h tapasztaltak alapján az ezt következő MOD-ok közül melyikre lenne érdemes cserélni ???
Hát az a igazság, hogy nekem csak a böngésző tünt fel hogy gyorsabb, a videófelvevő autófókusz nélkül 30fps(29) végre mondjuk folyamatosan vesz persze alacsonyabb bitráta mellett, de nekem jobb minőségűnek tünik, és a fotónál is állítottak vmit. A többinél hát bizalom vannem nagyon tesztelgettem a telót előtte. Egyébként szerintem elhanyagolható különbség van a 10-11mb -os és a gyári 2mb fotóknál, annyit nemér a dolog. Mi van akkor ha vkinek el kell küldenem 8-10 fotót emailban, akkor majd konvertálok, vagy felírom CD-re, esetleg mehet videóként a Skype-on?
![]()
Ja még nálam a fentől 2. pipát ki kellett vennem. Különben nem ment e telepítés.
Még azt szeretném kérdezni, hogy a leírás szerint a H2O felrakása után egy pár fájt törölni kell a C mappából meg más helyről is azt megcsináltad? Mert különben nem biztos, hogy működik a progi. Mi a véleményed?
Igazad van. Én se törlök semmit. Mindenképpen meg kell várni az új szoftvert.