Csak egy pár kérédsre tudom a választ.lordlehel írta:Sziasztok most kaptam egy nokia 5230 at még új vagyok ebben a témában ez az első nokiám... végigolvastam pár oldalt (30-40et) és lenne pár kérdésem:
-Megéri(ajánlott?) nekem hackelni, firmware frissíteni, és más hasonló dolgokat csinálni ? Ha igen hogy kell? Az 5800 ashoz le van irva szépen lépésről lépésre minden azt lehet használni ehhez is? Eddig a szignózást tudtam megoldani, már tudok rá tenni programokat is.
-Eléggé idegesít hogy nem tudok bizonyos gyári játékokat és alkalmazásokat törölni pl. játék demók vagy facebook hivatkozás...
-Eilyen programokat ajánlott így először feltenni rá?
-A gyári gps hez kell net?
-Ha a névjegyzékbe belemegyek és nevet szertnék keresni akkor kijön egy billentyűzet a gépelésre...furcsa és idegesítő hogy 2 részre van osztva a billentyűzet, azaz ha pl a után egy p-t akarok ütni akkor váltani kell a kis nyíllal és ha megint a-t akarok ütni akkor megint váltani kell...és ez akkor sem szünik meg ha elforditom a képet. Meg lehet oldani ez a problémát?
- Csak akkor éri meg hackelni ha ki is használod. Ha tudsz szignózni, akkor szerintem nem kell. Frissíteni is akkor kell, ha valami nem jó a telefonban vagy ha olyan új dolog van benne, ami kell.
- Gyári programokat nem lehet törölni, ezek ki vannak törölve a főzött ROM-okban.
- Mindenkinek más az igénye. Ha megírod mire akarod használni, akkor tudunk javasolni programot rá.
- Nem kell net. Kapcsold ki a Kiegészített GPS-t.
- És erre nem tudom a választ.