Igen a telefon memóriába van telepítve.Akkor ez lehet a megoldáspotter55 írta: Gondolom a telefonmemóriába van telepítve a téma. Szerintem, ezért nem vált át.
De lehet nem ez az oka.

Igen a telefon memóriába van telepítve.Akkor ez lehet a megoldáspotter55 írta: Gondolom a telefonmemóriába van telepítve a téma. Szerintem, ezért nem vált át.
De lehet nem ez az oka.
Talán az A-GPS miatt. Ha a GPS beállításoknál be van kapcsolva a 'kiegészített GPS', a fényképezőben meg a 'felvétel helye', akkor bizony netet akar fotózásnál.chris_rulz_ca írta:MrAngelo írta:...folyton a netre akar kapcsolódni, pedig nem futtatok semmilyen olyan programot amihez internet szükséges....Fényképezésnél is....
Az elsőre kaptál választ, a másodikra meg az a megoldás, hogy SMS íráskor ne használj 'ő' és 'ű' betűket. Írj helyette rövidet.Benec írta:Sziasztok!
Három iszonyatosan idegesítő hibába futottam bele. Elég új a telefonom, a legfrissebb t-mobilos szoftver van rajta.
1. Amikor töltőre dugom azonnal átváltja mind a háttérképemet mind a telefon témáját.
2. Sms íráskor, ékezetes betű használatakor 3-4-5 smsben akarja elküldeni amit írok és ezt eddig nem csinálta, magától jött elő pár napja.
3. Többször volt olyan, hogy kikapcsoláskor kialszik a kijelző, de a billentyűzet továbbra is világít és nem alszik el egyáltalán. Ezt követően nem tudom újra bekapcsolni a telefont csak ha aksit kiütöm és visszateszem.
Segítsetek légyszi, mert nagyon idegesítő dolog mind a három...
2. ha pedig mégis írsz hosszú ékezeteket, akkor állítsd a karakterkódolást korlátozottra, így a hosszú ékezetek küldéskor "eltűnnek", nem okoznak többletköltségetMrAngelo írta:Az elsőre kaptál választ, a másodikra meg az a megoldás, hogy SMS íráskor ne használj 'ő' és 'ű' betűket. Írj helyette rövidet.Benec írta:Sziasztok!
Három iszonyatosan idegesítő hibába futottam bele. Elég új a telefonom, a legfrissebb t-mobilos szoftver van rajta.
1. Amikor töltőre dugom azonnal átváltja mind a háttérképemet mind a telefon témáját.
2. Sms íráskor, ékezetes betű használatakor 3-4-5 smsben akarja elküldeni amit írok és ezt eddig nem csinálta, magától jött elő pár napja.
3. Többször volt olyan, hogy kikapcsoláskor kialszik a kijelző, de a billentyűzet továbbra is világít és nem alszik el egyáltalán. Ezt követően nem tudom újra bekapcsolni a telefont csak ha aksit kiütöm és visszateszem.
Segítsetek légyszi, mert nagyon idegesítő dolog mind a három...
A harmadik kérdés még vár valakire...
Üdv! Nyilván kipróbálhatnám, de igazából megkérdezni "olcsóbb". Ha csökk. támogatás van és írok ő-t mondjuk, akkor "o"-ként, "ö"-ként küldi vagy simán kihagyja.tnoise írta:2. ha pedig mégis írsz hosszú ékezeteket, akkor állítsd a karakterkódolást korlátozottra, így a hosszú ékezetek küldéskor "eltűnnek", nem okoznak többletköltséget
Ejj, mi a ko tyukanyotgeri írta:Üdv! Nyilván kipróbálhatnám, de igazából megkérdezni "olcsóbb". Ha csökk. támogatás van és írok ő-t mondjuk, akkor "o"-ként, "ö"-ként küldi vagy simán kihagyja.tnoise írta:2. ha pedig mégis írsz hosszú ékezeteket, akkor állítsd a karakterkódolást korlátozottra, így a hosszú ékezetek küldéskor "eltűnnek", nem okoznak többletköltséget
Én írom: "Ejj, mi a kő tyúkanyó"-ból mi lesz?
"Ejj, mi a k tyűkanyó"? Remélem, nem... Akkora hülyék nem lehetnek a Nokiánál...
TG
Phoenix halott mód?KO_bela írta:lemerült, kikapcsolt
feltöltöttem, de nem lehet bekapcsolni.
- kivettem az akkut, később visszatettem, semmi
- *+zöld+3+ bekapcs = semmi
- zöld+piros+kamera+bekapcs= semmi
ötlet?
sajnos a cégben maradt az USB kábel, de olyat még nem csináltam.Damir írta:Phoenix halott mód?KO_bela írta:lemerült, kikapcsolt
feltöltöttem, de nem lehet bekapcsolni.
- kivettem az akkut, később visszatettem, semmi
- *+zöld+3+ bekapcs = semmi
- zöld+piros+kamera+bekapcs= semmi
ötlet?