Nokia 5800XM/NE(1.oldalon fontos infók.Kérdés előtt olvass!)

3xxx, 5xxx, 6xxx, 7xxx -es és N-Gage Nokia telefonokkal foglalkozó témák
skorpion5800
Újonc
Újonc
Készüléktípus: 5800
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Re: Nokia 5800XM/NE(1.oldalon fontos infók.Kérdés előtt olva

Hozzászólás Szerző: skorpion5800 »

Sziasztok! :szia:
Most rendeltem egy Nokia 5800-as készüléket!
Olyan kérdésem lenne,hogy ez a telefon alapból kezeli a pdf,word,illetve ppt filekat? Vagy külön programot kell rárakni? És az fizetős vagy ingyenes? Mert nekem ez volna az elsődleges dolog.Sulihoz kellene! Válaszotokat előre is köszönöm
Üdv: Rudi
Potrien

Hozzászólás Szerző: Potrien »

Először tájékozódni kellett volna, utána rendelni. Az újabbakban már van office program, amikkel olvasni tudsz, de szerkeszteni nem, pdf-et meg találsz a a letöltések között. :blink:
skorpion5800
Újonc
Újonc

Köszi! Ez a válasz most feldobott :taps1: Azért kérdeztem mert haverom 1 éve vett és neki nincs rajta! Ezt nem tudtam hogy az ujjabbakban már benne van,de akkor szuper :D
kleingy
2. szint
2. szint
Készüléktípus: i9100
Nem:
Has thanked: 8 times
Been thanked: 20 times

Hozzászólás Szerző: kleingy »

Okostelefont vettél, pedig még egy programot se tudsz feltenni? Sokat kell még tanulnod a rendszerről nagyon (mindent). :) Nem sértés akart lenni.
CM9
Walaki01
4. szint
4. szint
Készüléktípus: Nokia 5800 Xpress Red
Nem: Férfi
Has thanked: 34 times
Been thanked: 130 times

Hozzászólás Szerző: Walaki01 »

skorpion5800 írta:Sziasztok! :szia:
Most rendeltem egy Nokia 5800-as készüléket!
Olyan kérdésem lenne,hogy ez a telefon alapból kezeli a pdf,word,illetve ppt filekat? Vagy külön programot kell rárakni? És az fizetős vagy ingyenes? Mert nekem ez volna az elsődleges dolog.Sulihoz kellene! Válaszotokat előre is köszönöm
Üdv: Rudi
Sajnos,bár régóta vadászom,olyan programot,ami a .pps és a .ppt fájlokat normálisan kezeli,nem találtam.Pl a .pps diavetitésnél a quickoffice mutatja az első és az utolsó képet,a közötte lévőket pedig képtelen vagyok megjeleníteni vele.Bár lehetséges,hogy én nem értek hozzá. :hmm2:
Kép
Számolj le a negatív hozzáállással, mint a nem fog sikerülni! Legyél pozitív! Biztosan el fogom rontani.
Az áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyik nincs áram alatt. Csak más a fogása.
skorpion5800
Újonc
Újonc

kleingy írta:Okostelefont vettél, pedig még egy programot se tudsz feltenni? Sokat kell még tanulnod a rendszerről nagyon (mindent). :) Nem sértés akart lenni.
Ja bocsi MR mindentudó,elnézést a tudatlanságomért! Én nem mobiltelefonokra verem egész nap,nem is vettem volna ilyen telefont ha nem a sulihoz kellene! Én nem értem az ilyen embereket de komolyan! Lehet h 100 más dologban jobb vagyok mint te és most jösz egy ilyen beszólással. miért te mikor megvetted nem szorultál segitségre?
kleingy
2. szint
2. szint
Nem:

Írtam, hogy nem bántás, csak meglepő, hogy mennyire nem is néztél utána, mielőtt megrendelted és ezen csodálkoztam. :)
Viszont akkor javaslom a főoldalt és a Letöltések menüpontot, ott akár telefon típusra rákeresve is rengeteg programot találsz, biztosan nem csak azt fogod használni, amire főleg vetted (hisz van ingyen navi és egy rakat jó alkalmazás). ;)

Peace
Mrs mindentudó :D
CM9
hening
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia Lumia 620
Has thanked: 3 times

Hozzászólás Szerző: hening »

Üdv.
Vki tudna segíteni? Az új laptopomhoz nem tudom csatlakoztatni az 5800-mat. Nem ismeri fel az usb kábelen keresztül. Win7/64 bit-es op rendszer van a gépen. A régi lapin 32 bites van, és próbaképp kipróbáltam azon is. Ott működött. Nem lehet ez a probléma forrása? Mit lehet ezzel kezdeni?
kleingy
2. szint
2. szint
Nem:

Sztem kéne új driver.
CM9
Walaki01
4. szint
4. szint
Készüléktípus: Nokia 5800 Xpress Red
Has thanked: 34 times
Been thanked: 130 times

Hozzászólás Szerző: Walaki01 »

hening írta:Üdv.
Vki tudna segíteni? Az új laptopomhoz nem tudom csatlakoztatni az 5800-mat. Nem ismeri fel az usb kábelen keresztül. Win7/64 bit-es op rendszer van a gépen. A régi lapin 32 bites van, és próbaképp kipróbáltam azon is. Ott működött. Nem lehet ez a probléma forrása? Mit lehet ezzel kezdeni?
Van fenn valami nokiás progi?PcSuite,OVISuite,esetleg Nokia Cable Driver.Mert ha nincs,akkor ne csodálkozz!
Kép
Számolj le a negatív hozzáállással, mint a nem fog sikerülni! Legyél pozitív! Biztosan el fogom rontani.
Az áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyik nincs áram alatt. Csak más a fogása.
Válasz küldése

Vissza: “S60 - egyéb készülékek”