Nokia 5800XM/NE(1.oldalon fontos infók.Kérdés előtt olvass!)
-
- Újonc
- Készüléktípus: 5800
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Re: Nokia 5800XM/NE(1.oldalon fontos infók.Kérdés előtt olva
Sziasztok!
Most rendeltem egy Nokia 5800-as készüléket!
Olyan kérdésem lenne,hogy ez a telefon alapból kezeli a pdf,word,illetve ppt filekat? Vagy külön programot kell rárakni? És az fizetős vagy ingyenes? Mert nekem ez volna az elsődleges dolog.Sulihoz kellene! Válaszotokat előre is köszönöm
Üdv: Rudi
Olyan kérdésem lenne,hogy ez a telefon alapból kezeli a pdf,word,illetve ppt filekat? Vagy külön programot kell rárakni? És az fizetős vagy ingyenes? Mert nekem ez volna az elsődleges dolog.Sulihoz kellene! Válaszotokat előre is köszönöm
Először tájékozódni kellett volna, utána rendelni. Az újabbakban már van office program, amikkel olvasni tudsz, de szerkeszteni nem, pdf-et meg találsz a a letöltések között.
-
- Újonc
Köszi! Ez a válasz most feldobott Azért kérdeztem mert haverom 1 éve vett és neki nincs rajta! Ezt nem tudtam hogy az ujjabbakban már benne van,de akkor szuper
- kleingy
- 2. szint
- Készüléktípus: i9100
- Nem: Nő
- Has thanked: 8 times
- Been thanked: 20 times
Okostelefont vettél, pedig még egy programot se tudsz feltenni? Sokat kell még tanulnod a rendszerről nagyon (mindent). Nem sértés akart lenni.
CM9
- Walaki01
- 4. szint
- Készüléktípus: Nokia 5800 Xpress Red
- Nem: Férfi
- Has thanked: 34 times
- Been thanked: 130 times
Sajnos,bár régóta vadászom,olyan programot,ami a .pps és a .ppt fájlokat normálisan kezeli,nem találtam.Pl a .pps diavetitésnél a quickoffice mutatja az első és az utolsó képet,a közötte lévőket pedig képtelen vagyok megjeleníteni vele.Bár lehetséges,hogy én nem értek hozzá.skorpion5800 írta:Sziasztok!
Számolj le a negatív hozzáállással, mint a nem fog sikerülni! Legyél pozitív! Biztosan el fogom rontani.
Az áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyik nincs áram alatt. Csak más a fogása.
-
- Újonc
Ja bocsi MR mindentudó,elnézést a tudatlanságomért! Én nem mobiltelefonokra verem egész nap,nem is vettem volna ilyen telefont ha nem a sulihoz kellene! Én nem értem az ilyen embereket de komolyan! Lehet h 100 más dologban jobb vagyok mint te és most jösz egy ilyen beszólással. miért te mikor megvetted nem szorultál segitségre?kleingy írta:Okostelefont vettél, pedig még egy programot se tudsz feltenni? Sokat kell még tanulnod a rendszerről nagyon (mindent). Nem sértés akart lenni.
- kleingy
- 2. szint
- Készüléktípus: i9100
- Nem: Nő
- Has thanked: 8 times
- Been thanked: 20 times
Írtam, hogy nem bántás, csak meglepő, hogy mennyire nem is néztél utána, mielőtt megrendelted és ezen csodálkoztam.
Viszont akkor javaslom a főoldalt és a Letöltések menüpontot, ott akár telefon típusra rákeresve is rengeteg programot találsz, biztosan nem csak azt fogod használni, amire főleg vetted (hisz van ingyen navi és egy rakat jó alkalmazás).
Peace
Mrs mindentudó
Viszont akkor javaslom a főoldalt és a Letöltések menüpontot, ott akár telefon típusra rákeresve is rengeteg programot találsz, biztosan nem csak azt fogod használni, amire főleg vetted (hisz van ingyen navi és egy rakat jó alkalmazás).
Peace
Mrs mindentudó
CM9
- hening
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia Lumia 620
- Has thanked: 3 times
Üdv.
Vki tudna segíteni? Az új laptopomhoz nem tudom csatlakoztatni az 5800-mat. Nem ismeri fel az usb kábelen keresztül. Win7/64 bit-es op rendszer van a gépen. A régi lapin 32 bites van, és próbaképp kipróbáltam azon is. Ott működött. Nem lehet ez a probléma forrása? Mit lehet ezzel kezdeni?
Vki tudna segíteni? Az új laptopomhoz nem tudom csatlakoztatni az 5800-mat. Nem ismeri fel az usb kábelen keresztül. Win7/64 bit-es op rendszer van a gépen. A régi lapin 32 bites van, és próbaképp kipróbáltam azon is. Ott működött. Nem lehet ez a probléma forrása? Mit lehet ezzel kezdeni?
- Walaki01
- 4. szint
- Készüléktípus: Nokia 5800 Xpress Red
- Has thanked: 34 times
- Been thanked: 130 times
Van fenn valami nokiás progi?PcSuite,OVISuite,esetleg Nokia Cable Driver.Mert ha nincs,akkor ne csodálkozz!hening írta:Üdv.
Számolj le a negatív hozzáállással, mint a nem fog sikerülni! Legyél pozitív! Biztosan el fogom rontani.
Az áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyik nincs áram alatt. Csak más a fogása.