ZTE Blade

A fel nem sorolt készülékmárkák témáinak helye
szaty
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia 5800
Has thanked: 1 time
Been thanked: 0

Re: ZTE Blade

Hozzászólás Szerző: szaty »

Sziasztok
A kóddal kifüggetlenített zte bladeket vissza lehet zárni. http://data.hu/get/3334665/BladeUnlock.apk
Reset Attempst(and lock)-ra kell nyomni. Nálam működött. Nem tudom mennyit kavar be, de előtte visszatettem a full gyári romot. És ehhez lenne egy kérdésem. Hányszor lehet megcsinálni az unlock-relock játékot készülék károsodás nélkül?

Forrás: http://android.modaco.com/content/zte-b ... generator/
fonix232
5. szint
5. szint
Készüléktípus: ZTE Blade
Nem: Férfi
Has thanked: 2 times
Been thanked: 44 times

Hozzászólás Szerző: fonix232 »

bunny írta:
fonix232 írta: Itt bootloader (kernel) van, abban van egy memória page, ami szabályozza a RAM-ot. De mivel már próbáltam az 512-es verzió 'BIOS'-át (boot kernelét), és nem változott semmi, így tuti nem a megfelelő chip került bele. Slussz passz!
Mélységesen elismerve a tevékenységedet (komolyan), azért egy ööö, azt hiszem egy bocs fiúk, de én is tévedhetek üzenet jól esne ... még jó, hogy nem mindenki gondolta úgy, hogy "slussz-passz" és ezek szerint mégiscsak szoftveresen megoldható a ram probléma. :taps1:
De legalább volt egy jó kis pánikolás az ünnepekre, kivonattuk a forgalomból a blade-et a sok "hibás" készülék cserével, úgyhogy aki akart volna se nagyon kapott. Eh, magyar sztori, "a szolgáltató mindig hazudik".
Igazad van, kételkedtem a T-ben, de engem már nem kevésszer b*sztak át, stb.
A szoftveres megoldás pedig egy olyan helyre írt amit Android Linux alatt nem lehet látni, csak fastboot-ból, ezért nem tudtam róla beszámolni.

Ja igen, a frissítés tartalmaz Radio frissítést is, így egy kicsit talán több szabad hely lesz a beépített tárhelyen, javul a Wifi érzékenysége, és megszűnnek az általános lekapcsolódási hibák (NEM a képernyőzárás utáni!)
  • ZTE Blade - CyanogenMod 7
  • Haipad M7 - PhoenixMod [0805] v1.1
  • Asus Transformer TF101 32GB - Revolver 2.5, Clemsyn kernel v9, custom sound mod
Oli67
Újonc
Újonc
Has thanked: 0

Hozzászólás Szerző: Oli67 »

Reverting írta:http://data.hu/get/3332764/image.zip

Elvileg itt a zip... de meg senkinek nem sikerult vele....

Frissítés menete:
1 image.zip sd gyökérbe
2 teló kikapcs, sim kivesz
3 telefont bekapcsolni úgy hogy a menü+hangerő fel gombot nyomva tartot, tehát menü+hangerő fel+bekapcs gomb
4 ekkor el kell majd indulnia magától a frissítés folyamatának.
5 ha a frissítés végez automatikusan ujraindítja a telefont ekkor 3 másodpercig nyomva kell tartani a vissza gombot...
Köszi szépen nagyon jól működik és a bluetooth problémámat is megoldotta. Nem kell mennem a szervízbe.
Örök hála neked, hogy megosztottad velünk.
razor120
Újonc
Újonc
Has thanked: 5 times

Hozzászólás Szerző: razor120 »

kösz mindenkinek! tiszta örömlesz bemenni holnap az üzletbe és a pofájába vágni az eladónak: Na akkor kiis a hülye, tényleg nemlétezik 512-es blade?????????? :):)
Macika
6. szint
6. szint
Készüléktípus: Huawei P30 Pro 8 256
Has thanked: 321 times
Been thanked: 605 times

Hozzászólás Szerző: Macika »

istnag írta:
SteveBeard írta:
ferret írta: Megéri felrakni ezt a frissítést, vagy inkább hagyjam fent a froyot?
Még nem raktam fel, mert Norvégiban telelnek a pengék, de szerintem megéri. Azt olvasom mindenütt, hogy a kijelző viselkedése sokkal jobb lesz, Szebb színek, nincs gradiens hiba. ja és akinek fontos, mind az 512 MB RAM látszik. Frissítés után mehet vissza a froyo.
Mindenképp megéri feltenni , Stevebeard jól mondja, a színek kicsit mélyebbek,gradiens hiba megszűnik és lesz 512MB RAM amiből indításkor a gyári szoftal 303MB szabad. Utána már bármilyen szoftot felrakhatsz nem fog visszatérni a gradiens hiba és a plussz 256MB RAM sem tűnik el. Szóval hajrá....

Szerintem megérné berakni az 1.hsz-be a linket és a feltöltés menetét,sokan fogják keresni....Köszi :yeah:
Elnézést, hogy értetlenkedek, de ezt a gyári szoftverrel 303 MB-ot hol lehet meglátni?
Mert nekem 170 MB-ot ír...
"A legjobb érv a demokrácia ellen egy ötperces beszélgetés egy átlagos szavazóval."
Sir Winston Churchill
istnag
4. szint
4. szint
Készüléktípus: HTC One S JB 4.1.1
Has thanked: 56 times
Been thanked: 72 times

Hozzászólás Szerző: istnag »

A feladatkezelőben a 3. fül "Erőforrás",amit látsz az az internal memory(a telefon belső memóriája ami adattárolásra,telepítésre használható) az maradt kb. annyi mint amennyi volt,de a RAM ot ott nem írja ki,csak a feladatkezelőben ill. ha letöltöd az Android System Info -t a marketről ;)
Macika
6. szint
6. szint

istnag írta:A feladatkezelőben a 3. fül "Erőforrás",amit látsz az az internal memory(a telefon belső memóriája ami adattárolásra,telepítésre használható) az maradt kb. annyi mint amennyi volt,de a RAM ot ott nem írja ki,csak a feladatkezelőben ill. ha letöltöd az Android System Info -t a marketről ;)
Értem.
Az Android System Info ítt most felejtős, nem tudok felmenni a Marketre, valamiért a kínaiak nem nagyon hagyják nyitva a WLAN-jukat, pedig van belőle tengernyi. De mind kódos...

Valahonnan nem lehet letölteni máshonnan ezt?
"A legjobb érv a demokrácia ellen egy ötperces beszélgetés egy átlagos szavazóval."
Sir Winston Churchill
istnag
4. szint
4. szint
Készüléktípus: HTC One S JB 4.1.1
Has thanked: 56 times
Been thanked: 72 times

Hozzászólás Szerző: istnag »

A Feladatkezelő, elvileg alapból rajt van a telón vagy tévedek :hmm2: Ott van az Erőforrás fül...
Macika
6. szint
6. szint

istnag írta:A Feladatkezelő, elvileg alapból rajt van a telón vagy tévedek :hmm2: Ott van az Erőforrás fül...
Köszi :oops:
Sir Winston Churchill
TTSZ
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Orange SanFrancisco
Has thanked: 0

Hozzászólás Szerző: TTSZ »

Modacon sokan panaszkodnak képernyő fagyásra. Nálam is időnként előjön, Froyo alpha 4 -el. Azon gondolkodom jobb lenne e nekem az eclair. A belinkelt javító rom, mit művelhet egy SF -el? Vagy inkább ne próbáljam ki?

Idegesítő, ha valki hív és pont nem tudod felvenni, mert nem reagál a touch. :angry:
T-mobilos Bladek csinálják ezt a jelenséget?
Üdv.
TTSZ
------------------------------------------------------------------
Orange San Francisco
Válasz küldése

Vissza: “Egyéb”